Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gemeenschappelijke Sweepstakes-fouten die u NIET wilt maken


Of je nu een nieuwe hobby hebt of een ervaren veegmachine, je zou enkele van deze veel voorkomende fouten kunnen maken. Leer ze te herkennen en te vermijden, zodat je diskwalificatie kunt vermijden en nog meer kunt genieten van de hobby van de sweepstakes!

 • 01

  Niet de regels lezen

  Afbeelding van een persoon die een contract leest.

  Sweepstakes-regels kunnen lang en vol legaal zijn, maar het is nog steeds belangrijk om de tijd te nemen om ze te lezen. Het lezen van de regels van de sweepstakes kan je helpen nieuwe manieren te vinden om inzendingen te krijgen, je kansen om te winnen te verbeteren en diskwalificatie te voorkomen.

  Nadat je de terminologie onder de knie hebt en hoe de regels zijn opgesteld, zal het lezen ervan veel sneller en minder frustrerend zijn. Bovendien besparen ze je tijd die je misschien hebt besteed aan het deelnemen aan wedstrijden die je niet kon winnen.

 • 02

  Niet de regels volgen naar de brief

  Afbeelding van kubussen die spelling uit

  Sweepstakes-sponsors nemen hun regels zeer serieus, en ze kunnen je diskwalificeren voor elke afwijking van hun instructies.

  Als je de toegangsbeperkingen van de sweepstakes niet volgt, kunnen sommige of alle inzendingen worden gediskwalificeerd. Als mail-in-sweepstakes aangeven om een ​​postkaart per briefkaart te versturen, mail je je inzendingen dan niet in een envelop. Als een online weggeefactie een code vereist, ga er dan niet van uit dat uw inzending is geaccepteerd alleen omdat het formulier zonder een doorging.

  Door de regels te volgen, voorkom je dat je tijd verspilt aan het invoeren van prijsvragen, gewoon om te worden gediskwalificeerd voor een technische kwestie.

 • 03

  Liegen over de geschiktheid

  Afbeelding van vingers gekruist achter de rug van een leugenaar

  Als je liegt over het voldoen aan de kwalificaties, zoals niet-rokers die deelnemen aan een wedstrijd voor alleen rokers of zeggen dat je een klein bedrijf bezit als dat niet het geval is, zal de sponsor je vangen en diskwalificeren.

  Erger nog, je hebt het voor bedrijven moeilijker gemaakt om hun doelgroepen te bereiken, waardoor hun weggevertjes minder winstgevend zijn. Dat zou het minder waarschijnlijk maken dat de sponsor de moeite zal nemen om in de toekomst sweepstakes aan te bieden.

  Er zijn genoeg geweldige sweepstakes die er zijn; als je niet in aanmerking komt voor een, zoek dan een andere om in te voeren.

 • 04

  Het invoeren van prijzen die u niet wilt

  Beeld van een vrouw met te veel tassen.

  Veel veegmachines worden meegesleept en doen mee aan elke wedstrijd die ze kunnen vinden. Het resultaat: ze worden overspoeld met prijzen die ze niet kunnen gebruiken, die hun huizen rommelig maken, die de belastingdruk van hun sweepstakes verhogen en die de reclamedollars van de sponsors verspillen.

  Concentreer je inspanningen op sweepstakes met prijzen die je heel graag zou willen winnen. Hier is meer informatie over waarom het loont om kieskeurig te zijn bij het invoeren van sweepstakes.

  Als je toch prijzen krijgt die je niet wilt, gooi ze dan niet zomaar weg. Je kunt de prijs afwijzen of het een goed thuis vinden.

 • 05

  Verwacht te snel te winnen

  Beeld dat een Vrouw toont die ongeduldig een Klok steunt

  Soms win je geluk en win je een overwinning, kort nadat je bent begonnen. Voor de meeste mensen duurt het echter veel langer. Denk erover na: voordat u een prijs kunt winnen, moet de prijsvraag meestal eindigen (dit kan maanden duren). Vervolgens moet de sponsor de boekingsgegevens controleren, niet-geschikte inzendingen verwijderen en een winnaar trekken. Dit proces kan enkele extra weken duren.

  Ten slotte moet de sponsor de winnaar op de hoogte brengen, wat nog een paar weken kan duren. Als de winnaar onbereikbaar is of de prijs weigert, moet de sponsor een andere naam trekken en het opnieuw proberen. U kunt de tiende persoon zijn die de sponsor heeft geprobeerd te contacteren.

