Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Zakelijke kerstkaarten kiezen, adresseren en ondertekenen


Moet u zakelijke kerstkaarten verzenden naar klanten en klanten? Ja.

Kerstkaarten zijn niet alleen een traditie, maar het verzenden van een zakelijke kerstkaart laat uw klant of klant weten dat ze belangrijk voor u zijn. En dat is belangrijk in termen van het bevorderen van een relatie.

Omdat het bevorderen van een relatie echter het doel is, wilt u die relatie niet in gevaar brengen door de ontvanger van uw kaart te beledigen. Hier zijn de details van het kiezen en verzenden van zakelijke kerstkaarten om gênante blunders te voorkomen.

Wat voor soort zakelijke kerstkaarten moet je sturen?

1. Stuur alleen kaarten van hoge kwaliteit.

Kwaliteit toont en de kwaliteit van de kaart reflecteert op de afzender. Door goedkope kerstkaarten te versturen, zie je er goedkoop uit. Koop de beste kerstkaarten die je je kunt veroorloven.

2. Stuur alleen handgemaakte kerstkaarten mee als je een artiest bent.

Voor de rest van ons maakt het verzenden van handgemaakte zakelijke kerstkaarten ons alleen maar onbekwaam of te goedkoop om kwaliteitskaarten te kopen.

3. Verzend alleen zakelijke kerstkaarten die smaakvol zijn.

Je denkt misschien dat de kerstkaart met een naakte kerstman hilarisch is, maar dit is niet het moment om te proberen te achterhalen of je klant een gevoel voor humor heeft. Blijf bij traditionele thema's en berichten om de beste indruk te maken.

4. Wees bewust van de religieuze overtuigingen van uw cliënten.

Niet iedereen viert Kerstmis. Als u weet dat een klant of klant verschillende religieuze overtuigingen heeft, kies en verzend dan een kerstkaart die past bij de overtuigingen van de klant, of kies en verzend een kerstkaart met een meer generiek vakantiethema en bericht, zoals 'Fijne feestdagen' of 'Seizoenen'. Groeten".

Hoe een kerstkaart te ondertekenen

Naast het tekenen van je naam in de zakelijke kerstkaart, schrijf een kort persoonlijk bericht in. Schrijf niet alleen iets als "Happy Holidays" of "Merry Christmas" boven uw handtekening; probeer het bericht uit te breiden en te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld schrijven: "Hoop dat 2017 het beste jaar ooit is voor u en uw gezin, Joe!" (Handgeschreven notities zijn ook de krachtigste follow-up na ontmoetingen met potentiële klanten / klanten.)

Een bedrijfsstempel gebruiken maakt het handig om uw bedrijfsinformatie op de binnenkant van de zakelijke kerstkaart te plaatsen. Plaats uw bedrijfsinformatie onder uw handtekening.

Als u geen bedrijfsstempel hebt, voeg dan een visitekaartje toe met uw kerstkaart. Omdat uw visitekaartje snel van de kerstkaart wordt gescheiden wanneer de ontvanger deze opent, is het een goed idee om de naam van uw bedrijf ook onder uw handtekening af te drukken.

Hoe de zakelijke kerstkaart aan te pakken

Schrijf het adres van de ontvanger op de envelop van de kaart. Het gebruik van door de computer gegenereerde labels is plakkerig en maakt uw zakelijke kerstkaart eruit als een massamailing. (Als u veel kaarten moet verzenden, vergeet dan niet dat u iemand anders kunt vragen om de kaarten voor u te adresseren.)

Titels moeten altijd worden gebruikt bij het aanspreken van uw kaarten. Richt de kerstkaarten van uw bedrijf op "Mr. en mevrouw Ken Taylor ", niet" Ken Taylor "of" Ken en Sarah Taylor ". Houd je aan titels in plaats van professionele initialen. Als Ken Taylor bijvoorbeeld een arts is, is het juiste adres "Dr. Ken Taylor ", niet" Ken Taylor, M.D. ".

Als u uw zakelijke kerstkaart verstuurt naar een echtpaar met verschillende achternaam, de adresvorm moet "Mr. Allen Williams en mevrouw Alice Smith "als het paar getrouwd is. Als het paar niet getrouwd is, moeten hun namen alfabetisch worden geschreven op afzonderlijke regels zoals in:

  • Mevrouw Alice Smith
  • Mr. Allen Williams

(Traditioneel komt de naam van de man altijd eerst in een adres voor, tenzij zijn vrouw boven hem staat of als het paar niet getrouwd is, komt zijn achternaam alfabetisch voor.)

Zakelijke kerstkaarten verzenden

Goed, zakelijke kerstkaarten moeten naar het bedrijfsadres van de klant worden gestuurd tenzij je de persoon sociaal kent. Als u een kaart naar het thuisadres van een persoon stuurt, moet u de naam van de echtgenoot vermelden in het adres.

De kunst om kerstkaarten te versturen, is door ze op tijd op te sturen om tijdens de vakantieperiode aan te komen. Voor kaarten die lokaal of nationaal worden verzonden, is 15 december een handige sluitingsdatum voor het hebben van uw kaarten per post. Als u internationaal kaarten verzendt, moeten ze veel sneller in de post zijn.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zakelijke fouten te vermijden bij het starten van een bedrijf

✔ - Equity Financing - Is het geschikt voor uw kleine onderneming?

✔ - Hoe samenwerkende consumptie uw thuisbedrijf kan helpen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!