Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Maak Cold Call Opportunities zonder voicemails


Zet voicemails om in een ontdekkingsreis met een koude roeping.

De meeste mensen die nog steeds de traditionele "cold calling mindset" gebruiken, beschouwen voicemail als een doodlopende weg. Ze zeggen tegen zichzelf: "Ach, ik kan net zo goed een bericht achterlaten en hopen dat hij me terug belt."

Dit gebeurt bijna nooit en dat weten we. Maar we zijn vaak zo opgelucht dat we niet met iemand hoeven te praten, dat we toch een bericht achterlaten. We vermijden de omgang met de mogelijke negatieve reactie van een andere persoon en vermijden dat we ook worden uitgedaagd door de receptioniste.

Tegen de tijd dat de dag voorbij is, voelen we ons misschien goed omdat we de 'getallen-game' hebben gespeeld en veel hebben gebeld. Maar onze productiviteit was minimaal. En na verloop van tijd kunnen we ons gefrustreerd voelen door onze ervaring met cold calling.

hergebruikt

Met de nieuwe benadering van cold calling is voicemail een kans om te ontdekken. Het leidt ons verder dan het gebruikelijke doel, en het wordt een startpunt voor je begint het proces van het vinden van de persoon waarmee je contact probeert te leggen.

Ons doel is niet om mensen na te streven om een ​​verkoop te doen op deze nieuwe manier van cold calling. Het is om de waarheid van hun situatie te ontdekken en om in overeenstemming te zijn met de uitkomst, of het nu een "ja" of een "nee" is.

Zodat we ons comfortabeler kunnen voelen als we "0" raken als we iemands voicemail ontvangen. Omdat we dan de gelegenheid hebben om terug te gaan naar de receptioniste en een dialoog op gang te brengen op basis van het vragen om hulp.

Voorbeelddialoog

"Hallo, misschien kun je me even helpen? Ik probeer Mike te pakken te krijgen en ik kreeg zijn voicemail. Zou je toevallig weten of hij toevallig bij de lunch of op vakantie is, of in een vergadering? "

Hier vraag je niet alleen om Mike te vinden. En je biedt ook mogelijke oplossingen voor het vinden van Mike. Dit helpt de receptionist zich te voelen alsof hij deel uitmaakt van het probleemoplossingsproces.

De receptionist biedt waarschijnlijk een van de twee antwoorden. De eerste is: "Ja, hij zit in een vergadering (of tijdens de lunch of op vakantie) en ik weet niet zeker wanneer hij weer achter zijn bureau zal zijn."

Dit antwoord heeft u net veel meer informatie gegeven dan wanneer u zojuist een voicemail had verlaten. Nu weet u waar uw contact zich in realtime bevindt en kunt u op een passender tijdstip terugbellen.

Het tweede antwoord luidt: "Nee, ik weet niet waar hij is." In dit geval zou u antwoorden: "Dat is geen probleem..." Deze ingehouden verklaring verspreidt elke mogelijke druk die de receptionist voelt over niet je vraag kunnen beantwoorden.

U kunt dan doorgaan met: "Zou u iemand kennen wiens bureau of kantoor bij hem in de buurt is of in zijn omgeving werkt die misschien weet waar hij is?" Nogmaals, u biedt een andere mogelijkheid om het probleem op te lossen. In veel gevallen zal de receptionist u dan overbrengen naar een collega van uw contactpersoon die u kan helpen zijn of haar verblijfplaats te bepalen.

De receptionist kan ook antwoorden: "Nee, ik ken niemand in zijn omgeving." U zegt dan: "Dat is geen probleem..." en biedt aan: "Zou u toevallig een paging-systeem of zijn mobiele telefoonnummer hebben kans?"

Als de receptioniste antwoordt: "Sorry, die hebben we niet", dan kun je op dat moment zeggen: "Heel erg bedankt. Ik stel je hulp zeer op prijs. En dan ophangen en een andere keer terugbellen.

Betekent het idee om potentiële klanten te bereiken of ze op hun mobiele telefoon te bellen je maag te klemmen? Denk je dat je mensen niet zo koud kunt noemen omdat ze je misschien afwijzen?

Die angst is alleen te verwachten als je agenda is om iets aan de persoon te verkopen. Met andere woorden, als u nog steeds de traditionele verkoopmindset gebruikt. Maar als u eenmaal het nieuwe cold calling-perspectief onder de knie hebt, zult u zich op uw gemak voelen wanneer u iemand belt, op elk moment en met elke modus.

Klantgerichtheid

Zolang je voor 100 procent gefocust bent op de wereld van je potentiële klant, zul je merken dat mensen ontvankelijk voor je zullen zijn. U kunt gemakkelijk door een organisatie navigeren met het hierboven beschreven type dialoog omdat u op ontspannen wijze om hulp vraagt ​​en u nooit iemand ter plaatse plaatst.

Stel dat je pogingen om je contact op deze manier te lokaliseren mislukken. Op dat moment kunt u een voicemail achterlaten, maar dit moet altijd uw allerlaatste optie zijn. Hier is een voorbeeld van een geschikte cold calling-voicemail:

"Hallo John, misschien kun je me even helpen? Ik weet niet zeker of u de juiste persoon bent of niet, maar ik probeer de persoon te bereiken die verantwoordelijk is voor het melden van problemen met onbetaalde facturen. Mijn naam is John Edwards, mijn nummer is... "

Probeer deze manier om de situatie van voicemails te benaderen, en je zult verrast en tevreden zijn met hoe vaak het een snelweg wordt in plaats van een doodlopende weg.


Video Van De Auteur: RETRAIN YOUR MIND - NEW Motivational Video (very powerful)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe te overuren te berekenen

✔ - De boekhoudcyclus voor een klein bedrijf

✔ - Lijst met het beste onderzoek naar crowdfunding


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!