Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Creative Corporate Gift Guide

Voeg deze persoonlijke aanrakingen toe voor een uniek evenement


Zoals elke professionele evenementenplanner weet, zijn geen twee evenementen hetzelfde. Dat zouden ze ook niet moeten zijn. Een van de redenen waarom uw klanten besloten om een ​​evenementenplanner in de eerste plaats in te huren, is de wens voor een persoonlijk, origineel evenement. Een unieke benadering van elk evenement is ook een aspect van de planning van evenementen dat veel planners aanspreekt, omdat het de mogelijkheid biedt om uw creativiteit en verbeeldingskracht los te laten bij het leveren van een uniek evenement. Dus relax, ga creatief aan de slag en overweeg deze verschillende, creatieve evenementenplanningsideeën.

Ideeën voor creatieve evenementplanning

Laat het budget van het evenement niet op je pad komen

Vanzelfsprekend biedt een groot evenementenbudget meer mogelijkheden om die extra mijl te nemen in het veiligstellen van de allerbeste locatie voor uw evenement, de beste cateraar of het beste entertainment. Maar dat betekent niet dat die gebeurtenissen met kleinere budgetten langs de kant van de weg naar het rijk van middelmatigheid moeten vallen. Het betekent gewoon dat u uw creativiteit moet gebruiken om de budgettaire beperkingen te omzeilen.

Selecteer een evenementthema en -titel

Het selecteren van een thema voor uw evenement is de eerste stap om uw evenement anders te maken dan de rest. Dit thema drijft vele andere componenten van uw evenement aan, van locatie, uitnodiging, decor, entertainment en meer. Dus sla dit cruciale deel niet over - weersta de verleiding om iets eenvoudigs te selecteren om de bal aan het rollen te krijgen tijdens het proces van de evenementplanning. Wanneer u een thema overweegt, maakt u een lijst met alle verschillende manieren waarop dit thema kan worden opgenomen in andere elementen van het evenement.

Creatieve manieren om je thema te integreren

Natuurlijk, als het thema van uw bedrijfsevenement een strandfeest is, zou het passend zijn om uw evenement op een strandlocatie te houden. Budgetten en geografische locaties kunnen echter snel een einde maken aan die notie. Dat betekent niet dat je een ander thema moet kiezen! Het betekent dat je creatief moet nadenken om manieren te verkennen waarop je dit thema op andere, meer betaalbare of logistiek hanteerbare, manieren kunt integreren. Hier zijn een paar ideeën voor het plannen van creatieve evenementen.

plaats

Als uw gasten niet bij de witte zandstranden kunnen komen voor dit evenement, breng ze dan naar hen toe. Als de locatie het toelaat, moet een gedeelte van de evenementruimte worden afgezet en gevuld met zand. Voeg een beachvolleybalnet toe als je thema meer "fun in the sun" is en moedig gasten aan om hun tenen in het zand te steken. Of voeg een grote strandachtergrond toe, huur een tiki-bar en laat de geluiden van zachtjes neerstortende golven op de achtergrond horen.

vermaak

Het inhuren van het juiste entertainment kan uw evenementthema echt naar een hoger niveau tillen. Als je een event-mijlpaalfeest plant, of dat nu zakelijk of persoonlijk is, overweeg dan om een ​​DJ aan te nemen die alleen muziek zal spelen die betrekking heeft op een bepaald tijdperk. Als de stemming van je evenement rustiger is, kun je een paar instrumentalisten inhuren om de juiste muziek aan de kant te spelen. Als u uw evenement echt wilt personaliseren, neemt u een a capella-groep in om nummers uit te voeren die voor de gast zijn geschreven, of dat nu een persoon of een organisatie is.

Als de budgettoeslag voor entertainment een probleem is, neem dan contact op met lokale scholen in de omgeving en vraag of zij enige studentmuzikanten hebben die beschikbaar zijn.

Decor

Het eerste dat uw gasten zullen zien als ze bij uw evenement aankomen, is de inrichting. Decoraties maken een sterke indruk dat uw gasten met u mee zullen dragen naar uw evenement, dus zorg ervoor dat welke elementen u ook kiest die "wow" -factor hebben. Overweeg een grote opblaasbare set buiten de hal of kleurrijke verlichting in de zaal in plaats van standaard witte lichten. Vergeet niet de centerpieces - uw gasten zitten geruime tijd te kijken naar wat u selecteert, dus gebruik kleurrijke tafel toppers die energie en een feestelijk element toevoegen, potplanten die mee naar huis kunnen worden genomen of ga met kleine games die gasten kunnen spelen, hen aanmoedigen om te communiceren.

Eten en drinken

Niets leent zich voor creativiteit zoals de keuken. Teriyaki gegrilde kip met verse ananasplakken is veel smaakvoller en memorabeler voor een feest met strandthema dan standaard gegrilde kip. Als uw evenement een barbecue is, beschikt u over een bar met diverse BBQ-sauzen die gasten op hun bord kunnen toevoegen en grote slabbetjes voor het graven van het feest. Grote cookies met het bedrijfslogo, schoolembleem of mijlpaalverjaardagsjaar zijn veel interessanter dan uw standaard tariefcookieplateau.

Een zelfgemaakte frisdrankbar met gearomatiseerde siropen, waar gasten instructies kunnen volgen om hun eigen siropen te maken, is leuker dan gieten van een 64 oz. fles. Weet u niet zeker hoeveel eten u moet bestellen voor uw evenement, hier is een korte handleiding voor hulp.

Staffing

Het inhuren van evenementenpersoneel is een belangrijk onderdeel van de evenementenplanning, omdat deze personen interactie hebben met gasten en hun algehele ervaring beïnvloeden. Houd rekening met het thema en de sfeer van je evenement wanneer je evenementmedewerkers inhuurt om er zeker van te zijn dat ze goed bij elkaar passen en dat thema kunnen aanvullen. Kleding is hier ook belangrijk, omdat het een ander creatief element toevoegt. Evenementmedewerkers kunnen scheidsrechtersoverhemden dragen voor een sportfeest, zonnebrillen en strandvizieren voor een strandfeest, of gewoon felgekleurde overhemden met drukknopen om een ​​vleugje kleur aan de scène toe te voegen.

Kleine details kunnen een groot effect hebben

Als evenementenplanner loop je misschien in de val om te denken dat je om een ​​succesvol, gedenkwaardig evenement te organiseren, het grootste en beste van alles moet uitgeven. Dit is niet het geval. In plaats van groot denken, denk klein. Foto's van de eregast die langs de bar langs de bar staan, bieden gasten de mogelijkheid om te lezen, commentaar te geven en contact te leggen, of dat nu een lunch is met een pensionering of een afstudeerfeest. Lege notitiekaartjes naast een kleurrijke box staan ​​gasten toe om persoonlijke wensen te schrijven aan de eregast.

Wegwerpcamera's moedigen gasten aan speciale momenten van het evenement op te nemen, die later door de gastheer van het evenement worden gedeeld. De sleutel tot creatieve evenementenplanning is om gepersonaliseerde aanrakingen in de verschillende aspecten van uw evenement te injecteren, om ze van het gewone naar het buitengewone te brengen.


Video Van De Auteur: Best Corporate Gift Ideas

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De grootste supermarktketen in Canada, in de Verenigde Staten in 2018

✔ - Wat is private label branding?

✔ - Voors en tegens van het huren van eigenschappen in College Towns


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!