Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Direct mail-ideeën om uw reactie te verbeteren

Gimmicks? Noem het wat je wilt, zolang het werkt!


Veel direct mail-stukken worden rechtstreeks in de prullenbak gegooid. Door de uwe op de juiste manier te laten opvallen, kunt u dat voorkomen en uw respons verbeteren. Hier zijn tien bewezen ideeën om uw volgende direct mailcampagne een boost te geven:

1. Simuleer een ouderwetse telegram. Direct mail-veteranen minachten dit apparaat omdat het al zo lang bestaat. Toch wordt de vreemde gele envelop nog steeds het eerst geopend - samen met enveloppen die er indrukwekkend officieel uitzien, zoals legale manilla.

2. Voeg een voorbeeld toe. Bedrijven hebben echte dakpannen verzonden. Tapijttegels. Industriële absorberende doeken. Of u kunt een kortingsbon geven, goed voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Je zult merken dat de meeste klanten het willen behouden. Dit is de verkooptechniek van de "puppyhond". Of geef de eerste zakelijke service gratis. Dit is de "schuld" -techniek. Ja, sommige prospects zullen het misbruiken, maar het kan nog steeds zeer winstgevend blijken te zijn - door het aantal nieuwe klanten te verhogen.

3. Geef een envelop met grote opdruk een eersteklas persoonlijk tintje. Bevestig ook geannuleerde postzegels (koop bulk bij een postzegelhandelaar). Buitenlandse postzegels voegen extra rente toe, indien relevant voor uw aanbod.

In een nu legendarische mailing, een warenhuis met internationale goederen vast op postzegels uit veel verschillende landen en overdrukt de envelop: "We hebben de wereld rond voor u..."

4. Stempel "NIET OPENEN" op de buitenste envelop. Binnenin zit nog een envelop: "Open niet... tenzij je $ 5000 op je kantoorbenodigdheden binnen twaalf maanden wilt besparen." Binnenin is er nog een envelop: "Open niet tenzij je de bevoegdheid hebt om dit jaar kantoorbenodigdheden met een waarde van 50.000 of meer te kopen". Binnenin is dat een nog kleinere envelop: "Open niet tenzij je de visie hebt om een ​​kans te grijpen die je misschien nooit meer hebt!" Duur, maar onweerstaanbaar... en winstgevend voor sommige producten.

5. Plaats een gele sticker op de envelop: Msgstr "Herzie voorbeeld. Ingediend bij... Uw hulp is nodig en zal zeer op prijs gesteld worden. Bestudeer alstublieft de inhoud van deze mailing - stuur dan, als u dat wenst, uw kritiek of opmerkingen naar:..." Niet alleen krijgt u opmerkingen (sommige van ze nuttig), maar je krijgt ook aandacht - en bestellingen.

6. Verzend een omvangrijk of kreukelig pakket, dat duidelijk een mysterieuze behuizing heeft. Als een kerstsok, smeekt het om te worden geopend. In testen lieten dikke behuizingen zoals pen-en-pad-mailings de dubbele respons van platte behuizingen met dezelfde waargenomen waarde zien, zoals stressindicatoren.

7. Overweldig hen... als uw potentiële uitbetaling zeer hoog is. Een bank leverde slechts 1.000 mailshots in drie teaser-fasen. Elke fase kost $ 20- $ 50. Eerst was een echte huisbaksteen (een kleine): "We zijn zo solide als deze baksteen". De volgende fase was een echte diamant (industriële kwaliteit): "We zijn zo helder als deze diamant". De laatste fase was een echte plug-in bureautelefoon: "We zijn zo dichtbij als deze telefoon. Sluit hem aan. Bel ons nu."

Het werkte, voor de big-ticket investeringsprogramma's die ze verkochten. Dus zij zeggen.

Een andere firma die designtechnieken aan autofabrikanten verkoopt, mailde slechts vijftig dozen. Elk bevatte een brochure van 28 pagina's en een cassette van vijf minuten - plus een draagbare stereo-cassettespeler om op af te spelen. De cassette had een opgenomen persoonlijk bericht van de hoofdontwerper van het bedrijf. Elke opname kostte ongeveer $ 50. Ze hadden maar één uitverkoop nodig om de promotie te betalen. Het werkte. Ze zeggen.

