Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Definitie van periodieke huur in onroerend goed


Wanneer er geen specifieke einddatum voor een huurovereenkomst is gedefinieerd, maar er is een overeengekomen looptijd, zoals maand-tot-maand voor bezettingsgraad, wordt dit een periodieke huurperiode of nalatenschap van periode tot periode genoemd. In onroerend goed is dit een type erfpachtrecht

De eigenaar of verhuurder en huurder stemmen in met bepaalde rechten en verplichtingen voor deze perioden, maar specificeren geen einddatum, dus het is een onbepaalde periode van huur. Aangezien er geen einddatum is gespecificeerd, moet kennisgeving per de overeenkomst worden gegeven voor beëindiging en vacature.

Ook gekend als: Landgoed van periode tot periode

Meer over huur, lease en vastgoedbeheer

Terwijl generaties Amerikanen ernaar hebben gestreefd hun huizen te bezitten, zijn er nog steeds miljoenen huizen voor eengezinswoningen, appartementencomplexen en appartementen. Er zullen altijd miljoenen huurwoningen zijn, omdat niet iedereen een woning wil bezitten of bezitten om verschillende redenen. Vooral na de huizenmarkt en de hypotheekmarkt zijn huurwoningen erg in trek en zijn de huurkosten gestaag gestegen.

Huurwoningen zijn altijd al een populaire investeringsklasse geweest, maar sinds de crash heeft het terrein veel terrein gewonnen. Er zijn tv-shows over flipping en bezit van huurwoningen, en er zijn "goeroes" die investeringen in onroerend goed in cursussen en seminars in het hele land onderwijzen. Het is een uitstekende investeringsdiversificatiestrategie en u kunt inderdaad een goede pensioen opbouwen met huurwoningen.

Onderzoeksonderwerpen over vastgoedverhuur

Als u overweegt te investeren in vastgoedverhuur, is er veel onderzoek te doen. Cashflow van een huurwoning is een van de belangrijkste items op uw lijst. Je moet er ook zeker van zijn dat je geschikt bent om een ​​huisbaas te zijn en dat je de tijd hebt om eigendommen te beheren.

  • De doorbraak van de huurcashflow is de cashflow van de netto-inkomsten van het bedrijf: dit is geen berekening van de belastingschuld, maar een direct contant geldprobleem. Met andere woorden, we nemen onze hypotheeklasten op, hoewel dat allemaal niet aftrekbaar is. We willen het verschil zien in de feitelijke cashflow in en uit onze zak.
  • U kunt het belang van het voldoen aan elk item in verantwoordelijkheidsgebieden voor Property Management niet minimaliseren. De property manager is de partner van de eigenaar bij het maximaliseren van het rendement op de investering van het onroerend goed door het efficiënt uitvoeren van deze vier functionele verantwoordelijkheidsdomeinen. Het vastgoedbeheerbedrijf handelt in het beste belang van de eigenaar om het onroerend goed te onderhouden, het te houden met huurders, huurprijzen te verzamelen, budgetverbeteringen door te voeren en de administratie bij te houden.

  • Huurder en bezetting management: Een woning kan mooi worden ontworpen en in een gewenst gebied, maar het zal geen winstgevend huurobject zijn als huurders niet goed worden beheerd en de bewoning op een hoog niveau wordt gehouden.
  • Zorgvuldigheid moet worden genomen om de onderhouds- en reparatie-overwegingen voor huurwoningen serieus te nemen. Preventief en doorlopend onderhoud aan huurwoningen vereist een grondige kennis van het onroerend goed, de behoeften aan onderhoud, benodigde personeel om de taken uit te voeren en budgettering om deze te realiseren. De vastgoedbeheerder moet de kosten van routine- en preventief onderhoud afwegen tegen de voordelen en de gewenste resultaten.

  • Een van de belangrijkste overwegingen bij property management omvat de Marketing & Financial Functions van Property Managers. Vastgoedbeheerders hebben de verantwoordelijkheid om de kosten in evenwicht te brengen, zodat hun klanten winsten kunnen realiseren. Om deze reden stellen vastgoedmanagers doorgaans budgetten op die gericht zijn op het schatten van de kosten van het onderhouden en verbeteren van de eigenschappen van hun klanten. De meest succesvolle budgetten komen redelijk dicht bij de werkelijke kosten die nodig zijn om een ​​eigendom te beheren.

Als u een huurwoning wilt hebben, hoeft u deze niet te beheren. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de kosten van professioneel management wanneer u due diligence doet en ROI en cashflow berekent. Vaak zijn de kosten van professioneel management vaak de moeite waard door de hoofdpijn die u overbrengt op het professionele beheerbedrijf.


Video Van De Auteur: NVM Woningmarktcijfers 4e kwartaal 2010 - Woningmarkt TV: Aflevering 6

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Apple's winkels over de hele wereld

✔ - De beste keukenbladen

✔ - Topstrategieën voor het vinden van een goede Property Manager


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!