Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Uw iPad afleiden voor zakelijk gebruik

iPads en andere tablets worden beschouwd als "listed property"


Is een iPad of andere tabletcomputer aftrekbaar als bedrijfskosten? Zoals met veel belastingaangelegenheden, hangt het ervan af.

U kunt alleen de kosten in verband met zakelijk gebruik aftrekken. Als u de tablet nooit om persoonlijke redenen gebruikt, gaat het goed. Anders heb je wat administratie en berekeningen om mee om te gaan.

Nieuwe regels voor het afleiden van iPads

Vroeger was de Internal Revenue Service van mening dat een tablet een vast activum is dat onderhevig is aan afschrijving. U kon de volledige kosten niet aftrekken in het eerste jaar en u moest een netto-inkomsten hebben die de kosten van de tablet overschreed. U moet de tablet meer dan 50 procent van de tijd voor zakelijke doeleinden hebben gebruikt. U zou de tablet kosten met IRS-code, paragraaf 179, waardoor de kostenaftrek in de loop van meerdere jaren daadwerkelijk wordt doorbroken.

Dat veranderde in 2016. U kunt nu de volledige kosten van kleinere bedrijfsmiddelen, zoals iPads, aftrekken in het jaar van aankoop. U hoeft ze niet langer te depreciëren in de loop van de tijd. Kantoorproducten die $ 2.500 of minder kosten, kunnen als een uitgave worden afgetrokken in het jaar dat u ze koopt en beginnen met het gebruik ervan.

Het is uw keuze. Als je een spandoekjaar hebt en veel inkomsten genereert, kun je de aftrek in één keer nemen. Als het dit jaar traag gaat, wilt u misschien de iPad in de loop van de tijd depreciëren om wat voordeel te halen uit de kosten in latere jaren wanneer u meer inkomsten verdient.

Tablets Geen langer genoteerde eigenschap

De IRS heeft een speciale categorie voor apparatuur die bedrijven kopen en gebruiken, maar die ook persoonlijk kunnen worden gebruikt. Het kan een beetje moeilijk zijn om thuis een freesmachine te gebruiken, maar een auto of een computer kan gemakkelijk dubbele taken uitvoeren als een persoonlijke uitgave. Deze categorie items wordt genoemd eigenschap genoemd, een item dat zich leent voor persoonlijk gebruik.

De nieuwe belastingwetgeving voor 2017 (de Trump Tax Cuts) heeft computerapparatuur en randapparatuur (zoals printers) verwijderd van de categorie van het vermelde object. Die verandering betekent alleen dat de archiveringsvereisten iets minder moeilijk zijn. Maar u kunt nog steeds geen aftrek doen voor persoonlijk gebruik van tablets en andere computerapparatuur. (Mobiele telefoons zijn enkele jaren geleden uit de genoemde categorie gehaald.)

Uw iPad aftrekken

De vereisten voor aftrek van beursgenoteerd onroerend goed als bedrijfskosten zijn strenger dan voor andere eigendommen. U moet kunnen aantonen dat uw iPad meer dan 50 procent van de tijd voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt.

U zou dan een aftrek claimen op basis van het percentage van de tijd dat u de tablet voor zakelijke doeleinden gebruikt. Uw aftrek zou bijvoorbeeld $ 250 zijn als u er $ 500 voor hebt betaald en u gebruikt het voor 50% van de tijd voor 50% van de tijd - 50% van $ 500.

Kijk niet uit kosten van wifi of internettoegang voor uw IPad. U kunt ook een deel van de maandelijkse kosten van uw netwerk aftrekken als bedrijfskosten als u kunt bewijzen dat het voornamelijk voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Alle directe zakelijke kosten die verband houden met de tablet, kunnen worden gespreid of in mindering worden gebracht.

Volgens de IRS moeten ook een aftrekbare bedrijfskost zowel 'gewoon als noodzakelijk' zijn. Een gewone uitgave is 'gebruikelijk en wordt verwacht in uw branche of bedrijf'. Een uitgave wordt noodzakelijk geacht wanneer deze "nuttig en geschikt is voor uw beroep of bedrijf".

