Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Corporate Charitable Giving-programma's voor non-profitorganisaties


Beschouw je nog steeds bedrijven als benauwde plaatsen die je non-profitorganisatie om ondersteuning moet vragen? Als dat zo is, bent u hopeloos verouderd. Tegenwoordig besteden bedrijven bijna evenveel tijd aan het nadenken over hoe ze goede burgers kunnen zijn als over hun winst.

Dat komt omdat we het allemaal verwachten. Bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en gaan actief op zoek naar manieren om goed te zijn voor de planeet, hun gemeenschappen, en om hun werknemers ook goede burgers te laten worden.

Dat is zo goed nieuws voor non-profitorganisaties. De inkomstenstroom van elke organisatie is anders, maar voor de meesten komt ten minste een deel van de fondsenwerving voort uit bedrijfsondersteuning. In feite kwam in 2015 vijf procent van de algemene liefdadigheidsuitkeringen van bedrijven. Bovendien is dat percentage met 3,9 procent gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. (GivingUSA 2016)

Naast traditionele bedrijfssubsidies, die u rechtstreeks aanvraagt ​​via de subsidiewapen van een bedrijf, bieden bedrijven verschillende programma's om terug te geven aan gemeenschappen waar hun werknemers wonen en werken. Je zult verbaasd zijn over het aantal manieren waarop bedrijven zich verspreiden rond hun zakelijke dollars. Hier zijn enkele van de meest populaire programma's.

 • 01

  Pro Bono-service

  groep vrijwilligers die samenwerken

  Is uw organisatie dun uitgerekt? Heeft u een uitgebreide lijst met projecten die u in de komende maanden zou willen aanpakken, maar niet over de mensen beschikt?

  Als dat zo is, moet u misschien kijken naar de kansen die lokale bedrijven bieden. Neem een ​​kijkje in uw pool van supporters en u zult donors, ouders, leden of vrijwilligers vinden die in bijna elke branche werken.

  Wilt u uw website updaten? Een van uw supporters heeft waarschijnlijk een sterke IT-achtergrond. Heb je een aanstaande fondsenwervende gebeurtenis? Misschien kunt u een lokaal marketingbedrijf inschakelen voor het ontwerpen van marketingmateriaal.

  In bijna alle gevallen kunnen professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in elk gebied met minder moeite een betere baan krijgen dan alleen.

 • 02

  Overeenkomende geschenkprogramma's

  een miniatuur geschenkdoos gemaakt van geld

  Geschikte programma's voor het matchen van werknemers verdelen corporate dollars aan oorzaken die hun werknemers graag ondersteunen.

  Bedrijven doen dit door donaties te koppelen aan die non-profitorganisaties die hun werknemers ondersteunen. Doorgaans matchen bedrijven met deze programma's de dollar van de donaties voor de dollar, waardoor de bijdragen van de werknemers feitelijk worden verdubbeld. Het is een win-win situatie voor iedereen:

  • Medewerkers kunnen hun donaties verhogen aan organisaties waar zij om geven.
  • Non-profitorganisaties ontvangen aanvullende financiering zonder nieuwe donoren aan te trekken.
  • Bedrijven kunnen een voordeel bieden dat werknemers op prijs stellen, belastingvoordelen ontvangen en kunnen teruggeven aan een diverse reeks non-profitorganisaties.

  Een bottoms-up benadering zoals het matchen van geschenken werkt goed voor bedrijfsfilantropie. Met meer dan 65 procent van de Fortune 500-bedrijven die deze programma's aanbieden, waaronder veel van de grootste werkgevers in het land, zult u merken dat veel van uw donateurs of leden werken voor bedrijven die hun donaties evenaren.

 • 03

  Dollar voor Doer-programma's

  een groep vrijwilligers die met kinderen werkt.

  Vertrouwt uw organisatie op vrijwilligers? Als dat het geval is, kunnen sommige van hen in aanmerking komen om deel te nemen aan de werkgeversdollar voor doer-programma's.

  Dit zijn subsidieprogramma's die door bedrijven zijn opgezet om hun werknemers aan te moedigen zich als vrijwilliger in hun gemeenschap te vestigen. Hoewel niet zo vaak voorkomend als het matchen van cadeau-programma's, biedt bijna 40 procent van de Fortune 500-bedrijven een programma voor vrijwilligersbeurzen aan.

  Typische beurzen variëren van $ 10 - $ 15 per vrijwilligersuur, op voorwaarde dat een werknemer regelmatig vrijwilligerswerk doet bij de organisatie (bijvoorbeeld 20+ uur per jaar).

