Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kosten van zakelijke besprekingen claimen als belastingverminderingen

De kosten in verband met zakelijke bijeenkomsten


Als u of uw werknemers conferenties of vergaderingen bijwonen die verband houden met uw bedrijf, zijn de kosten die tijdens uw reizen worden gemaakt ten minste gedeeltelijk aftrekbaar. Als u naar uw bestemming vliegt, kunt u meestal de kosten van uw vliegticket aftrekken. U kunt ook de kosten van het rijden naar de vergadering aftrekken met behulp van de IRS-standaard kilometerstand. De Internal Revenue Service geeft echter over het algemeen de voorkeur aan reizen op de goedkoopste manier, wat betekent dat u businessclass of coach gaat gebruiken.

Toegestane aftrekkingen

Kosten voor reizen, maaltijden en entertainment zijn aftrekbare bedragen (met uitzonderingen en beperkingen) volgens de regels van de Internal Revenue Service (IRS) voor bedrijven. De IRS definieert reiskosten als gewone en noodzakelijke uitgaven om van huis weg te reizen voor uw bedrijf, baan of beroep. Over het algemeen is uw "thuis" voor belastingdoeleinden de stad of het algemene geografische gebied waar u woont. Als u andere diverse uitgaven hebt, zoals fooien, kunt u ze over het algemeen volledig aftrekken zolang ze redelijk zijn en u een kwitantie hebt.

Andere aftrekbare belastinglasten omvatten:

  • Vervoerskosten: U kunt de transportkosten tussen uw huis en uw zakelijke bestemming aftrekken. Als u met de auto rijdt, is de beste methode meestal om de standaard kilometertarieven te gebruiken die zijn vastgesteld door de IRS. U kunt ook het volgende inhouden: taxitarief, forenzenbus of luchthavenlimo, bagage en verzending, stomerij en wasserij, tips en diverse andere uitgaven zoals kranten als ze relevant zijn voor uw bedrijf.
  • Verblijfskosten: De kosten van uw hotel of motel kunnen worden afgetrokken als onderdeel van een reiskostenvergoeding. De exacte dagprijzen voor elke staat zijn online beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat u de tarieven correct kunt berekenen, moet u de staat per dag tarieven bekijken.

  • Eten en drinken: U kunt ook de kosten van uw maaltijden aftrekken terwijl u op reis bent, maar slechts 50 procent van de niet-vergoede kosten van uw maaltijden is toegestaan ​​door de IRS. U kunt ook het toegestane aantal dagen per dag gebruiken.
  • Entertainment uitgaven:Dit is een gebied dat over het algemeen een rode vlag is voor de IRS. Om entertainmentuitgaven te kunnen aftrekken, moet de activiteit voor uw bedrijf noodzakelijk zijn om inkomsten te genereren. Het moet ook plaatsvinden in een duidelijke zakelijke omgeving, zoals een conferentieruimte op een congres. Het kan niet plaatsvinden in een nachtclub, theater, sociale bijeenkomst, sportevenement of een cocktailparty.

Het bewijzen van een bedrijfskosten

Wanneer u een entertainmentuitgave aftrekt, moet u kunnen aantonen dat er tijdens de activiteit een aanzienlijk zakelijk gesprek heeft plaatsgevonden. Over het algemeen kunt u slechts 50 procent van uw uitgaven voor entertainment aftrekken.

Het is erg belangrijk om te oefenen op een goede manier van archiveren als het gaat om reis-, maaltijden- en entertainmentuitgaven. Bewaar uw facturen en kilometerregistraties in een dagboek, in uw voertuig of op uw smartphone. Deze categorie aftrekkingen is vaak een rode vlag voor de IRS en mogelijk wordt u gevraagd om uw aftrek tot het laatste dubbeltje te bewijzen als u bent gecontroleerd.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Analyse van financiële overzichten voor uw kleine onderneming

✔ - Wat zijn kosten in een bedrijvenbedrijf?

✔ - De beste donorbeheersoftware kiezen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!