Dus, de vraag is of de meeste mensen in uw bedrijf het gebruik van een iPad nodig hebben en of uw iPad u helpt bij het runnen van uw bedrijf. U kunt aanspraak maken op een aftrek voor het deel van de tijd dat u het voor zaken gebruikt, als uw antwoord ja is. Anders heb je pech... zelfs als je het voor zakelijke doeleinden gebruikt.

Dus hoe scheid je je gebruik?

Deidre Morhet, de oprichter van BASC Expertise, een belasting-, loon- en accountantskantoor in Arizona, zegt dat de beste methode is om een ​​logboek bij te houden van de tijd dat u het actief voor zakelijke doeleinden gebruikt, versus de tijd die u persoonlijk doorbrengt. Wijs uw algemene maandelijkse uitgaven met dit percentage.

Mogelijk bent u onderworpen aan de regels voor herovering als u ervoor hebt gekozen de aftrek en afschrijvingskosten van afdeling 179 te vorderen en het percentage van uw bedrijfsgebruik daalt tot minder dan 50 procent.

Wat als u een werknemer bent?

Vroeger kon je het zakelijke gebruik van je tablet als werknemer aftrekken als je het als niet-vergoede zakelijke uitgaven voor werknemers claimde. Dit betrof het opsplitsen van uw persoonlijke aangifte in plaats van de standaardaftrek voor uw indieningsstatus te claimen, en u kon alleen aanspraak maken op een aftrek voor de waarde en uitgaven die hoger waren dan 2 procent van uw aangepast bruto inkomen (AGI).

Helaas veranderde dit in 2018 met het passeren van de Tax Cuts and Jobs Act. Deze gespecificeerde aftrek is niet langer beschikbaar voor belastingbetalers. U kunt alleen werkgerelateerde kosten als belastingaftrek claimen als u als zelfstandige werkt.

Wat als u een tablet aan uw medewerker geeft?

Morhet zegt dat u de volledige kosten van een tablet die u aan een werknemer verstrekt, kunt aftrekken zolang persoonlijk gebruik wordt gerapporteerd als een secundaire uitkering op de W-2 van de werknemer of de werknemer u terugbetaalt voor het persoonlijke gebruik. U moet kunnen documenteren welk deel van het gebruik van de werknemer voor het bedrijfsleven is.

Document, document, document!

Begin met het bijhouden van een logboek van zakelijke activiteiten zodra u uw iPad opent en deze gaat gebruiken. Gebruik een eenvoudige spreadsheet - ze zijn beschikbaar voor zowel iPad- als mobiel gebruik - en noteer regelmatig uw uren die u eraan besteedt voor zakelijk gebruik en de zakelijke activiteit die u leidde

Maak het niet ingewikkeld. Beschouw het als de opnametijd die aan elke activiteit is besteed. De gewoonte krijgen om dit te doen, zal grote voordelen opleveren als je ooit wordt gecontroleerd.

U kunt ook een paar andere voorzorgsmaatregelen nemen. Plaats geen games op uw iPad als u deze voor zakelijke doeleinden gebruikt. Zorg ervoor dat u kunt laten zien hoe u het voor uw bedrijf hebt gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de aftrek krijgen als u kunt aantonen dat u de iPad alleen gebruikt wanneer u voor zaken reist en dat dit de enige computer is die u meeneemt op zakenreizen.

Het bijhouden van zorgvuldige en gedetailleerde records is de sleutel.

Disclaimer: Niets in dit artikel, op deze site, moet worden beschouwd als fiscaal of juridisch advies. De opmerkingen en informatie die hier worden verstrekt zijn alleen voor algemene informatiedoeleinden. Elke bedrijfssituatie is uniek. Staats- en IRS-wetten en -regelgeving kunnen vaak veranderen. Bespreek een zakelijke beslissing met fiscale of juridische implicaties met een belastingadviseur.


Video Van De Auteur: ?★YouTube Zakelijk inzetten 2018 - Zakelijk YouTube kanaal optimaliseren - Deel 07

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Verander uw LLC belastingstatus naar een Corporation of S Corp

✔ - Wat is een betaalperiode en hoe worden betaalperioden bepaald?

✔ - Hoe een online webinar te gebruiken in uw eigen bedrijf


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!