Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hot-producten ontdekken om te verkopen na het einde van de eBay-puls


De eBay-puls was een handig hulpmiddel om te ontdekken welke items populaire verkopers, trends waren, de meeste weergaven kregen en de meeste biedingen op eBay ontvingen. Slimme verkopers hebben deze tool gebruikt om productlijnen te verfijnen, nieuwe trends te ontdekken en concurrenten in de gaten te houden.

Helaas stopte eBay in 2013 met The Pulse en vroegen verkopers zich af hoe ze nieuwe producten en trends konden onderzoeken. Er was geen vervanging voor de eBay-puls. Gelukkig zijn er andere manieren waarop eBay-verkopers warme producten kunnen vinden op internet of via uitzendingen, zelfs zonder de pols.

De volgende keer dat je op Facebook incheckt, bekijk je de kromme pijlen aan de rechterkant die dat zeggen trending. Een trending topic is een onderwerp dat veel aandacht krijgt en dat Facebook-gebruikers bespreken. Populaire onderwerpen worden georganiseerd door toptrends, politiek, wetenschap en technologie, sport en entertainment. Soms zijn het nieuwsberichten, publieke figuren, beroemdheden, evenementen of verhalen over menselijke interesses.

Toen Prince stierf, stond dit nieuws bijvoorbeeld aan de top van trending topics op Facebook. Facebook is een slimme manier om producttrends te ontdekken. Het is gratis onderzoek en aangezien Facebook een platform voor sociale media is, kun je zien wat mensen echt bespreken en hoef je het niet te raden.

Bekijk Shark Tank

Shark Tank maakte zijn tv-debuut in augustus 2009 en is sindsdien sterk gebleven. De haaien zijn selfmade miljonairs die luisteren naar pitches van deelnemers en beslissen of ze een deal willen sluiten om in het product te investeren voor een percentage van het bedrijf. Barbara Corcoran, Robert Herjavec, Lori Greiner, Daymond John, Mark Cuban en Kevin O'Leary zijn de haaien en eBay-verkopers kijken naar dit programma omdat de haaien helpen trends in verschillende industrieën aan te wijzen.

Lori Greiner, ook wel "De koningin van QVC,"weet vaak welke soorten producten een held of een nul zijn op basis van haar ervaring met het op de markt brengen van andere producten. Ze heeft meer dan 400 patenten op verschillende producten en weet wat ze verkoopt. Mark Cuban heeft ervaring in de software-industrie. Wanneer deze selfmade miljonairs zeggen dat een trend begint of eindigt, weten ze, omdat ze hun geld verdienen door te investeren in andere bedrijven.

Bestudeer Pinterest

Pinterest is een andere handige manier om visueel te bestuderen wat er aan de hand is met producttrends. Je vindt duizenden pins op mode, doe het zelf (DIY), natuurlijke producten, babyartikelen, sport- en vrijetijdsartikelen en reisproducten. Zo wordt aromatherapie momenteel een enorme industrie aan het worden.

Niet alleen mensen verkopen de etherische oliën, maar ook een hele industrie is opgedoken in aromatherapie, waaronder diffusors, basisoliën, badproducten, huidverzorgingsproducten, inhalatoren, kaarsen, oogzakken, yogaproducten, boeken en recepten. Met name geeft eBay 180.000 actieve vermeldingen weer met het zoekwoord aromatherapie en 95.000 verkochte vermeldingen in de afgelopen 30 dagen. Andere populaire onderwerpen zijn biologisch voedsel en kleding, voorverpakte paleoproducten, cross-fit producten en producten voor oudere huisdieren.

Ga naar gerenommeerde belangrijke nieuwswebsites

Hoewel het woord 'achtenswaardig' discutabel is, zijn de meeste belangrijke nieuwssites gemakkelijk te navigeren en zijn de verhalen gecategoriseerd. USA Today heeft bijvoorbeeld secties over gezondheid, technologie, reizen, eten en sport. Je zult op sommige van deze sites misschien niet op basis van je politieke opvattingen zorgen, maar leg dat terzijde en classificeer dit als onderzoek. Ontdek trends en nieuwe producten door deze sites regelmatig te bezoeken:

 • New York Times
 • USA Today
 • Fox nieuws
 • ABC nieuws
 • NBC News
 • CNN

Onderzoek eBay voltooide aanbiedingen

De meest accurate manier om te leren wat populair is en op eBay te verkopen, is door rechtstreeks naar de bron te gaan. Sommige mensen hebben een valse perceptie dat er een geheime lijst is van wat het beste op eBay te koop is.

Helaas is dit niet het geval; verkopers wilden alleen dat we een lijst hadden met 'wat te verkopen'. Een productlijst is geen geweldig idee, omdat populaire producten een bewegend doelwit zijn. Wat nu heet is, is over zes maanden misschien niet meer warm. Items worden overbodig. (Niemand gebruikt videorecorders of 8 track-banden meer.) De enige manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en trends, is doorlopend onderzoek te doen, op te letten en met verschillende items te experimenteren.

Er is geen reden om te betalen voor een service om eBay-onderzoek te doen. Alles wat je nodig hebt is gelijk op eBay zelf. Verkoopgroepen op Facebook zijn een andere geweldige bron omdat verkopers vaak delen wat voor hen werkt. Sommige groepen stellen leden in staat om hun verkopen te plaatsen, zodat de kracht van de community iedereen helpt slagen. Ga gewoon naar Facebook en zoek naar eBay-verkopersgroepen - er zijn er honderden. Zorg er echter voor dat u de groepsregels aandachtig leest om te voorkomen dat ze worden verwijderd omdat ze het groepsbeleid schenden.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

 • Zoek naar Facebook Trending Topics

 • Bekijk Shark Tank

 • Bestudeer Pinterest

 • Ga naar gerenommeerde belangrijke nieuwswebsites

 • Onderzoek eBay voltooide aanbiedingen


Video Van De Auteur: 4 awesome online business ideas

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Keramische tegels installeren over verschillende vloeroppervlakken

✔ - 'S Werelds grootste verzameling supermarkten

✔ - Grappige citaten over onbemind zijn


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!