Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

DIY's Blog Cabin Sweepstakes


Als je denkt dat je de laatste tijd niet veel gehoord hebt over de Blog Cabin-weggave van DIY, heb je gelijk. DIY heeft hun focus veranderd en ze geven niet langer elk jaar een Blog Cabin weg. Ze hebben de iconische weggeefplek echter vervangen door een kans om een ​​ander soort droomhuis te winnen.

De DIY Blog Cabin Sweepstakes was een grote thuis-weggeefactie die liep van 2006 tot en met 2016 op het DIY Network, een van de televisiezenders van Scripps Networks.

Het was een zeer populaire weggeefactie gedurende zijn tienjarige looppas met 43 miljoen ingangen in zijn laatste jaar. In 2017 werd het vervangen door de Ultimate Retreat Giveaway van DIY Network.

Wat was de DIY Blog Cabin Sweepstakes?

De DIY Blog Cabin Sweepstakes was een van de vele luxe thuis-weggeefacties die elk jaar door Scripps Networks worden aangeboden. Wat de Blog Cabin Sweepstakes onderscheidde van de andere weggeefacties was dat lezers van een van de DIY-blogs veel van de details van het huis zouden kiezen zoals het was gebouwd. Het motto van de Blog Cabin-giveaway was: "Jij ontwerpt het, wij bouwen het, je zou het kunnen winnen!"

In de aanloop naar de bouw van elk huis, gaf DIY kijkers de mogelijkheid om te stemmen over de functies die het zou moeten hebben, door grote beslissingen te crowdsourcen om uiteindelijk thuis te komen waar elke winnaar zeker van zou houden.

Het begin van de Blog Cabin-weggeefactie

In 1997 startte HGTV een nieuwe televisieserie waar ze een luxueus nieuw huis in de ether zouden bouwen, waarna één persoon het zou kunnen winnen in hun HGTV Dream Home Sweepstakes.

Een decennium later creëerde het zusternetwerk van HGTV, het DIY Network, een vergelijkbare weggeefactie in zijn eigen doe-het-zelf-stijl, en de Blog Cabin werd geboren.

In plaats van een chique droomhuis in een hoge huurzone, gaf het doe-het-netwerk een rustieke cabine weg en liet de bloglezers de details van elke hut kiezen door op de functies te stemmen.

De bloglezers kunnen bijvoorbeeld de optie krijgen om te kiezen tussen twee verschillende stijlen voor de slaapkamer suite of om te beslissen welke kleuren de muren in de woonkamer moeten schilderen.

Het huis van Blog Cabin had meestal een lagere geschatte waarde dan de prijs thuis van HGTV's Dream Home Sweepstakes, maar het was nog steeds een droom om te winnen (en een betaalbaarder thuis betekent dat de winnaars minder moeten betalen in belastingen op hun prijs). De cabine van elk jaar was liefdevol ontworpen met luxe functies en de locaties waren adembenemend. Waterkantwoningen, uitstapjes naar de bergen en andere mooie locaties werden gekozen voor de Blog Cabin van elk jaar.

Waarom werd het een "blog" -cabine genoemd?

De naam van de grote weggeefactie van DIY was een woordspeling, waarbij "blokhut" werd gecombineerd met een "weblog".

Wat heeft een weblog met de weggeefactie te maken? Welnu, het doe-het-zelfnetwerk heeft op hun website een blog gepubliceerd waarin het hele proces van het bouwen en weggeven van de cabine wordt beschreven. Het doe-het-zelfnetwerk gebruikte de blog om de verschillende opties voor elke functie gedetailleerd weer te geven en om de stemmen te verzamelen die zouden beslissen welke functies werden gebouwd.

Blog-hutten en hun winnaars door de jaren heen:

2016: De 2016 Blog Cabin was gevestigd in Panacea, Florida. De winnaar van het prijzenpakket van $ 900.000 + was Michael Dunosky uit San Jose, Californië.

2015: Blog Cabin 2015 werd gebouwd op een heuveltop in Coeur d'Alene, Idaho. Het werd gewonnen door Albert Zaranka.

2014: De Blog Cabin van 2014 lag op het water van Lake Hamilton in Winter Haven, Florida. De winnaar was Bradley Powell.

2013: De blog van 2013 bood een adembenemend uitzicht op Core Sound in North Carolina. Culver City, Californië resident Mari Cabrera-Hickerson won de 2013 weggeefactie.

2012: DIY koos Waldoboro, Maine als de setting voor de Blog Cabin 2012, die werd gewonnen door Josephine Turner uit Butler, Kentucky.

2011: De Blog-hut 2011 in boerderijstijl was gevestigd in Mathews, Virginia. De winnaar van 2011 was Carol Livingston uit Cincinnati, Ohio.

2010: In de 2010 Blog Cabin was de Catskill Mountains in New York de setting. De winnaar was de ingezeten Tony Marino van North Carolina.

2009: De bergen van Asheville, North Carolina waren de locatie van de 2009 Blog Cabin.

De winnaar, kinderboekauteur Margi Wolff, komt zelf uit Fort Myers, Florida.

2008: De blog van 2008 was gevestigd in de Lakefront Estates-community aan het Watts Bar Lake in Oost-Tennessee. Winnaar was Patricia "Gayle" Donaldson uit Baton Rouge, Louisiana.

2007: De allereerste Blog Cabin werd gebouwd in een 13-delige televisieserie die in augustus 2007 werd uitgezonden. Gelegen in de Smoky Mountains, werd de Blog Cabin 2007 gewonnen door Joyce Bennett.


Video Van De Auteur: diy blog cabin 2011 sweepstakes entry

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Prijzen van Sweepstakes afwijzen

✔ - Rockstar - Drift Sweepstakes (verlopen)

✔ - Smithfield - Sweepstakes voor vliegreizen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!