Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?


Een vraag die veel ondernemers stellen, is of de dekking van werknemerscompensatie in hun land vereist is. In de meeste gevallen is het antwoord ja. Een meerderheid van de staten stelt werkgevers verplicht een werknemersverzekeringsverzekering te kopen namens hun werknemers. Werkgevers die zich aan de wet houden, zijn over het algemeen immuun voor rechtszaken door gewonde werknemers. In de meeste landen is een werknemersverzekeringsverzekering het exclusieve rechtsmiddel van een werknemer voor letsels aan het werk.

Hoewel de werknemersverzekeringsverzekering verplicht is in de meeste staten, verschilt de manier waarop de dekking wordt verkocht van staat tot staat. De meeste staten staan ​​de verkoop toe van werknemerscompensatieverzekeringen door particuliere verzekeringsmaatschappijen zolang de verzekeraars aan de financiële vereisten van de staat voldoen. Echter, enkele staten verbieden deze praktijk.

Elke staat onderhoudt zijn eigen compensatiebureau voor werknemerscompensaties, dat vaak een bureau wordt genoemd. Toch variëren de specifieke functies die het bureau uitvoert van de ene staat tot de andere.

Monopolistische staten

Vijf staten in de VS verbieden de verkoop van werknemersverzekeringsverzekeringen door particuliere verzekeraars. In plaats daarvan moet een arbeidsongevallenverzekering worden gekocht bij een overheidsfonds. Deze vijf staten worden genoemd monopolistische staten. Ze omvatten North Dakota, Ohio, Washington en Wyoming. In het verleden waren West-Virginia en Nevada ook monopolistische staten, maar het zijn nu open-marktstaten.

In de vier monopolistische staten voert het staatsfonds veel van dezelfde functies uit die bureaus of de NCCI uitvoeren in andere staten. Voorbeelden zijn ervaringsclassificatie en het beheren van aftrekbare programma's.

NCCI-staten

Ongeveer twee derde van de staten wordt genoemd NCCI staten omdat ze inschrijven op de Nationale Raad voor Compensatie Verzekering. In de NCCI-staten kunnen particuliere verzekeraars een werknemersverzekeringsverzekering verkopen.

Terwijl elk van de NCCI-staten een eigen compensatiebureau voor werknemers heeft, vertrouwt het bureau op de NCCI om verschillende administratieve functies uit te oefenen. De specifieke functies die door de NCCI worden uitgevoerd, verschillen van staat tot staat. In veel staten behandelt de NCCI ervaringsclassificatie, inclusief de berekening van ervaringsmodifiers. Het ontwikkelt en onderhoudt ook het classificatie- en beoordelingssysteem dat wordt gebruikt in NCCI-staten. Daarnaast maakt en publiceert de NCCI de formulieren en endorsements die verzekeraars gebruiken om een ​​vergoedingsbeleid voor werknemers uit te vaardigen.

Onafhankelijke staten

Elf staten en het District of Columbia worden de onafhankelijke staten omdat ze zich niet abonneren op de NCCI. Deze staten omvatten Californië, Delaware, Indiana, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, North Carolina, Pennsylvania en Wisconsin. De onafhankelijke staten staan ​​particuliere verzekeraars toe om een ​​werknemersverzekeringsverzekering te verkopen.

Elk van de onafhankelijke staten maakt gebruik van zijn eigen classificatie- en beoordelingssysteem. Deze systemen lijken vaak sterk op die ontwikkeld door de NCCI. Het compensatiebureau voor werknemers in elke staat vervult een breed scala aan functies. Het bureau berekent bijvoorbeeld typisch ervaringsmodifiers, verzamelt premie- en verliesgegevens van verzekeraars en ontwikkelt de compensatiepercentages of verlieskosten van de werknemers die in die staat worden gebruikt.

Texas en Oklahoma

Texas en Oklahoma zijn de enige staten die niet alle particuliere werkgevers verplichten om een ​​arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Texas is al meer dan een eeuw een "opt-out-staat". Let op dat werkgevers in Texas zijn verplicht om een ​​verzekering af te sluiten als ze een overeenkomst aangaan met de overheid. Werkgevers die geen verzekering afsluiten, verliezen een aantal belangrijke verweermiddelen tegen rechtszaken van gewonde werknemers. Ze kunnen zich bijvoorbeeld niet verdedigen op grond van het feit dat de nalatigheid van de werknemer of de nalatigheid van een medewerker de werknemer heeft verwond.

Als ze een rechtszaak verliezen, kunnen onverzekerde werkgevers aansprakelijk worden gesteld voor punitieve schade.

Oklahoma heeft in 2013 een wet aangenomen die werkgevers toestaat af te zien van een werknemersverzekeringsverzekering. De wet staat werkgevers toe om zich af te melden als zij voordelen bieden aan benadeelde werknemers met een alternatief uitkeringsplan. De wet werd echter begin 2016 ongrondwettig verklaard door de Oklahoma Workers Compensation Commission. De Commissie was van mening dat de uitkeringen aan werknemers met alternatieve regelingen slechter waren dan die welke in het kader van de werknemerscompensatierecht worden geboden. De toekomst van de opt-outwet van Oklahoma is onzeker.

Bewerkt door Marianne Bonner


Video Van De Auteur: Legal Vlog - Heb je als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Bedrijfsorganisatie: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

✔ - Onderzoek sociale media zoals een antropoloog

✔ - Versnelde afschrijving voor zakelijke belastingbesparingen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!