Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kun je betrouwbare deals vinden bij pandjeshuizen?


U hebt coupons geknipt, seizoensgebonden aankopen gedaan, de dollarwinkels geraakt en dingen in bulk gekocht om geld te besparen, maar u bent nog steeds op zoek naar nieuwe manieren om deals te sluiten. Kunnen pionwinkels het antwoord zijn op je zoektocht om meer geld te besparen?

Er zijn momenteel ongeveer 10.000 pion winkels in de Verenigde Staten, waardoor ze een toegankelijke en betaalbare optie zijn voor de meeste Amerikanen. Dus waarom raken niet meer shoppers het pand verpand bij het zoeken naar deals? Meestal is dit te wijten aan intimidatie - de meeste mensen weten niet precies hoe pionwinkels werken, welke soorten deals er te vinden zijn en of de koopwaar betrouwbaar is. Bekijk de volgende veelgestelde vragen die u kunnen helpen bij het begeleiden van uw pandjesbezoek.

1. Hoe werken pandjeshuizen?

Veel mensen weten niet hoe pionwinkels hun inventaris opzoeken of dat ze items moeten retourneren die ze daar hebben gekocht als de oorspronkelijke eigenaar het terug wil hebben, maar de realiteit is dat de artikelen die te koop zijn in pandjeshuizen typisch gebruikte producten zijn die veel op jou lijken ' d vind in een kringloopwinkel, maar vaak van hogere waarde.

"Simpel gezegd: klanten verpanden onroerend goed als onderpand en in ruil daarvoor lenen pandjesmakelaars hen geld toe", aldus Pandjeshuizen vandaag. "Wanneer klanten de lening terugbetalen, wordt hun koopwaar aan hen teruggegeven. Pandleningen worden gemaakt op alles van sieraden tot elektronica. Als de klant ervoor kiest om zijn of haar onderpand niet terug te betalen, is er geen kredietwaardigheid voor de lener en worden de artikelen tegen een waardeprijs verkocht aan particulieren. "

Stel dat een klant zijn gebruikte videogamesysteem verkoopt aan een pandjeshuis in ruil voor een lening van 200 dollar. Het pandjeshuis geeft hem een ​​claimkaart samen met het geld en de klant vertrekt. Als de klant binnen een periode van 30 dagen terugkeert en de $ 200 terugbetaalt, evenals de opgebouwde rente (meestal ongeveer 20 procent), dan kan hij zijn videogamesysteem terugkrijgen. Als de klant niet terugkeert, belandt het videogamesysteem op het schap van het pandjeshuis tegen een door de winkel bepaalde winkelprijs (laten we zeggen $ 350).

Als u dus een aankoop bij een pandjeshuis doet, is het item op het schap al verspeeld door de oorspronkelijke eigenaar die de lening voor het artikel heeft ontvangen.

2. Welke deals vindt u bij pandjeshuizen?

Een pionwinkel binnenlopen kan van de ene dag op de andere een andere ervaring zijn, omdat je nooit precies weet wat je daar zult vinden. Maar over het algemeen zijn er bepaalde items die je bij pionwinkels kunt vinden voor grote kortingen.

De eerste is sieraden, aangezien je bij pionnen goud, zilver, edelstenen en andere items kunt krijgen voor ongeveer 50 procent van de kosten die je ze nieuw vindt. Zorg ervoor dat u genoeg over sieraden weet om echte juwelen van vervalsingen te kunnen identificeren. Hoewel pandjeshuizen ernaar streven om alleen echt goud, zilver en edelstenen te accepteren, glippen sommige knock-offs door de kieren en wil je geen nep kopen.

Tijdens mijn recente reis naar een pandjeshuis verbaasde het me om het aantal hoogwaardige gereedschappen te vinden. Natuurlijk vind je alledaagse hulpmiddelen zoals hamers en schroevendraaiers voor minder dan $ 10, maar dit pandjeshuis had ook grote items zoals compressoren en een cirkelzaag. Toen ik de prijzen van deze producten op Amazon en Craigslist opzocht, ontdekte ik dat de prijzen van de pandjeshuizen ongeveer 30 tot 50 procent goedkoper waren dan beide.

Sportuitrusting en muziekinstrumenten zijn ook geweldig om bij pionwinkels te vinden. Wie heeft een nieuwe sport of muzikale achtervolging nog niet uitgeprobeerd en heeft hem een ​​paar dagen later opgegeven? Veel van de apparatuur voor beide activiteiten kan waanzinnig duur zijn om nieuw te kopen, maar je kunt ze zacht gebruikt vinden en tot 50 procent korting bij pionwinkels.

Onthoud dit: Als u elektronica zoals telefoons, computers, gameconsoles of televisies van pandjeshuizen koopt, doet u dit op eigen risico. Deze items zijn niet altijd uitgebreid getest en zelfs het minste probleem met een elektronisch item kan het vernietigen. Dus, tenzij u het soort persoon bent dat elektronische artikelen zonder problemen kan repareren of opnieuw opbouwen, dan is het kopen van deze producten bij pionwinkels misschien niet iets voor u.

3. Kun je vertrouwen op wat je hebt gekocht?

Veel potentiële pionklanten vermijden om deze winkels te bezoeken, omdat ze bang zijn om gestolen goederen te kopen, maar eigenaars van pandjeshuizen zeggen dat minder dan één procent van alle artikelen in deze winkels afkomstig was van een gestolen bron.

Als u iets koopt dat als gestolen wordt gemeld, bepalen uw lokale en nationale wetten of u het moet terugsturen en of u uw geld terugkrijgt.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Malco Theaters Summer Movies Program voor kinderen

✔ - Freeport Maine Outlets in Maine

✔ - Vind Bebe Outlet Stores


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!