Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Veel voorkomende fouten en correcties voor bedrijfsbelastingaangifte


Terwijl u zich haast om uw zakelijke en persoonlijke belastingaangiften tijdig in te vullen, kunt u eenvoudig fouten maken. Een manier om fouten te voorkomen, is door een van de software-services voor belastingteruggave te gebruiken, maar zelfs dat is geen garantie voor volledige nauwkeurigheid. Lees deze lijst door voordat u een aangifte verzendt om veel voorkomende fouten in de belastingaangifte te voorkomen.

Controleer de vervaldatum

Het missen van de vervaldatum voor de belastingaangifte van uw bedrijf zal kostbaar blijken omdat boetes en boetes op de vervaldatum beginnen. Niet alle belastingaangiften voor bedrijven zijn verschuldigd op 15 april. In feite zijn er verschillende vervaldatums voor verschillende soorten belastingaangiften voor bedrijven. En vervaldata veranderen elk jaar. Dit artikel geeft u de meest recente verschuldigde belastingaangiften voor bedrijven.

Enige eigenaar en single-member LLC-returns op Schedule C zijn verschuldigd op dezelfde dag als de persoonlijke belastingaangiftevaststellingsdatum, 15 april. Partnerschaps- en multiple-member LLC belastingaangiften zijn verschuldigd op 15 maart. Belastingaangiften voor bedrijven zijn de 15e dag verschuldigd van de vierde maand na het einde van het boekjaar van de onderneming.

7 belangrijke fouten in de belastingaangifte van bedrijven

De IRS ziet deze fouten het vaakst op belastingaangiften, inclusief belastingaangiften voor bedrijven:

 1. Onjuiste of ontbrekende sofinummers of werkgevers-ID-nummers: Controleer of het nummer klopt en of dit het juiste nummer is voor uw bedrijfstype.
 2. Een verkeerd gespelde naam: Zorg ervoor dat de naam op uw aangifte hetzelfde is als op uw socialezekerheidskaart of ID-nummer van de belastingbetaler.
 3. Onjuiste opslagstatus (indiening hoofd van het huishouden in plaats van het indienen van single is een veel voorkomende fout).
 4. Computatiefouten bij het berekenen van het belastbaar inkomen, inhouding, geschatte belastingbetalingen en gemeenschappelijke kredieten en aftrekken.
 5. Inhouding en geschatte belastingbetalingen op de verkeerde regel ingevoerd.

 1. Wiskundige fouten die problemen veroorzaken met belastingbedragen.
 2. Niet ondertekenen en dateren van de retourzending: Zorg ervoor dat u en uw partner allebei tekenen als het een gezamenlijk rendement betreft.

Andere veelvoorkomende fouten bij het indienen van belastingaangiften zijn onder meer:

 • Onleesbare of ontbrekende naam of adres.
 • Meer dan één bestandsstatus controleren of geen bestandsstatus controleren.
 • Onjuiste of ontbrekende inkomsten, aftrekken en tegoeden, of die informatie op de verkeerde lijn zetten.
 • Geen haakjes plaatsen (haakjes) om negatieve bedragen weer te geven.
 • Niet correct berekenen van de belasting uit de belastingtabellen.
 • Geen 1099-MISC-formulieren ontvangen voor inkomsten, ongeacht of inkomstenbelasting is ingehouden.
 • Niet alle vereiste schema's (inclusief Schedule C) in volgorde van volgorde bijvoegen.

 • Niet verzenden van de retourzending naar de juiste IRS-locatie.
 • Vergeten om een ​​postzegel op de envelop te plaatsen.
 • Vergeten om een ​​cheque te betalen aan "United States Treasury" en om naam, adres, belastingbetaler ID, dag telefoon, belastingformulier en belastingjaar op de betaling op te nemen.
 • Vergeten om een ​​routering van een financiële instelling en rekeningnummer op te nemen voor een directe aanbetaling.

Maak een kopie van uw teruggave en alle planningen en bewaar deze op een veilige plaats samen met kopieën van W-2's, 1099-formulieren en andere belastingdocumenten van banken, investeringsmaatschappijen en anderen.

De IRS heeft een volledige lijst met belastingaangiftefouten en hoe u deze kunt vermijden in Tax Topic 303, online beschikbaar.

Hoe deze gemeenschappelijke fouten bij belastingaangifte op te lossen

Als de fouten eenvoudig zijn, zoals een kleine rekenfout, kunt u wachten tot de IRS ze heeft opgelost. Als de fouten echter groter zijn, moet u een aangepaste belastingaangifte indienen. Het formulier dat u voor deze aangifte gebruikt, is afhankelijk van uw bedrijfstype.

U hebt drie jaar vanaf het moment dat u de aangifte indient om de gewijzigde aangifte in te dienen (u mag geen gewijzigde aangiften indienen), maar als uw fout resulteert in uw verschuldigde geld aan de IRS, moet u zo snel mogelijk een dossier indienen. Als u vragen hebt over de fout of als er sprake is van een ontbrekende belastingbetaling of onderbetaling, neemt u rechtstreeks contact op met de IRS en legt u het probleem uit.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Gerecycled asfalt Shingle toepassingen en markten

✔ - Eigendom dekking voor rellen, vandalisme en civiele commotie

✔ - Sponsoring is de sleutel tot krachtige marketing


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!