Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Aftrek van boekhoudkundige en fiscale kosten voor een bedrijf


Een bedrijf kan boekhoudkundige en fiscale kosten aftrekken. Natuurlijk zijn er beperkingen, zoals bij elke aftrek. Dit artikel bespreekt welke soorten boekhoudkundige en fiscale uitgaven u kunt aftrekken om uw bedrijfsbelastingen te verlagen.

Welke administratieve uitgaven kan ik aftrekken van belasting op ondernemingen?

Boekhoudingskosten, controlekosten en boekhoudingskosten zijn allemaal aftrekbare bedrijfskosten. Hier is een meer gedetailleerde lijst van boekhoudkundige uitgaven die u kunt aftrekken:

Boekhoudkundige uitgaven
U kunt alle uitgaven voor boekhouding aftrekken, inclusief die voor een boekhouder, of voor boekhoud- en boekhoudsoftware om u of een medewerker te helpen bij het uitvoeren van uw boekhouding.

Accountant / CPA / Financieel adviseur
De diensten van een accountant, CPA of financieel adviseur voor het beoordelen van financiële overzichten of zakelijke (maar niet persoonlijke) financiële planning.

auditing
Als u een openbare onderneming bent, kunt u kosten in rekening brengen voor een accountantskantoor.

Ruilhandel
Boekhouding voor ruiltransacties, inclusief kosten voor ruilhandel, is aftrekbaar.

Contante transacties
U kunt de boekhoudkosten voor contante transacties aftrekken.

Welke uitgaven kan ik aftrekken?

Belastingsstrategie en belastingvoorbereiding
De diensten van een CPA, belastingadvocaat of belastingadviseur voor belastingstrategie en belastingvoorbereiding, inclusief het opstellen en indienen van formulieren. U kunt ook de kosten van belastingvoorbereidingssoftware aftrekken voor uw kleine bedrijfsbelastingen.

Andere belastingaangelegenheden
Diensten van een CPA, een geregistreerde agent of een belastingadvocaat ter voorbereiding op en het bijwonen van belastingcontroles en onderzoeken, om u te vertegenwoordigen voor de belastingdienst of het belastingkantoor.

Kosten van verdediging
U kunt ook uw kosten aftrekken voor reis- en andere uitgaven om u te verdedigen tegen de IRS- of overheidsagentschapsaudits of -uitdagingen, evenals de kosten die u aan uw adviseurs hebt betaald voor hun uitgaven.

Wat is niet aftrekbaar?

Uitgaven voor verantwoording van illegale activiteiten zijn nooit aftrekbaar.

U kunt de kosten van boekhoudsoftware of de diensten van een belastingbereider niet aftrekken voor uw persoonlijke belastingaangifte. Als u uw zakelijke en persoonlijke belastingaangiften hebt opgesteld door een belastingberoepsleider, vraagt ​​u om de factuur voor uw Schedule C (het belastingformulier voor kleine bedrijven) gescheiden te houden van de kosten voor het opstellen van uw persoonlijke belastingaangifte en de bedrijfsbelasting te betalen met een zakelijke controle.

Voorbereiding van uw Schedule SE voor zelfstandige belasting is een persoonlijke belastingkost en kan niet worden afgetrokken als bedrijfskosten.

Als uw bedrijf een bedrijf of partnerschap is, kunt u de voorbereiding van dit bedrijfsrendement aftrekken, maar u kunt geen kosten aftrekken voor het opnemen van die belastinginformatie over uw persoonlijke belastingaangifte.

U kunt boetes en boetes voor te late indiening of voor te lage belastingen niet aftrekken, dus zorg ervoor dat u de deadlines voor belastingaangifte kent en dat uw belastingbereider of belastingsoftware juist is.


Video Van De Auteur: Investeren In Vastgoed Met Weinig Geld En 5,5 - 7% Gegarandeerd Huurrendement Per Jaar!

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Geopenbaard: stappen voor het opnemen van uw bedrijf

✔ - Het verschil tussen primair en secundair onderzoek

✔ - Wat een referentiegroepen is in marketing


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!