Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kan meedoen aan Sweepstakes uw volgende voltijdbaan zijn?


Heb je je ooit afgevraagd of je de kost kunt verdienen met het invoeren van prijsvragen? Misschien heb je een televisieshow gezien of een krantenartikel gelezen waarin iemand stond die de volledige tijd meedeed aan het maken van prijsvragen en in de verleiding kwam om het zelf te proberen? Kun je echt meedoen aan prijsvragen en wedstrijden je volgende voltijdse baan?

Het is een verleidelijk idee, vooral als je onlangs grote prijzen hebt gewonnen. Als je vastzit in een baan die je haat, klinkt het idee om thuis te blijven en inschrijfformulieren in te vullen en genoeg te verdienen om een ​​goed bestaan ​​te verdienen, als een droom die uitkomt.

Het is echter geen goed idee om het te proberen

Waarom u niet op Sweepstakes moet vertrouwen voor uw voltijdbaan

Het is mogelijk om geld te verdienen door deel te nemen aan sweepstakes. Er zijn immers een paar grote cash sweepstakes die er zijn, en het enige dat je hoeft te doen is één enorme overwinning en een slimme investeringsstrategie om je behoorlijk lang te laten zitten.

Als je vegen als een klus behandelt, je goed organiseert en acht uur per dag besteedt aan het invoeren van zoveel mogelijk vegen als je kunt, zul je zeker veel prijzen winnen - mogelijk genoeg om de kost te verdienen.

Maar alleen omdat het mogelijk is, betekent niet dat het raadzaam is.

Het is niet eenvoudig om een ​​prijs te winnen die groot genoeg is om je voor het leven te zetten. Honderden miljoenen mensen strijden om enorme prijzen zoals de HGTV Dream Home of de PCH SuperPrize-tekeningen. Zelfs als je je winkansen maximaliseert, heb je veel geluk nodig om als winnaar te worden gekozen.

Sweepstakes zijn te onbetrouwbaar om je levensonderhoud in te zetten, en die van je familie, op je prijswinst.

Soms, ongeacht hoeveel of hoe slim je binnenkomt, win je gewoon niet. Niets is gegarandeerd met weggeefacties.

Zelfs als je wint, is het niet zeker dat je prijs je helpt om je huur te betalen of boodschappen te kopen. Het winnen van een vakantie kan bijvoorbeeld een geweldige ervaring zijn, maar als u in de Verenigde Staten woont, betaalt u kosten als u uw prijs op uw belastingen moet aangeven.

En in tegenstelling tot een standaardbaan, geeft het invoeren van sweepstakes je geen ziekteverzekering of helpt je te sparen voor je pensioen, dus je zult jezelf kwetsbaar achterlaten als een crisis toeslaat.

Ook proberen om geld te verdienen met sweepstakes zet veel druk op wat een leuke hobby zou moeten zijn. Als je hele manier van leven afhankelijk is van een grote overwinning, ga je veel tijd doorbrengen met teleurgesteld zijn - en het eten van ramen noodles.

Het aanvullen van uw inkomen met Sweepstakes is een geweldig idee

Sweepstakes kunnen een geweldige manier zijn om geld te verdienen om je huishoudinkomen aan te vullen, vooral als de tijden zwaar zijn. Als uw budget krap is, kan een cadeaubon van $ 20 of een paar gratis filmtickets een groot verschil maken, ongeacht de grotere prijzen die u kunt winnen bij het invoeren.

Sweepstakes kunnen u zeker geld besparen. Je kunt veel dingen winnen die je zelf kunt genieten, verkopen of doneren aan een goed doel om je belastingen te helpen compenseren. Het is geweldig om je zuurverdiende geld niet te hoeven betalen voor t-shirts, mooie schoonheidsproducten, uitjes of spelletjes.

En wanneer de feestdagen voorbij gaan, is het een geweldig gevoel om geschenken te kunnen geven aan je vrienden en geliefden die je anders misschien niet zou kunnen betalen.

Maar geld besparen is niet hetzelfde als geld verdienen, en puur geld wint, of grote winsten die je in veel geld kunt gebruiken, kan maar heel weinig zijn.

Het invoeren van sweepstakes kan ook een productief gebruik van uw tijd zijn wanneer u tussen banen in zit. Maar ze mogen uw zoektocht naar een baan niet vervangen.

Conclusie

Kortom, vegen is een geweldige hobby en een bron van plezier en opwinding. Het hebben van een prijzenvoorstelling bij je voordeur is als Kerstmis in juli (of april of oktober). Er zijn veel goede redenen om andere prijsvragen in te voeren dan alleen de prijzen.

Het is echter te riskant om geld te verdienen met het invoeren van prijsvragen om het aan te kunnen bevelen. Doe mee aan sweepstakes als hobby, in uw vrije tijd of terwijl u ontspant op uw computer, en geniet van de beloningen zonder het welzijn van uw gezin op het spel te zetten.


Video Van De Auteur: Meet the Mormons Official Movie (International Version) - Full HD

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Prime Fresh - achterklep sweepstakes (verlopen)

✔ - Bruiloft-sweepstakes en wedstrijden: Win een gratis bruiloft!

✔ - American Airlines Cruises - Million Miles Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!