8. Probeer een faxontploffing. Het kost heel weinig om een ​​brief overal in het land te faxen. Er zijn serviceproviders die duizenden van uw berichten automatisch duizenden kunnen faxen. En faxen zijn "urgent". Ze worden gelezen. Gebruik echter een betrouwbare aanbieder van faxuitzendingen. Het verzenden van ongevraagde reclame via fax is illegaal in de Verenigde Staten en in veel andere landen. Een gerenommeerde dienst heeft zijn eigen opt-in-lijsten van mensen die faxuitzendingen willen ontvangen.

9. Schrijf de ultieme direct mail-brief, één op één. Bestudeer een handvol prospectbedrijven van zeer dichtbij. Ontdek hun omzet, het aantal medewerkers, de nieuwste productlanceringen of bedrijfsprojecten, trends in hun markt (compleet met nauwkeurige cijfers over marktomvang, groei, etc.) - hetzelfde nauwgezette huiswerk dat u zou willen doen als u voor het eerst een belangrijke vergadering tegenkomt potentiële klant van aangezicht tot aangezicht.

Zoek via een telefoongesprek de naam en functie van de persoon op die u moet schrijven en, indien mogelijk, iets over hem of haar (het bedrijf waar het laatst voor heeft gewerkt, de baan waarvoor het laatst is gepromoveerd). Weef al die zeer specifieke informatie in je brief:

Met uw omzet in het fiscale jaar 2009 met $ 12,23 miljoen, zou uw bedrijf dit jaar $ 125.000 aan zijn winst kunnen toevoegen als u eenvoudigweg 1 procent van de distributiekosten scheert. Als je nog maar 1 procent zou kunnen toevoegen aan je 16 procent penetratie van de 77 miljoen Britse markt, zou je huidige omzet toenemen tot $ 13 miljoen... dat is een zeer verdienstelijke $ 104.000 aan verkopen voor elk van de 125 medewerkers die je in dienst hebt, en ruimschoots hoger uw sectorgemiddelde. We hebben een gratis rapport exclusief voor u samengesteld, Mr. Jones, waarin wordt uitgelegd hoe Smith & Co. deze doelstellingen in vijftien weken kan bereiken. Ik bel je kantoor in de komende drie dagen om te bespreken wanneer ik je dit rapport kan bezorgen.

Zulke brieven zijn hard werken om te onderzoeken en te schrijven... en op te volgen. (Verwacht niet dat het vooruitzicht je terugbelt. Je wilt dat hij afwachtend op je telefoontje wacht, met een aarzelende glimlach van bewondering voor je vrijmoedigheid en hard werken.) Maar het enige dat je hoeft te doen, is elke maand een handvol schrijven, en een goede conversie-te-verkoopratio behalen voor een groot ticketproduct.

Eén ding dat ik je beloof - de meeste die je schrijft zullen je zien. Ze willen graag weten wat je nog meer over hen te weten bent gekomen!

10. Heb je de moed voor deze? Als al het andere is mislukt (en alleen dan), schrijf dan een brief zoals die hierboven aan de grote potentiële klant die u aan het zoeken bent. Vul het met leuke dingen, complimenteer het bedrijf met zijn prestaties, maar wijs er zachtjes op hoeveel beter het zou kunnen doen als het je alleen maar toestaat je ideeën in de praktijk te brengen. Geef de titel 'Een open brief aan xxx Corporation'.

Laat je advocaat het onderzoeken. Waarom? Omdat je de volgende stap is om een ​​pagina te kopen in het grootste handelspapier van het prospect - en je publiceert deze brief als een advertentie. In het slechtste geval ontvang je een koude brief van het bedrijf in kwestie (dus wat? - je zou toch hun bedrijf niet krijgen.) Plus, verwacht een aantal redactionele opmerkingen te ontvangen - en veel bewonderenswaardige ruzies over handel. Beter nog, verwacht een paar telefoontjes van andere grote vissen die je chutzpah bewonderen en nodig je uit om ze te ontmoeten. In het beste geval zou je zelfs de zaak kunnen krijgen waar je achteraan ging.

Zijn deze ideeën gimmicky? Een gimmick is slechts een creatief idee dat flopte. Op voorwaarde dat u niet frauduleus bedrieglijk of onethisch bent, is van dergelijke kleurrijke apparaten bekend dat ze zelfs op de meest professionele markten werken.


Video Van De Auteur: Welke data kun je gebruiken voor je online marketing campagne?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Bedrijfsdefinitie - Wat is een bedrijf?

✔ - Eigen bijdragen Inkomstenbelastingaftrek

✔ - Verbeter uw website via Google Search Console


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!