 • 04

  Betaalde-release dagen

  Vrijwilligers werken opruimdag voor een goed doel.

  Veel bedrijven bieden werknemers elk een paar betaalde releasedagen per jaar, waardoor een werknemer of veel werknemers een dag of twee vrijwilligerswerk kunnen doen tijdens de normale werkuren.

  Uw organisatie zou moeten overwegen om de aandacht te vestigen op dagen van betaalde dagen, vooral als u grote fondsenwervende evenementen tegenkomt. Zoek naar belangrijke bedrijven in uw regio met betaalde releasedagen en vraag supporters die bij die bedrijven werken om een ​​vrije dag aan te vragen om uw organisatie te helpen.

 • 05

  Niet-contante donaties (Gifts-in-Kind)

  voedselbank vrijwilligers

  Hoewel de meeste bedrijven contant geld doneren, geven sommige bedrijven er de voorkeur aan op andere manieren terug te geven aan gemeenschappen. Een productiebedrijf kan bijvoorbeeld een groter voordeel bieden aan organisaties door productdonaties in plaats van contante bijdragen.

  Voedselfabrikanten geven hun producten vaak aan een voedselbank. Houtbedrijven geven bouwmaterialen aan goede doelen zoals Habitat for Humanity. Zorg er op lokaal niveau voor dat je lokale bedrijven vraagt ​​om evenementen te sponsoren.

  Maak ook een verlanglijstje met items die uw organisatie nodig heeft. Denk aan enkele dingen die uw organisatie van plan is om in de komende maanden te kopen en kijk of lokale bedrijven ze kunnen geven.

  Moet uw kantoor bijvoorbeeld uw computers upgraden? Als dat zo is, zijn veel bedrijven misschien bereid om hun oudere apparatuur te doneren.

  Hoewel het moeilijk is om precies te krijgen wat uw organisatie nodig heeft op het juiste moment, maakt het publiceren van uw verlanglijstje het waarschijnlijker dat u deze donaties ontvangt. En zorg ervoor dat u deze behoeften deelt met bestuurders die goed verbonden zijn in de gemeenschap.

 • 06

  Bedrijfsbrede dag van servicegebeurtenissen

  vrijwilligers knuffelen op een liefdadigheidsevenement.

  Kan uw organisatie profiteren van een groot vrijwilligersevenement? Als dat het geval is, zou u moeten overwegen om samen te werken met een lokale onderneming om een ​​bedrijfsbrede dag van dienst te creëren.

  Deze evenementen vereisen een goede coördinatie voorafgaand aan het evenement, maar als het goed gaat, kan uw organisatie profiteren van een grote groep bekwame vrijwilligers. Als bijkomend voordeel verstrekken bedrijven vaak ook financiering voor deze evenementen.

  Zorg ervoor dat u stukken werk van voldoende formaat ontwerpt die door groepen werknemers van het bedrijf in één dag kunnen worden afgewerkt.

 • 07

  Collectieve fondsenwervende fondsen (Checkout liefdadigheidscampagnes)

  Uitchecken bij de supermarkt.

  Hoe vaak ben je naar een bioscoop of supermarkt gegaan en ben je gevraagd om $ 1 te doneren aan een goed doel?

  Veel van de grootste retail-, supermarkt- en voedingsketens zijn partner van nationale non-profitorganisaties. Maar het is ook een uitstekende gelegenheid voor kleinere lokale organisaties. Dergelijke programma's worden vaak checkout-liefdadigheidscampagnes genoemd omdat consumenten aan de kassa opgeven bij het uitchecken.

  De eenvoudigste manier om een ​​programma te starten, is door te kijken naar uw donorenlijst of raad van bestuur om te zien wie de eigenaar is van of een lokaal bedrijf runt. Hij of zij is al gepassioneerd over de oorzaak en is mogelijk bereid om een ​​afrekencampagne op te zetten. Deze programma's zijn ook een uitstekende manier om de zichtbaarheid van uw organisatie te verbeteren.

  Het komt erop neer dat uw organisatie op veel manieren gebruik kan maken van zakelijke programma's. Dus verzamel uw personeel en begin te brainstormen over hoe u meer geld kunt verdienen aan bedrijven in uw gemeenschap.


 • Video Van De Auteur: Bob Wright, Nonprofit Marketing & Fundraising: #AskGaryVee Episode 195

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Maak je eBay Over mij pagina

  ✔ - 3 Tips om u te helpen de beste vloerkeuze voor uw woning te maken

  ✔ - Hoe klanten in een winkel aantrekken


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!