Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Verkoop je eBay in minder tijd

Kleine wijzigingen om uw productiviteit op eBay Sky-High te verzenden


Het kan een aanzienlijke investering in de tijd kosten om op eBay te verkopen, en kleinere verkopers en deeltijdse eBay-bedrijven kunnen op verschillende manieren worden vertraagd:

  • De tijd die het kost om objecten te koop aan te bieden, kan het lijstvolume beperken.
  • Lokalisatie van tools op eBay's website kan het oplossen van problemen, feedback en communicatie pijnlijk en verwarrend maken.
  • Verzendende artikelen kunnen snel uren kauwen en negatieve feedback veroorzaken wanneer verkopers uitstellen of achterop raken.

Klinken deze u bekend voor? Als dat het geval is, reserveer dan een middag voor verbeterde prestaties van eBay en stroomlijn je eBay-verkoopsleven.

Tips voor het verminderen van verkopen en transactietijd

Hier zijn een paar basisstappen die u kunt nemen om de tijd te beperken die nodig is om eenvoudige taken op eBay te voltooien:

Maak een bibliotheek met eBay-bladwijzers: Gebruik in het gedeelte 'persoonlijke werkbalk' van je browser of gewoon via je bladwijzermenu links naar alle bronnen die je vaak op eBay gebruikt. Bezoek bijvoorbeeld het verkoopformulier, je Verkoopmanager-samenvatting, de Leave Feedback-pagina, je lijsten met verkochte en onverkochte items, de eBay-helppagina, de pagina voor het annuleren van biedingen, je prestatiegeschiedenis van je verkoper, je verkooprapporten en andere eBay-tools die je regelmatig gebruiken op eBay of buiten eBay - en voeg ze toe aan je bladwijzers of snelkoppelingen.

Maak een bibliotheek met lijstsjablonen: Maak listingteksten in een tekstverwerker en sla ze op in een speciale eBay-map onder de namen van items. Kopieer en plak deze in eBay-aanbiedingsformulieren. Zelfs als u niet steeds gelijksoortige artikelen opslaat, kunnen delen van uw vermeldingen, zoals verzend- en verwerkingsvoorwaarden, retourneringsprocessen en verklaringen van kwaliteits- of toestandsbeoordelingen, meestal worden opgeslagen om tijd te besparen.

Vereenvoudig uw fototaken: Wijzig de foto-instellingen op uw camera zodat foto's worden gemaakt met een XGA-resolutie (1024x768) of lager, zodat u de grootte van foto's niet hoeft te wijzigen. Installeer een gebruiksvriendelijk programma voor fotobeheer, zoals Google Foto's, iPhoto of Fast Photos, zodat bewerkingen snel en eenvoudig zijn en foto's gemakkelijk kunnen worden georganiseerd en hergebruikt.

Gebruik de mobiele apps van eBay: Mobiele eBay-apps, zoals die zijn gemaakt voor eBaying op de iPhone, kunnen merk- en bewakingstaken voor verkopers in kleine en middelgrote volumes aanzienlijk versnellen en je kunt je eBay-leven ook onderweg beheren.

Lijst met eBay's catalogus: eBay-cataloguspagina's maken je aanbiedingen niet alleen professioneler en toegankelijker in zoekresultaten; ze besparen u ook de tijd en moeite die normaal gesproken nodig is om de functies en specificaties van het item dat u verkoopt te beschrijven en te spellen.

Overweeg Turbo Lister te gebruiken: Als u meer dan een paar items per week opslaat, kan de gratis Turbo Lister-tool u tijd besparen door bulklijsten, ingebouwde sjablonen en de mogelijkheid om vermeldingen in een toepassing te plaatsen en te bewerken in plaats van in een webbrowser.

Overweeg eBay-winkels en Verkoopmanager Pro: Zowel eBay Stores als Selling Manager Pro bieden bulk-, automatisering- en planningshulpmiddelen om de last op groeiende verkopers te verlichten.

Bouw een huiskantoor op eBay: Zet ruimte in je huis opzij voor eBay-werk om afleiding te minimaliseren en uit te rusten als een kantoor. Gebruik een kast, hoek, bureaublad of een ander handig gebied voor het verpakken en verkrijg de benodigde materialen: een frankeermachine, schaar, tape, etiketten, luchtkussenfolie of pinda's, dozen en / of gevoerde enveloppen en alle andere verzendapparatuur die u regelmatig gebruikt gebruik. Houd uw kantoor schoon en vul uw verzendstation regelmatig bij.

Online verzendkosten afdrukken: Gebruik PayPal-verzending om verzendetiketten te betalen en af ​​te drukken op uw verzendstation. Vervolgens kunt u pickups plannen voor uw pakketten of ze gewoon afzetten zonder ooit in de rij te hoeven staan ​​of met tegenpersoneel te spreken, en uw kopers krijgen automatisch volgnummers toegestuurd.

Ga voor orde en bied geweldige service en kwaliteit aan: Niets kost meer tijd dan het dienen van ontevreden of bezorgde klanten, en niets maakt klanten meer ongerust dan een ongeorganiseerde verkoper. Om de klantenservice zo kort mogelijk te houden, verzend en verzend snel en doe je best om ervoor te zorgen dat uw klanten nooit een reden hebben of contact met u moeten opnemen.


Video Van De Auteur: Ik was al die tijd een Ninja..

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Amazon voedselverkoper voor Seattle Spotlight kiest

✔ - Contact opnemen met de CEO van Starbucks

✔ - 5 Soorten landmakelaarstransacties


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!