Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Crowdfunding uw vastgoedvennootschap

Onroerend goed is in de crowdfunding-scene terechtgekomen


Beloning crowdfunding populair gemaakt door sites als Kickstarter en Indiegogo ziet het grootste deel van crowdfunding, maar vastgoed is ook een grote markt geworden. Triljoenen dollars aan institutioneel kapitaal worden geïnvesteerd in echte activa zoals appartementsgebouwen en winkelcentra, en een flinke hoeveelheid van dit kapitaal stroomt online naar deze onroerend goed crowdfunding-sites.

 • 01

  Realty Mogul

  Crowdsourced fondsenwerving

  igor kisselev, close-up.biz/Getty Images

  Realty Mogul, gevestigd in Los Angeles, werkt met individuele en institutionele beleggers om kredietnemers en sponsors te helpen om kapitaal te verbinden. Het was een van de eerste crowdfunding-bronnen ter plekke in 2013.

  Dit is geen blind beleggen. Realty Mogul bezoekt persoonlijk elk pand en werkt uitsluitend samen met partners met bewezen strategieën. Ze handelen voornamelijk over panden die al zijn verhuurd en werken samen met zowel geaccrediteerde als niet-geaccrediteerde beleggers.

 • 02

  Fundrise

  Met kortetermijnhorizons van één tot vijf jaar hebben Fundrise en zijn publiek tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in onroerend goed, waaronder het iconische nieuwe World Trade Center.

  De focus ligt hier niet alleen op het verwerven van eigenschappen, maar ook op het verbeteren ervan. Fundrise's doel is om onroerend goed te kopen voor minder dan wat het waarschijnlijk zou kosten om ze te vervangen. Ze hebben meer dan 75 jaar ervaring als een team. Je kunt hier al voor $ 5.000 investeren, en het keuringsproces is van topklasse. Slechts ongeveer 5 procent van de voorstellen ontvangen door Fundrise worden geaccepteerd.

  Niet-geaccrediteerde beleggers zijn welkom, maar hebben mogelijk geen toegang tot het volledige aanbod van Fundrise.

 • 03

  Groundbreaker

  Het crowdfunding-merk van Groundbreaker begint en eindigt bij vastgoedbedrijven en het werkt nauw samen met hen om geld in te zamelen bij de crowd. Vastgoedbedrijven die geïnteresseerd zijn in crowdfunding en hun deals syndiceren, kunnen werken met de technologie van Groundbreaker om hun investeerdersbasis op te bouwen en uit te breiden.

  Het doel van Groundbreaker, dat bestaat uit tech-specialisten en syndicators, is om het vuile werk uit het investeren te halen door het voor u te doen.

 • 04

  CrowdStreet

  Investeer al vanaf $ 5.000 in de professioneel beheerde onroerendgoeddeals van CrowdStreet. CrowdStreet is opgericht door CEO Tore Steen en VP van Business Development Darren Powderly en heeft onderhandeld over meer dan $ 200 miljoen aan zakelijke vastgoedtransacties van institutionele kwaliteit.

  De site wordt geleverd met een mooie reeks online hulpmiddelen en deskundige hulp is beschikbaar als u die nodig hebt. Er zijn geen kosten verbonden aan de CrowdStreet-marktplaats en alle kansen zijn grondig doorgelicht.

 • 05

  Begane grond

  Groundfloor maakt gebruik van de regels van state crowdfunding. Dit betekent dat mensen die gevestigd zijn in staten waar Groundfloor zaken doet, geen geaccrediteerde beleggers hoeven te zijn om deel te nemen aan de onroerendgoeddeals van de site. Beleggers kunnen zo weinig als $ 100 opbrengen in eigendommen en financieringen. Typische durfkapitaalleningen aan vastgoedondernemers keren ongeveer zes procent terug in zes tot twaalf maanden.

  Groundfloor, opgericht in 2013, verwelkomt zowel geaccrediteerde als niet-geaccrediteerde beleggers. Het voert een grondige controle uit op elke lener en prefinanciert elke lening.

 • 06

  RealCrowd

  RealCrowd is gebaseerd op de collectieve $ 3 miljard investering in institutionele vastgoedbeleggingen en is voortgekomen uit het prestigieuze Y Combinator incubatorprogramma.

  Als u niet van teveel risico houdt, kan dit de bron voor u zijn. RealCrowd werkt alleen met bedrijven die uw geld niet nodig hebben. Ze moeten minstens tien jaar ervaring hebben en minstens $ 50 miljoen in transactiegeschiedenissen. Ze kunnen sluiten zonder je geld. Dus waarom zouden ze met RealCrowd werken? Voor toegang tot zijn netwerk van investeerders.

  Een nadeel is dat RealCrowd-deals doorgaans een minimuminvestering van $ 25.000 tot $ 50.000 vereisen.

 • 07

  RealtyShares

  RealtyShares heeft een indrukwekkend track record - bijna $ 90 miljoen geïnvesteerde dollars in projecten in meer dan 40 staten.

  Investeer al vanaf $ 5.000 in RealtyShares 'aanbod van directe aandelen- en schuldinstrumenten. CEO Nav Athwal zegt: "We maken het proces van beleggen in onroerend goed net zo eenvoudig als het kopen van aandelen in beursgenoteerde bedrijven op E-Trade."

 • 08

  Patch of Land

  Patch of Land is opgericht door twee broers die gemeenschappen wilden helpen die leden onder de vastgoedcrash van de vroege jaren 2000. Het is een peer-to-peer marktplaats die investeerders koppelt aan investeringsmogelijkheden. Deze kansen zijn korte termijn en hoge opbrengst.

  De focus ligt hier op projecten waar traditionele geldschieters zullen ruiken en zich van afwenden. Een nadeel is dat het werkt met alleen geaccrediteerde beleggers.

 • 09

  Behoud van Amerikaanse huiseigenaren

  Beleggers op AHP-inkooppools van noodlijdende hypotheken, allemaal ondersteund door onroerend goed, uit de Verenigde Staten, vaak met hoge kortingen. Ze doen geen directe investeringen in onroerend goed. Als u een hart hebt en wilt helpen huiseigenaren voorkomen afscherming en rabiate schuld verzamelaars, kan dit een goede bron zijn. Ze hebben een bewezen staat van dienst van meer dan 10 jaar ervaring.

 • Het is niet zonder risico's

  Zoals elke vorm van belegging, kan het succes van crowdfunding voor onroerend goed sterk worden beïnvloed door de economie en de huizenmarkt. Deze sites hebben meestal een degelijk beheer en goede trackrecords, maar lees de veelgestelde vragen op elke site voor de fijnere details over hoe ze werken.

  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Het bedrijf van LinkedIn benaderen en gebruiken Volg functie

  ✔ - Hoe u uw paletbedrijf kunt onderhouden

  ✔ - W-3-formulier - voorbereiden en indienen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!