Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kun je worden gediskwalificeerd voor het vaak invoeren van sweepstakes?


Ben je ooit een keer een keer een sweepstake met een geweldige prijs tegengekomen en ben je deze binnengekomen... alleen om te beseffen dat je een paar weken geleden dezelfde sweep had ingevoerd? Heb je je kans om te winnen verpest? Word je gediskwalificeerd?

Het antwoord is een volmondig "misschien."

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat je niet moet proberen om vals te spelen door opzettelijk te veel binnen te gaan. Afgezien van immoreel zijn, betekent het vaker deelnemen dan de sweepstakes-regels je kansen om te winnen niet vergroten.

Deze dubbele ingaven zijn gemakkelijk voor de sponsoren van de sweepstakes om ze te vinden en te verwijderen tijdens hun verificatieproces, en als je duidelijk probeert te vals spelen, is de kans groot dat al je inzendingen worden gediskwalificeerd.

Als u een winnaar wilt zijn, moet u de regels zorgvuldig lezen en zeker zijn om ze te volgen. Het is belangrijk om duidelijk te zijn over hoe vaak u legaal kunt invoeren voordat u begint. Als je niet zeker weet wat een term in de regels betekent, bekijk dan deze handleiding voor toegangsbeperkingen voor sweepstakes voor meer informatie.

Maar iedereen maakt soms fouten. Misschien was je vergeten dat je meedeed aan de prijsvragen, of was de deadline verlengd en ben je weer binnengekomen met het idee dat er een nieuwe weggeefactie was begonnen, of misschien klik je per ongeluk twee keer op de knop "verzenden".

De beste manier om diskwalificatie voor dubbele items te voorkomen, moet nauwkeurig zijn in hoe vaak u binnenkomt. Een goede sweepstakes-strategie kan u helpen beter bij te houden wat u al hebt ingevoerd, zodat u fouten kunt voorkomen.

Als u bijvoorbeeld een bladwijzersysteem instelt in uw internetbrowser, kunt u eenvoudig controleren of u een weggevertje hebt ingevoerd of niet, terwijl u er ook aan herinnert wanneer het tijd is om dagelijks, wekelijks en maandelijks nieuwe prijsvragen in te voeren.

Maar wat als je al vaak te vaak bent binnengekomen?

Als je al een fout hebt gemaakt en vaker bent ingevoerd dan de regels toestaan, heb je dan je tijd verspild met invoeren?

Word je gediskwalificeerd en verlies je elke kans om te winnen? Nou, soms.

Sweepstakes-sponsors hebben meestal twee manieren om dubbele items te verwerken: ze diskwalificeren of allemaal inzendingen van de overtreder, of tellen alleen de eerste gemaakte invoer. Natuurlijk, als meer inzendingen zijn toegestaan, hebben sponsors meer opties. Met dagelijkse sweepstakes kan de sponsor ervoor kiezen om de deelnemer te diskwalificeren voor de hele sweepstake, alle inzendingen die dag worden gediskwalificeerd of alle inzendingen na de eerste worden gewist. Als de sponsor ervoor kiest alleen de inzendingen te verwijderen die zijn limiet overschrijden, kun je nog steeds winnen.

Hoe kun je zien welke methode de sponsor van sweepstakes gebruikt? Controleer de regels om te zien of ze het antwoord hebben. Als de regels niet vermelden hoe dubbele items worden verwerkt, moet u uw vingers kruisen of rechtstreeks contact opnemen met de sponsor om te vragen.

Wat te doen als u niet meer weet of u bent binnengekomen of niet:

OK, wat als je overweegt een weggeefactie in te voeren die er bekend uitziet... maar je weet niet of je al bent ingeschreven of niet?

Uw webbrowser heeft mogelijk het antwoord. Zoek naar de website van de sweepstakes in je browsergeschiedenis om te zien of je de pagina in het recente verleden hebt bezocht.

Als dat zo is, is de kans groot dat u al bent ingevoerd en kunt u het invoeren overslaan.

Als dat niet helpt en je echt geen idee hebt of je bent ingeschreven of niet... nou, als je geen toegang hebt, maak je geen kans om te winnen. Dat is niet erger dan wat er gebeurt als je gediskwalificeerd wordt. Er is dus niet veel risico om het opnieuw te proberen.

Als het een dagelijkse weggaveaway is die u overweegt in te voeren, is de veiligste route om de invoer van die dag over te slaan. Als ALLE inzendingen zijn gediskwalificeerd, is het niet het risico waard om nog een inzending te krijgen. Maar voordat u beslist, controleert u de regels om te zien of zij hun diskwalificatie-richtlijnen vermelden.

Wilt u meer informatie over winnende sweepstakes?

Wilt u meer lezen over andere dingen die zouden kunnen voorkomen dat u prijsvragen wint? Lees deze hoofdredenen waarom je niet vaker wint.

Wil je een aantal geweldige kansen om nu te winnen? Bekijk mijn sweepstakes-map om de prijzen te vinden die je wilt winnen.

En vergeet niet om je aan te melden voor mijn gratis sweepstakes-nieuwsbrief om nieuwe sweepstakes te krijgen en nieuwe winnende tips in je inbox.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - CMT - Bedevaartmuziek & Cultureel festival Vliegen weg Sweepstakes (verlopen)

✔ - Beste Gaming Giveaways: win meer games dan je kunt spelen

✔ - Hoe te stoppen met spammed worden wanneer u Sweepstakes invoert


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!