  Als je ongeduldig bent, kun je proberen om direct-win-sweepstakes te spelen, die je onmiddellijk op de hoogte brengen wanneer je wint. Anders kun je jezelf eraan herinneren dat je misschien al een winnende inzending hebt ingediend (en het nog niet weet) om geduldig te zijn.

 • 06

  Klagen over prijzen

  Beeld van een vrouw die haar neus houdt.

  Sponsors steken veel tijd, geld en moeite in het uitvoeren van sweepstakes. Als de winnaars klagen over hun prijzen, zullen sponsors eerder stoppen met het uitvoeren van prijsvragen en in plaats daarvan hun marketingbudget op andere manieren gebruiken.

  Dat betekent niet dat je niets hoeft te zeggen als een prijs beschadigd aankomt, of als een deel van de prijs vermeld in de regels niet aankomt.

  Maar als de prijs is zoals beschreven in de regels, en je vindt het gewoon niet zo leuk als je hoopte dat je genadig zou zijn, bedank de sponsor dan en hoop de volgende keer een betere prijs te winnen.

  Verwacht niet dat sponsors geld of andere prijzen kunnen vervangen, tenzij ze expliciet aangeven dat ze zich aan de regels houden

 • 07

  Items niet beoordelen voordat ze worden verzonden

  Beeld van een chronometer op een computertoetsenbord.

  Het invoeren van sweepstakes wordt routine, het is gemakkelijk om een ​​formulier in enkele seconden in te vullen, op submit te drukken... en vervolgens te beseffen dat je een fout hebt gemaakt, bent vergeten een verplicht veld in te vullen of hebt gekozen voor een nieuwsbrief die je niet echt hebt gedaan willen.

  Niemand van ons wil tijd verspillen; sneller prijsvragen invoeren, kan ons helpen onze winstkansen te vergroten. Maar er is zoiets als te snel binnengaan.

  Als u slechts een seconde over uw invoer kijkt voordat u op de knop Verzenden raakt, kunt u fouten voorkomen.

 • 08

  Niet bijhouden van uw winst

  Beeld van een Vrouw die een Spreadsheet bekijkt

  De gewoonte krijgen om een ​​logboek bij te houden van je overwinningen, zal je niet alleen helpen bij belastingtijd, maar het zal je ook helpen te beseffen of je een prijs hebt ontvangen die je verwachtte.

  Soms maken sponsors fouten, dus wees bereid om hen een vriendelijke herinnering te sturen als uw winst niet binnen enkele maanden na kennisgeving arriveert.

 • 09

  Te snel opgeven

  Afbeelding van een persoon rotsklimmen.

  Het geheim van het winnen van sweepstakes is ervoor zorgen dat je drie belangrijke kwaliteiten vertoont wanneer je meedoet: geduld, doorzettingsvermogen en een positieve houding.

  Er is een goede reden waarom geduld en doorzettingsvermogen op die lijst staan. Wanneer je binnenkomt zonder dat er prijzen te zien zijn, is het gemakkelijk om ten prooi te vallen aan sweepstakes burn-out en op te geven. Maar opgeven zou een grote vergissing zijn. Je zult nooit winnen als je niet binnenkomt.

  Blijf in plaats daarvan. Herinner jezelf eraan dat het mogelijk is dat je al een winnende inzending hebt ingediend, je weet het gewoon nog niet. En als je regelmatig prijsvragen invoert, zullen de prijzen ook regelmatiger verschijnen.

 • 10

  Geen plezier!

  Herinnering: Sweepstakes zijn spelen, niet werken

  Vergeet niet dat vegen een hobby is, geen baan! Veel plezier bij het invoeren, dromen over de prijzen die je wint, en chatten over je hobby met vrienden op Facebook, in forums, of waar je maar wilt hangen. Er zijn veel goede redenen om van sweepstakes te houden, daarbuiten impliceren het verzamelen van prijzen. Veel plezier en neem het binnenschieten niet al te serieus!


 • Video Van De Auteur: A Show of Scrutiny | Critical Role | Campaign 2, Episode 2

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Bassett Furniture - Sweepstakes voor klantmeubilair

  ✔ - Allurez - Diamond Necklace Sweepstakes

  ✔ - Box Tops 4 Education - Thirst Sweepstakes


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!