Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Canadian Corporation and Incorporation

Uw vragen over integratie in Canada beantwoord


Vraag me af of u een LLC (Limited Liability Corporation) in Canada kunt opzetten? Wat is het verschil tussen provinciale en federale integratie? Of hoe u uw bedrijf opneemt in een bepaalde provincie of regio? Deze opname in Canada Veelgestelde vragen zullen uw vragen beantwoorden.

Klik op de juiste vraag hieronder om naar het antwoord te gaan.

Vragen over het proces van opname in Canada

Wat is opname?
Deze definitie legt uit wat incorporatie is, hoe deze verschilt van andere vormen van bedrijfsstructuur in Canada, zoals de eenmanszaak en de samenwerking, en bespreekt de voor- en nadelen van incorporatie.

Hoe neemt u uw bedrijf op in Canada?
In dit artikel worden de stappen voor opname in Canada uitgelegd, van het kiezen van uw bedrijfsnaam via de verschillende invoeringsdocumenten die u moet voorbereiden om te worden ingediend voor opname.

Wat zijn de verschillende soorten bedrijven in Canada?
Niet alle bedrijven in Canada zijn gelijk gemaakt als het gaat om vennootschapsbelastingen; Door de Canadese overheid gecontroleerde particuliere ondernemingen genieten van vennootschapsbelastingvoordelen, de andere soorten Canadese bedrijven niet. Lees er hier alles over.

Wat is het verschil tussen federale en provinciale integratie?
Als u eenmaal besloten heeft om op te nemen in Canada, is dit de eerste beslissing die u moet nemen; of u federaal wilt integreren of uw bedrijf wilt opzetten in een bepaalde provincie of regio. Deze uitleg van de voor- en nadelen van zowel federale als provinciale integratie zal u helpen beslissen.

Hoeveel kost het om op te nemen?
Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van waar u uw nieuwe onderneming wilt opzetten, omdat de kosten van federale integratie en de kosten van opname in elke provincie of regio anders zijn. Hier is een vergelijking van de verschillende opname in Canada die u kunt verwachten.

Wat is een NUANS-zoekopdracht en waarom is het nodig?
Het maakt niet uit waar u uw nieuwe bedrijf opneemt, u moet ten minste één hiervan gedaan krijgen als onderdeel van het incorporatieproces, omdat een van de kenmerken van incorporatie de bedrijfsnaambescherming is die het biedt. Hier zijn de details.

Kun je een LLC in Canada opzetten?
Dit is een veel voorkomende vraag, omdat LLC's populaire vormen van incorporatie zijn in de Verenigde Staten en andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Mexico, maar zoals u in dit artikel zult zien, heeft Canada geen gelijkwaardige bedrijfsstructuur.

Wat is een extra-provinciale integratie?
Als u wordt opgenomen in een provincie of in een buitenlandse jurisdictie zoals de Verenigde Staten, krijgt u niet automatisch het recht om overal in Canada zaken te doen. In feite eisen de verschillende provincies en territoria in de meeste gevallen dat bedrijven die elders zijn opgenomen (andere provincies, de Verenigde Staten, enz.) Zich bij hen registreren (en vaak een vergoeding betalen) voordat ze zaken kunnen doen binnen hun grenzen. Hier zijn de details.

Wat is 'zakendoen' in andere provincies waar u niet bent opgenomen en wat is een extra-provinciale registratie?
Afhankelijk van uw beoogde zakelijke activiteiten hoeft u zich mogelijk niet te registreren in andere provincies waar u zaken wilt doen. Zelfs als u dit moet doen, kan het proces van het registreren van uw bedrijf in een andere provincie eenvoudig zijn als de twee provincies wederzijdse overeenkomsten hebben voor bedrijfsregistratie, zoals in dit artikel wordt uitgelegd.

Hoe stel je aandelen in voor een nieuwe onderneming?
Er zijn veel manieren om de aandelenstructuur voor een bedrijf op te zetten, afhankelijk van het aantal eigenaren, dividendvereisten, belasting- en vermogenskwesties en andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Dit is wat u moet weten over het instellen van shares, iets wat u moet doen, zelfs als u er een bedrijf van opzet.

Salaris of dividenden - Hoe betaalt u zichzelf?
Er is geen kort en eenvoudig antwoord op deze vraag, maar het is erg belangrijk om het goed te doen vanwege de mogelijke belastingimplicaties. Hier zijn de voor- en nadelen van elk van de manieren waarop u winst kunt maken uit uw bedrijf en enkele suggesties voor het creëren van het beste belastingscenario voor uzelf.

Hoe te integreren in verschillende Canadese provincies en territoria

 • Oprichting in BC
 • Oprichting in Alberta
 • Oprichting in Saskatchewan
 • Oprichting in Manitoba
 • Oprichting in Ontario
 • Incorporatie in Quebec
 • Oprichting in New Brunswick
 • Oprichting in Nova Scotia
 • Oprichting in Prince Edward Island
 • Oprichting in Newfoundland en Labrador
 • Oprichting in de Northwest Territories
 • Oprichting in Nunavut
 • Oprichting in de Yukon

Zie ook:

De stappen om een ​​bedrijf te starten in Canada

Statuten

Uw nieuwe bedrijf in gebruik nemen

Waarom een ​​bedrijfsplan schrijven?

Top 10 zakelijke kansen voor thuis


Video Van De Auteur: Register a Corporation in Canada

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe start je een Social Media Management Home Business

✔ - De 8 beste Office-spellen voor 2019

✔ - Hoe uw kantoor te organiseren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!