Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

DIY Blog Cabinewinnaars, verleden en heden


Elk jaar sinds 2007 heeft de DIY Blog Cabin Giveaway een bestaand huis gerenoveerd met de input van doe-het-zelf-kijkers, en heeft het toen weggegeven aan een gelukkige winnaar toen de bouw voltooid was. Dat levert meer dan 10 jaar gelukkige winnaars op. Dus wie zijn deze mensen die hun namen als winnaars uit miljoenen inzendingen hebben getrokken? Ontdek een beetje over elke winnaar vanaf de allereerste weggeefactie tot de dag van vandaag.

 • 01

  Data Network Consultant wint de 2016 DIY Blog Cabin

  Interieur van de DIY Blog Cabin 2016

  De 2016 DIY Blog Cabin was een van de mooiste tot nu toe. De prijs omvatte een prachtig huis aan het water in Florida, alle meubels en kunstwerken, $ 50.000 contant, en een 2016 Mazda CX-5 voertuig. De totale prijswaarde was meer dan $ 900.000.

  De winnaar wasMichael Dunosky van San Jose, Californië. De datanetwerkconsulent en vader van twee hadden zijn naam ontleend aan bijna 43 miljoen andere inzendingen.

  De Dunosky-familie werd via een voicemail op de hoogte gebracht dat ze DIY moesten bellen over hun deelname aan de Blog Cabin Sweepstakes. Ze konden nauwelijks geloven dat ze de grote prijs hadden gewonnen.

  "Mike voelde zich eigenlijk niet goed toen we het goede nieuws hoorden, maar ik dacht dat we het toch moesten vieren", zei zijn vrouw, Patricia Dunosky. "Ik heb ons goede kristal eruit gehaald en we hebben allemaal geroosterd met ijswater!"

  Je kunt meer lezen over de ervaring van Dunosky op de doe-het-zelf-website.

 • 02

  Een gepensioneerde leraar won de DIY Blog Cabin 2015

  DIY Blog Cabin voor 2015

  Voor de giveaway Blog Cabin 2015 heeft DIY een huis uit de jaren 70 in Coeur d'Alene, Idaho, gerenoveerd en verbouwd tot een uniek, prachtig, modern huis in ranchstijl. En toen gaven ze het weg.

  De gelukkige winnaar was Albert Zaranka, een gepensioneerde leraar wiens naam werd getrokken als de gelukkige winnaar uit meer dan 23 miljoen inzendingen.

  Albert Zaranka en zijn vrouw, Ellen, waren net naar New York City verhuisd om bij zijn pensionering dichter bij familie te zijn. Volgens een persbericht was het allereerste telefoongesprek dat hij in zijn nieuwe huis beantwoordde, van DIY, en vertelde hem dat hij de $ 900.000 weggeefactie had gewonnen.

  Hoewel Zaranka dol was op het huis en dagelijks online op de lay-out was, was de timing voor hem om er echt in te leven. "Het is duidelijk aan de andere kant van het land... ik kan er gewoon niets mee doen," vertelde hij zijn makelaar. Het huis stond in januari 2016 te koop met een vraagprijs van $ 895.000.

 • 03

  De 2014 DIY Blog Cabineweergave is gewonnen door een lokale man

  Afbeelding van de DIY Blog Cabin 2014

  Elk van de DIY Bloghouse-giveaways trekt miljoenen inzendingen uit het hele land. Het is dus niet verwonderlijk dat alle huizen werden gewonnen door mensen die ver weg woonden... tot de 2014 Blog Cabin-weggeefactie.

  De winnaar van 2014 Blog Cabin was Bradley Powell, een getrouwde vader van drie die woont in Winter Haven, Florida, dezelfde stad waar de hut is gevestigd.

  "Wat zijn de kansen dat we daadwerkelijk zouden winnen en niet ons leven anders hoeven in te richten", zei Bradley Powell.

  Anders dan de meeste winnaars van een groot huis, wilden Bradley Powell en zijn gezin het huis houden en erin wonen.

