Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Veel voorkomende work-at-home scams om te vermijden

Deze Work at Home Scams zijn geen thuismogelijkheden voor werk


U wilt dus een thuisbedrijf beginnen en thuis werken. Miljoenen mensen doen dat. Helaas zijn er ook miljoenen mensen die thuis aan het werk zijn op huiszwendel.

U hebt de advertenties gezien - ze staan ​​in uw kranten, gepleisterd over het 'Net', in uw e-mail. "Thuiswerken! Verdien $ 3000 per week! "Maar de enigen die geld verdienen met deze vermeende zakelijke of zakelijke kansen zijn de oplichters. Het enige dat je krijgt is een deuk in je portemonnee en teleurstelling.

In het geval u in de verleiding komt, kunt u enkele van de meest voorkomende thuiswerkzwendel herkennen en vermijden.

Envelop vulling Werk thuis Scam

Het veld: Je kunt leren hoe je thuis geld kunt verdienen met enveloppen (tegen een kleine vergoeding).

Voor uw vergoeding ontvangt u waarschijnlijk een brief waarin staat dat u dezelfde advertentie voor een envelop moet plaatsen in kranten of tijdschriften. U kunt natuurlijk betalen voor het plaatsen van de advertenties. De enige manier om geld te verdienen is door andere mensen te verbazen die reageren op uw thuiswerkadvertentie.

Assemblage of Craft Work at Home Scams

Het veld: Je zult goed geld verdienen door thuis te werken door dingen te maken die het bedrijf dan bij jou koopt.

De manier waarop deze zwendel werkt, is dat je vooraf (soms duizenden dollars) voor materialen en apparatuur betaalt. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een naaimachine van het bedrijf moet kopen en / of onderdelen voor het item dat u aan het monteren bent. Vervolgens maak je de items - maar het bedrijf koopt ze nooit van je terug. Niets van je werk is volgens hen ooit "up to standard".

Computer Werk Thuiswerk Scams

Het veld: U zult thuis geld verdienen door gegevensinvoer en tekstverwerkingstaken uit te voeren. Alles wat u hoeft te doen om aan de slag te gaan, wordt tegen een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Als je valt voor deze zwendel thuis, krijg je een nutteloze gids voor thuiswerk of een schijf met algemene informatie over het runnen van een bedrijf en een lijst met bedrijfsnamen. Als u de moeite neemt om contact op te nemen met de vermelde bedrijven, zult u merken dat ze niet geïnteresseerd zijn of een laag bedrag betalen.

Medical Billing Work at Home Scams

Het veld: Er is een crisis in het gezondheidszorgsysteem en u kunt veel geld verdienen door een thuisbedrijf op te zetten dat elektronische factureringsdiensten aanbiedt en diensten zoals facturering, debiteuren en elektronische verzekeringstechnische verwerking aan artsen en tandartsen biedt.

Voor uw investering van $ 2000 tot $ 8000, wordt u software, training en technische ondersteuning beloofd. Helaas bent u geen klanten beloofd. De FTC (Federal Trade Commission) zegt,

"Weinig consumenten die een zakelijke mogelijkheid voor medische facturering kopen, kunnen klanten vinden, een bedrijf starten en inkomsten genereren - laat staan ​​hun investering terugwinnen en een aanzienlijk inkomen verdienen. De concurrentie op de markt voor medische facturering is hevig en draait om een ​​aantal grote en gevestigde bedrijven. "

MLM-stijl piramidesysteem oplichting

Het veld: Je verdient veel geld om de producten of diensten van een bepaald bedrijf te verkopen.

De manier waarop MLM werkt, is dat u als distributeur commissies verdient voor zowel uw verkoop als voor de verkoop van de mensen die u werven om distributeur te worden.

Het probleem is dat sommige MLM-bedrijven alleen piramidespelen zijn, fraude waarbij de producten en services alleen bestaan ​​om de gelegenheid er legitiem uit te laten zien. De zwendel is dat alleen de mensen aan de top van de piramide geld verdienen. Alle anderen zijn gewoon een tashouder.

Piramides zijn illegaal in Canada en in veel Amerikaanse staten. Leer het verschil tussen een MLM en Pyramid-schema om uzelf te beschermen.

Dit zijn slechts vijf van de meest voorkomende thuiszwendel. Er zijn veel, veel meer, vaak vermomd als zakelijke kansen. Internetgerelateerde zakelijke kansen zijn slechts de nieuwste smaak van dit soort scams die thuis veel geld beloven voor weinig werk of investeringen. Wanneer u een zakelijke mogelijkheid of een thuisadvertentie leest, stop dan en vraag uzelf af:

  • Is de advertentie vaag over wat u eigenlijk zou doen, maar belooft u grote inkomsten of welvaart?
  • Belooft de advertentie dat u een paar uur per week veel geld gaat verdienen?
  • Zijn er kosten verbonden aan het verkrijgen van meer informatie (een directe vergoeding of een nummer dat u moet bellen waarvoor u een factuur ontvangt)?
  • Is er enige ervaring nodig om het werk te doen of het bedrijf te starten?
  • Als u interesse toont, wordt u dan onder druk gezet om onmiddellijk te handelen?

Echte zakelijke kansen, of u nu thuis werkt of niet, vereisen geen kosten om meer informatie te krijgen of om onder hoge druk verkooptactieken te gebruiken om u te dwingen een snelle beslissing te nemen. Als de thuisadvertentie voor werk voldoet aan een van de bovenstaande criteria, verwijdert u deze; het is gewoon een ander thuiszwerf- of nep-bedrijfsmoment van iemand die je geld wil pakken en wil rennen.

Als je het slachtoffer wordt van een van deze thuiswerkzwendel, neem dan contact op met:

Canadese Better Business Bureaus. Bel 416-644-4936 (Eastern time zone).

Het Canadian Competition Bureau. Bel gratis 1-800-348-5358.

In de VS contact:

Het Better Business Bureau.

De Federal Trade Commission. Bel 1-877-FTC-HELP (1-877-382-4357).


Video Van De Auteur: Ink Cartridges Are A Scam

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Beste webhostingservices voor uw online bedrijf

✔ - Neem deel aan Canada als een niet-ingezeten bedrijf

✔ - Wat een partnerschapsovereenkomst zou moeten omvatten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!