Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De complete gids over hoe een bedrijf een naam te geven


Het selecteren van de perfecte naam kan een van de belangrijkste en mogelijk uitdagende stappen zijn om een ​​bedrijf te starten. Terwijl sommige ondernemers instinctief weten hoe ze moeten komen met een naam die inhoudt waar hun onderneming voor staat, kunnen anderen worstelen.

Als je in het laatste kamp bent, kan dit compendium van de artikelen van The Balance over het onderwerp - van domeinregistratie tot titelgeneratoren - je helpen om uitdagingen voor bedrijfsnamen te overbruggen.

 • 01

  Eenvoudige stappen om u te helpen een bedrijf een naam te geven

  Bedrijfsnaam

  Een van de meest effectieve manieren om te beginnen met het benoemen van uw bedrijf gaat terug naar de basis. Neem de tijd om de basis van uw onderneming te overwegen - waar u voor staat en wat u hoopt te bereiken - en volg vervolgens een reeks andere stappen om te bepalen of de naam die u in gedachten hebt een goede is: brainstorm met anderen, laat uw ideeën afkoelen en bekijk ze opnieuw, en - voordat je te opgewonden raakt door je keuze - zorg dat de naam beschikbaar is.

 • 02

  De populairste stijlen van bedrijfsnamen

  De meeste bedrijfsnamen vallen in een van de zes standaardcategorieën. Ze omvatten: "reguliere woorden", "verzonnen woorden", "naam van de eigenaar", "voor de hand liggend" (schetsen wat het bedrijf is of doet), "trendy woorden" en "initialen of afkortingen." U kunt al deze benaderingen voor naamgeving verkennen om een ​​titel te vinden die het beste bij uw bedrijf past.

 • 03

  Gratis bedrijfsnaamgeneratoren

  Als u een naamblok voor bedrijven aantreft, kunnen naamgenerators uw creatief denken ondersteunen. Op basis van trefwoorden en andere specificaties die u verstrekt, komen deze 10 aanvullende hulpmiddelen met een naam. Zelfs als de voorgestelde niet ideaal is, kan het je ertoe brengen om weer creatief te denken - en je hebt geen dubbeltje uitgegeven.

 • 04

  Hoe een domeinnaam te ontwikkelen

  Het registreren van een domeinnaam is een belangrijk maar vaak over het hoofd gezien onderdeel van het benoemen van een bedrijf. Zelfs als u niet verwacht op dit moment een website te maken, doet het geen pijn om een ​​goede, logische naam voor uw onderneming op internet te bemachtigen, voor het geval u ooit een site opzet.

  Gewoonlijk moet u een domeinnaam samen met het bedenken van een bedrijfsnaam maken. Het moet kort, gemakkelijk te spellen en SEO-vriendelijk zijn. Zodra je er één hebt geraakt, moet je deze onmiddellijk registreren.

 • 05

  De 10 geboden van een grote bedrijfsnaam

  Als u een naam voor uw bedrijf in gedachten heeft, bekijkt u deze 10 regels om er zeker van te zijn dat u niets mist. Ze omvatten verschillende perspectieven, juridische problemen vermijden en manieren om te anticiperen op hoe de naam in het openbaar zal resoneren. Het is een goed idee om te gekke of pun-gevulde monikers te vermijden - of namen die een beroemd bedrijf of merk oproepen. Je wilt niet te lokaal klinkend zijn - dus vermijd om een ​​buurtnaam in je titel te hebben - maar vermijd ook woorden als 'globaal' of 'wereldwijd'. Ze zijn te hoogdravend voor een start-up.


 • Video Van De Auteur: Webinar: Hoe kom ik als zzp'er aan klanten?

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hobby's om u een meer succesvolle ondernemer te maken

  ✔ - Hoe u uw bedrijf kunt verkopen

  ✔ - Essentiële tips voor het schrijven van een effectieve elevator pitch


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!