 • 04

  De DIY Blog Cabinewinnaar 2013 is een gepensioneerde administratieve specialist

  Winnaars van de DIY Blog Blog Cabin-weggave 2013

  18 miljoen mensen deden mee aan de DIY Blog Cabin-weggeefactie, maar Mari Cabrera-Hickerson was degene die wegliep met de prijs van $ 500.000 op het strand in North Carolina.

  Mari Cabrera-Hickerson is een gepensioneerde administratief specialist en een grootmoeder van vier. Ze was sinds 2007 twee keer per dag de Blog Cabin-weggave ingegaan, telkens wanneer de weggeefactie open was.

  Met een betaalbare prijs, was Mari Cabrera-Hickerson van plan haar huis te houden en een loft te bouwen boven de garage voor haar kleinkinderen.

 • 05

  Grootmoeder van 10 wint de DIY Blog Cabin in 2012

  Winnaar van de Blog Cabine Sweepstakes 2012

  De Blog Cabin van 2012 bevindt zich op een 80 hectare grote boerderij in Waldoboro, Maine, waardoor het de perfecte residentie is voor de winnaar, Josephine Turner, die zegt dat de locatie haar herinnert aan haar huidige huis in Butler, Kentucky.

  Josephine Turner, een grootmoeder van 10 jaar oud, is al heel lang fan van Blog Cabin, die vier jaar lang regelmatig deelnam aan het winnen van deze prijs van $ 700.000, inclusief een gerenoveerde boerderij uit de late jaren 1800 en een verscheidenheid aan woonaccessoires en decoraties.

  "Blijf binnenkomen, blijf binnengaan", adviseerde ze. "De dag dat je overslaat is de dag dat je misschien hebt gewonnen."

 • 06

  Leraar wint de 2011 Blog Cabin weggevertje op haar verjaardag

  Carol Livingston, winnaar van de blog van 2011

  Carol Livingston, een assistent-decaan aan de University of Cincinnati College of Education, ontdekte dat ze de boerderijhut Blog Cabin 2011 op haar verjaardag had gewonnen. "Ik kreeg de oproep op mijn verjaardag toen ik thuiskwam van mijn werk en ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven," zei Livingston.

  Hoewel ze geen gewone veegmachine was, werd Livingston aangetrokken door de Chesapeake Bay-locatie van de 2011 Cabin en dacht dat ze net zo goed kon proberen te winnen. Ze probeerde het inschrijfformulier in te vullen, het eerste wat ze deed toen ze elke dag thuiskwam van het werk, zodat ze niet afgeleid zou worden en het vergeet te doen.

  "Ik denk niet dat ik te veel dagen heb gemist, en ik moet denken dat dat een verschil heeft gemaakt," zei ze. Carol's naam werd gekozen uit 9 miljoen mensen.

  Carol Livingston zei dat zij en haar familie de Blog Cabin 2011 een paar jaar als vakantiehuis zouden gebruiken voordat ze besloten hadden er in te wonen of om het te verkopen.

  Vanaf 2015 was het echtpaar nog steeds de eigenaar van het huis en zei dat het hen had geholpen vroegtijdig met pensioen te gaan.

 • 07

  Zijn eerste prijs ooit was de DIY DIY Blog Cabin 2010!

  Winnaar Tony Marino, winnaar van de blog van 2010

  De winnaar van de 2010 Blog Cabin was Tony Marino van North Carolina. Tony Marino was geen fervent veegmachine en hij stemde zelfs niet voor de aanpasbare functies van de Blog Cabin (hoewel hij zei dat hij erg blij was met de keuzes die de kiezer maakte). De eerste prijs die hij ooit won, was de $ 374.000 Blog Cabin.

  In tegenstelling tot veel winnaars was Tony Marino opgewonden door de winst, maar ook geïntimideerd door de fiscale implicaties en andere praktische overwegingen van de prijs.

  "Ik was overweldigd door emoties - niet alleen de opwinding dat ik iets spectaculairs had gewonnen, maar ook de gevolgen van het winnen van iets dat zo spectaculair is op hetzelfde moment. Ik ben een realist, dus ik werd echt getroffen door enkele van de praktische aspecten van dit alles. " hij zei.

