Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Aaneengesloten versus continentale Verenigde Staten


Wanneer u de regels van sweepstakes leest, vindt u vaak een beperking in de sectie Geschiktheid waarin staat dat u ingezetene van de 'aaneengesloten Verenigde Staten' of een inwoner van de 'continentale Verenigde Staten' moet zijn om binnen te komen. Wat betekent dit en is er echt een verschil?

Aaneengesloten Verenigde Staten: definitie

Hoewel de twee woorden op elkaar lijken, is er een belangrijk verschil in hun geografische betekenis.

De woordenboekdefinitie van 'aaneengesloten' verwijst naar twee items die 'aanraken' of 'een rand delen', volgens Merriam-Webster.

Dus hoe wordt het geografisch gebruikt? Als het gaat om de Verenigde Staten, verwijst 'aansluitend' naar alle staten die elkaar raken, zonder dat er een ander land of een watermassa tussen hen komt.

Alle Verenigde Staten zijn aaneengesloten behalve twee: Alaska en Hawaï. De anderen worden soms ook de 'lower 48'-staten of' conterminous 'Verenigde Staten genoemd.

Als de regels van de weggeefgave die je wilt invoeren zeggen dat de inzending toegankelijk is voor inwoners van de aangrenzende Verenigde Staten, betekent dit dat inwoners van alle staten behalve Alaska en Hawaï mogen binnenkomen. Meestal wordt ook het District of Columbia opgenomen, hoewel het technisch gezien geen staat is. Puerto Rico of andere Amerikaanse territoria zijn niet aaneengesloten of staten, dus hun bewoners mogen over het algemeen niet deelnemen onder de aaneensluitende beperking in de Verenigde Staten.

Continentale Verenigde Staten: definitie

Aan de andere kant, de term "continentale VS" verwijst naar elke staat op het Noord-Amerikaanse continent. Negenenveertig van de Amerikaanse staten zijn te vinden op het continent van Noord-Amerika. Hoewel Canada ligt tussen de aangrenzende Verenigde Staten en Alaska, bevinden ze zich allemaal op hetzelfde continent, dus inwoners van Alaska kunnen deze prijsvragen ook invoeren.

Dat betekent dat alleen inwoners van Hawaï worden beperkt in het invoeren van prijsvragen die openstaan ​​voor inwoners van de continentale Verenigde Staten. Washington, DC, is ook opgenomen, hoewel Amerikaanse gebieden zoals Puerto Rico dat meestal niet zijn. Zorg ervoor dat u de regels zorgvuldig leest, om er zeker van te zijn.

Om dingen nog meer verwarrend te maken: CONUS

Om het nog verwarrendder te maken, gebruiken het Amerikaanse leger en sommige overheidsinstanties de term 'CONUS' om naar de onderste 48 Verenigde Staten te verwijzen. Veel mensen gaan ervan uit dat dit acroniem staat voor "CONtinental" U.S. wanneer het in werkelijkheid staat voor "CONtiguous" U.S.

Het acroniem CONUS maakt misschien deel uit van de reden waarom zoveel mensen denken dat 'aangrenzend' en 'continentaal' hetzelfde betekenen als het gaat om geografische beperkingen.

Waarom beperken zoveel sweepstakes toegang tot inwoners van de continentale of aangrenzende Verenigde Staten?

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel sweepstakes de toegang van alle staten niet toelaten? Soms is het staten verboden om prijsvragen in te voeren omdat ze andere regels hebben over hoe weggeefacties worden uitgevoerd, maar dat is niet het geval als het gaat om Alaska en Hawaï.

De reden waarom zoveel sweepstakes toegang van inwoners van Alaska en / of Hawaii verbieden, komt neer op een eenvoudige logistiek: als een winnaar uit een van deze afgelegen staten komt, kost de prijs veel meer.

Dit is met name het geval wanneer reizen betrokken is, hetzij wanneer vakanties worden weggegeven of wanneer de prijs betrekking heeft op zoiets als een beroemdheid die het huis van de winnaar bezoekt. De prijzen van die vliegtickets kunnen exorbitant zijn.

Grote artikelen verzenden naar Alaska of Hawaï kan ook duurder zijn dan het budget van de sponsor voor de sweepstakes toestaat

In sommige gevallen kan het ook zijn dat de sponsor niet aanwezig is in een van de afgelegen staten. Een cadeaubon voor een restaurant op het vasteland bijvoorbeeld, is misschien niet voordelig voor een Hawaiiaanse winnaar.

Om deze redenen kunnen sponsors ervoor kiezen om hun sweepstakes-inspanningen eenvoudig in de laagste 48 staten te concentreren.

Gevoel weggelaten?

Als je in Alaska of Hawaï woont, wanhoop dan niet. Niet alleen zijn veel sweepstakes beschikbaar voor alle 50 staten, maar je kunt ook het verschil verzinnen door te zoeken naar lokale sweepstakes, waarmee je niet alleen binnen kunt komen, maar die ook makkelijker te winnen is.

Een laatste herinnering:

Ook al weet u nu het verschil tussen de voorwaarden, niet iedereen gebruikt ze op de juiste manier. Ik heb sweepstakes gezien die openstonden voor de continentale Amerikaanse staat later in de regels dat ingezetenen van Alaska niet in aanmerking komen om deel te nemen.

Veel sweepstakes omzeilen ook de verwarrende termen helemaal en stellen simpelweg dat inwoners van Alaska en Hawaï niet in aanmerking komen om deel te nemen.

Lees de regels van elke sweepstake zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je je tijd niet verspilt met sweepstakes die je niet kunt winnen.


Video Van De Auteur: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Twitter-zwendel: Hoe valse prijzen te vermijden Win tweets op Twitter

✔ - Wat te doen als u vermoedt dat u fraude of fraude hebt gepleegd tijdens wedstrijden?

✔ - 4 Manieren waarop wedstrijden en sweepstakes u rijker kunnen maken


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!