Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Bedrijfsmissie Verklaringen van de grootste kledingwinkels

Deze winkels hebben een aantal indrukwekkende missies en doelen


De grootste kledingwinkels en -ketens - waaronder American Eagle, The Gap, Victoria's Secret en Zumiez - hebben allemaal bedrijfsmissie-, visie- en waardenverklaringen die bedoeld zijn als leidraad voor hun activiteiten. Deze uitspraken bepalen hun merken, hun cultuur en klantervaring. Elk is net zo uniek als de koopwaar en winkelervaring in hun winkels.

Mission Statement voor Amerikaanse kleding

American Apparel zegt dat het zich inzet voor hoogwaardige producten, zorg voor werknemers, beperkingen binnen de industrie en kunst, design en technologie. Het bedrijf begon in 1989 toen oprichter Dov Charney begon met de verkoop van T-shirts en sweatshirts als student aan de Tufts University. Charney heeft zijn bedrijf oorspronkelijk 'American Heavy Apparel' genoemd.

American Eagle Outfitters Mission Statement

American Eagle Outfitters startte in 1977 met slechts één winkel in Michigan. Nu heeft het bedrijf meer dan 1.000 winkels. Haar missie richt zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen: "American Eagle Outfitters hecht veel belang aan het principe dat de mensen die onze kleding maken met waardigheid en respect behandeld moeten worden. Daarom werken we samen met kledingleveranciers over de hele wereld die onze inzet delen naar veilige en gezonde werkplekken. "

Ann Taylor Mission Statement

Ann Taylor zegt dat het bedrijf voorstander is van "de moderne werkende vrouw en haar liefde voor mode." De typische Ann Taylor-klant is een werkende moeder van midden dertig. Ze is druk en geniet van een gezond inkomen. Het bedrijf past zijn mode op deze afbeelding aan. Er staat: "Wijkrijgenvrouwen. "Het bedrijf zegt dat zijn missie eenvoudig maar diepgaand is:" Om te inspireren en contact te maken met onze klanten om elke dag weer hun best te doen. "Richard Liebeskind opende in 1954 de eerste Ann Taylor-winkel in Connecticut.

The Gap Mission Statement

De missie van The Gap zegt dat het bedrijf streeft naar "het creëren van emotionele verbindingen met klanten over de hele wereld door middel van inspirerend productontwerp, unieke winkelervaringen en concurrerende marketing." Naast zijn Gap-winkels bezit Gap, Inc. ook Banana Republic, Old Navy en INTERMIX. Het Gap-concept is het geesteskind van Doris en Dan Fisher, die in 1969 de eerste Gap-winkel opende. Ze zeiden dat hun doel simpelweg was om het voor mensen makkelijker te maken om een ​​goede spijkerbroek te vinden.

Gymboree Mission Statement

Gymboree noemt zijn missieverklaring een visie: "Kinderen staan ​​centraal in alles wat we doen." Kindertijd is elke dag gevuld met speciale momenten en we ontwerpen comfortabele, kwalitatieve kleding en accessoires voor herinneringen aan het geheugen. "In al onze merken hebben we probeer kleding en aankleden gemakkelijk en leuk te maken. Onze kleding helpt kinderen elke dag met iets bijzonders te beginnen, omdat we weten dat de favoriete outfit van een kind elke dag een geweldige outfit kan maken. " Het bedrijf begon met het aanbieden van lessen moeder-en-baby in San Francisco in 1976 en heeft nu bijna 800 winkels, waaronder Gymboree Outlets, in de Verenigde Staten en Canada.

Macy's Mission Statement

De naam doet denken aan de Thanksgiving Day-parade en een handvol films waarin de parade werd getoond, zoals in 1947Miracle op 34th Street. Macy'sverscheen ook op een aflevering van de NBC-hitkomedievriendenbijna 50 jaar later in 1994. De levensduur en populariteit van het bedrijf kan het resultaat zijn van zijn missie, die een paar keer is aangepast sinds Macy's aanvang in 1858 in New York: "Ons doel is om een ​​retailer te zijn met het vermogen om zie kans aan de horizon en heb een duidelijk pad om er gebruik van te maken.

Om dit te doen, gaan we sneller dan ooit tevoren, gebruiken we meer technologie en concentreren we onze middelen op de elementen die het belangrijkst zijn voor onze kernklanten. "

Nike Mission Statement

"Inspiratie en innovatie brengen bij elke atleet * in de wereld." Dat is de missie van Nike en het is inderdaad een verheven doel, vooral als je die kleine asterisk in overweging neemt. Mede-oprichter Bill Bowerman was verantwoordelijk voor de plaatsing ervan. Hij wilde dat op zijn minst verduidelijken: "Als je een lichaam hebt, ben je een atleet." Nike produceert en levert sinds 1964 alle soorten atleten van schoeisel, accessoires en kleding, hoewel het eerste aanbod van het bedrijf schoenen waren.

Victoria's Secret Mission Statement

L Brands heeft Victoria's Secret misschien in de jaren tachtig opgekocht, maar het merk behoudt zijn eigen missie, apart en afgezien van die van het moederbedrijf. Het zegt dat het "zich inzet voor het opbouwen van een familie van 's werelds beste modemerken met boeiende klantervaringen die zorgen voor loyaliteit op lange termijn en duurzame groei voor onze aandeelhouders." Wexner kocht het moeilijk bereikbare Victoria's Secret voor $ 1 miljoen in 1982. Het was in die tijd vooral een catalogusbedrijf met slechts drie fysieke winkels.

Tegenwoordig is het een miljardenbedrijf.

Zumiez Mission Statement

De zakelijke missie van Zumiez zegt dat het er trots op is consumenten te voorzien van "geavanceerde kleding, schoeisel, accessoires, dvd's, harde goederen voor skate en sneeuw voor een actieve levensstijl." Het draait allemaal om activewear met een focus op jassen en sweatshirts, maar het doet ook big business in dekens. De winkelketen is een relatieve nieuwkomer in de scene, die in 1978 werd gelanceerd door mede-oprichters Tom Campion en Gary Haakenson. Het ging in 2005 openbaar.


Video Van De Auteur: My,000,000 Tesla Mistake! (TSLA)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Een profiel van enkele van de grootste franchisebesluiten

✔ - Bij het kopen van inventaris is eigenlijk een hamsterende stoornis

✔ - Retail Carrièreprofiel: Assistant Store Manager


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!