  Marino zei dat zijn baan en het hebben van kinderen op staatsuniversiteiten hem zou verhinderen om zich fulltime naar de locatie van de blog van de blog in upstate New York te begeven, maar hij hoopte dat hij het huis kon houden als een vakantie huis.

 • 08

  Moeder wint veel benodigde cash van de 2009 DIY Blog Cabin Sweepstakes

  Afbeelding van de 2009 Blog Cabinewinnaar

  De 2009 Blog Cabin Giveaway was ongebruikelijk omdat er serieuze problemen waren met de ontwikkelaar die toezicht hield op de renovatie van het huis.

  Volgens een verklaring van het DIY Network, "hebben verschillende problemen ons belet om het huis te sluiten en in de positie te zijn om het aan een winnaar te geven. DIY Network heeft geen band meer met de ontwikkelaar, noch zijn we betrokken bij de ontwikkelaar. schijnbare inspanningen om de Blog Cabin in 2009 te verkopen, maar in plaats daarvan, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een geldprijs zullen toekennen die gelijk is aan de geschatte waarde van de woning. "

  De winnaar van de 2009 Blog Cabin-weggeefactie was Margi Wolff van Florida. Deze leraar en moeder van vijf leek het niet erg te vinden om meer dan $ 500.000 in contanten te ontvangen in plaats van het huis.

  "Die dag kregen we het nieuws, we zaten rond en lachten - al die financiële druk wordt van ons weggenomen.Nu kunnen we in heel andere bewoordingen over de toekomst nadenken.Dit is niet alleen een wedstrijd - het is een zegen," Margi Wolff zei.

 • 09

  Grootmoeder wint de DIY Blog Cabin-weggave 2008

  De 2008 DIY Blog Cabin

  De winnaar van de 2008 DIY Blog Cabin was een 73-jarige grootmoeder. Patricia Gayle Donaldson had een van de beste manieren om haar man te vertellen dat ze een hoofdprijs hadden gewonnen die ik tot nu toe heb gehoord.

  "Ik bracht hem naar de computer en ik zei: 'Kijk hier eens naar.' En hij zei: 'Oooh, dat is een mooi huis.' En ik zei: 'Kijk hier eens naar,' en liet hem de plattegrond zien, en 'kijk hiernaar' en hij keek ernaar en hij zei: 'Het is echt mooi.' Ik zei: 'Kijk naar het meer' en hij zei: 'O,' hij houdt van vissen - 'dat zou leuk zijn om daar te vissen.' En ik zei: 'Ik heb het gewonnen.' (Lacht) Hij zei: 'Wat heb je gewonnen?' Ik zei: 'Het huis.' "Patricia Gayle Donaldson vertelde DIY.

  Toen Patricia Gayle Donaldson voor het eerst een e-mail ontving waarin ze haar vertelde dat ze het huis had gewonnen, vermoedde ze dat het een oplichterij was. Hoewel ze voorzichtig was om voorzichtig te zijn, ontdekte ze uiteindelijk dat de overwinning legitiem was en dat ze echt een grote winnaar was.

 • 10

  De First DIY Blog Cabin werd gewonnen door een grootmoeder van Tennessee

  Afbeelding van de DIY DIY Blog Cabin 2007

  De allereerste Blog Cabin-weggeefactie was een Smoky Mountain-uitje. De Blog Cabinewinnaar 2007 was Joyce Bennett, wiens naam werd getrokken uit 3,2 miljoen inzendingen.

  Joyce Bennett, een 71-jarige grootmoeder uit Tennessee, werd verteld over de winactie door haar dochter, die ook mee ging doen om te winnen.

  "Ik ben zo dankbaar dat ik deze prachtige hut in de Smokies heb gewonnen.We kunnen niet wachten om Kerstmis in de hut door te brengen.We staan ​​op de bergtop met deze spannende overwinning!" Joyce Bennett enthousiast.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Autotrader - Playoff Drive Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Today's Homeowner - Curb Appeal Makeover Contest (Verlopen)

  ✔ - APQS - Great APQS Longarm Giveaway (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!