Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kinderarbeid - Kinderarbeidswetten


Vraag: Welke federale en staatsnormen voor kinderarbeid moet ik weten?

Overweegt u een jonge werknemer aan te nemen voor uw bedrijf? Als u uw eigen kinderen of andere jongeren wilt aannemen, moet u de wetten kennen die op jonge werknemers van toepassing zijn.

Antwoord:

Federale kinderarbeidswetten

De federale overheid regelt kinderarbeiders door middel van de Fair Labor Standards Act van het Department of Labour:
De kinderarbeidbepalingen van de wet omvatten beperkingen op uren werk en beroepen voor jongeren onder de 16 jaar. Deze bepalingen bevatten ook 17 opdrachten voor gevaarlijke beroepen voor banen die de secretaris te gevaarlijk heeft verklaard voor personen onder de 18 jaar om te presteren.

De meest voorkomende beperkingen voor werknemers onder de 18 jaar:

  • Minderjarigen van 16 en 17 jaar oud mogen elke taak uitvoeren die niet als gevaarlijk werk of beroep wordt beschouwd en zijn niet onderworpen aan urenlange beperkingen
  • Minderjarigen van 14 en 15 mogen buiten de schooluren werken in verschillende niet-productie, niet-mijnbouw, niet-gevaarlijke banen, onder de volgende voorwaarden:
    • Niet meer dan drie uur op een schooldag, 18 uur in een schoolweek, acht uur op een niet-schooldag of 40 uur in een niet-schoolweek. Bovendien mogen ze niet vóór 7 uur 's ochtends of na 19.00 uur beginnen met werken, behalve van 1 juni tot en met Labor Day, wanneer de avonduren worden verlengd tot 21.00 uur.
    • Het toegestane werk voor 14- en 15-jarigen is beperkt tot die banen in de detailhandel, foodservice en tankstations die specifiek in de regelgeving zijn opgenomen.

Data bijhouden

Als u jongere werknemers in dienst heeft, moet u gegevens bijhouden van de geboortedata van werknemers jonger dan 19 jaar, hun dagelijkse start- en stopmomenten, hun dagelijkse en wekelijkse arbeidsuren en hun bezigheden. Werkgevers kunnen zichzelf beschermen tegen onbedoelde schending van de kinderarbeidbepalingen door voor elke jonge werknemer een officieel afgegeven werk- of leeftijdscertificaat bij te houden om aan te tonen dat de minderjarige de minimumleeftijd voor de baan heeft. Leeftijdscertificaten of tewerkstellingsattesten die zijn uitgegeven onder de meeste staatswetten zijn over het algemeen voor dit doel aanvaardbaar.

Leeftijd / tewerkstellingscertificaten

Leeftijdscertificaten en tewerkstellingsattesten worden in elke staat uitgegeven door de school of de nationale arbeidsdienst.

Staat kinderarbeid beperkingen

Amerikaanse staten hebben ook beperkingen op kinderarbeid, afhankelijk van de leeftijd van de werknemer (jonger dan 16 en 16 en 17 jaar oud). Bekijk deze lijst met kinderarbeidbeperkingen op staatsniveau om te zien welke van toepassing zijn in uw land. U kunt ook contact opnemen met uw nationale arbeidsbureau voor specifieke beperkingen met betrekking tot uw type bedrijf.


Video Van De Auteur: Walking Dead Season 5 Spin Off Prequel Characters Breakdown

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Vergelijkende versus bijdragende nalatigheid

✔ - Public Relations: hoe moet u slecht nieuws aanpakken?

✔ - Uw iPad afleiden voor zakelijk gebruik


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!