Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Cash-opties: wat u moet weten over het ruilen van prijzen voor contant geld


Het winnen van een prijs en het niet kunnen gebruiken ervan is een veel voorkomend probleem voor fans van sweepstakes. Het is hartverscheurend om een ​​prijs te moeten weigeren, toch? Soms kun je echter met een cashoptie genieten van je winst, zelfs als je de prijs die je hebt ingevoerd niet kunt gebruiken om te winnen.

Welke Cash-opties zijn er en hoe krijg je ze voor Sweepstakes-prijzen

Soms vermelden sweepstakes-sponsors in de regels dat de winnaar de mogelijkheid heeft om contant geld te accepteren in plaats van de prijs die wordt weggegeven: een contante optie.

Dus als je niet op reis kunt gaan of als je geen geld hebt voor de prijs die je uiteindelijk kreeg, kun je nog steeds iets krijgen dat iedereen meer van... geld nodig heeft.

Maar vergeet niet dat er geen garantie is dat een contante optie wordt aangeboden. Veel mensen gaan ervan uit dat ze altijd contant geld kunnen ontvangen in plaats van prijzen, maar tenzij het in de regels staat, hoeven sponsors geen geldoptie aan te bieden, en meestal ook niet.

Vaak heeft de sponsor samengewerkt met andere bedrijven om een ​​prijzenpakket samen te stellen. Een hotel heeft bijvoorbeeld de kamer geschonken, een luchtvaartmaatschappij biedt kortingstarieven en een restaurant een gratis cadeaubon in ruil voor een vermelding op de sweepstakes-pagina. Dus in veel gevallen is het niet alleen een kwestie van de sponsor die de reis koopt, maar in plaats daarvan kunnen ze u gewoon geld geven.

Zelfs als dat niet het geval is, kan de sponsor andere redenen hebben om geen geldoptie te bieden voor een reisprijs.

Er is niets mis met beleefd vragen: "Wordt er een contante optie aangeboden in plaats van deze reis?" Maar harder pushen voor geld als de sponsor nee zegt, lijkt ondankbaar en zal je waarschijnlijk nergens brengen.

Het is een van de dingen die ik aanraad dat je niet doet als je een prijs wint.

Dus als je geen reis kunt maken die je hebt gewonnen en de sponsor niet snel instemt met een geldoptie, weiger je gewoon de prijs. Het is frustrerend om een ​​prijs af te wijzen die je met recht hebt gewonnen, maar het betekent dat de reisprijs naar iemand gaat die hem goed kan gebruiken, en misschien zal je je geluk verbeteren met het goede karma.

Heeft u meer vragen over het winnen van reizen? Zie mijn veelgestelde vragen over Vacation Prize voor antwoorden op de meestgestelde vragen over vakantieoverwinningen.


Video Van De Auteur: 4. Beleggen in fondsen

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Bruiloft-sweepstakes en wedstrijden: Win een gratis bruiloft!

✔ - Toyota - Huren van onze helden Sweepstakes (verlopen)

✔ - Zijn Reader's Digest Sweepstakes Scams of Legitimate?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!