Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Geef of krijg deze 5 slechtste winkelcadeaukaarten niet

Regels en kosten maken deze kaarten een slechte keuze voor geschenken


Last-minute, wanhopige cadeaubon-inkopers nemen niet de tijd om de kleine lettertjes op de algemene voorwaarden van de cadeaubon te lezen. Maar dat zouden ze wel moeten doen, omdat de kaartregels, tarieven, voorwaarden en voorwaarden ervoor kunnen zorgen dat sommige winkelpassen een slechte keuze zijn als een geschenkgeschenk op het allerlaatste moment.

Cash-inkopen voor cadeaukaarten

In sommige staten vereisen de wetten dat cadeaubonnen worden ingewisseld voor geld op verzoek van een klant wanneer het saldo op de kaart lager is dan een bepaalde waarde. Volgens GiftCards.com zijn de staten met inwisselvereisten voor cadeaubonnen en de waarde voor contante aflossing in die staten:

 • Californië ($ 10)
 • Colorado ($ 5 of minder)
 • Maine (minder dan $ 5)
 • Massachusetts (niet-herlaadbare kaarten: minder dan 10% van de waarde $ 5,00; herlaadbaar: minder dan $ 5)
 • New Jersey (minder dan $ 5)
 • Oregon (minder dan $ 5)
 • Rhode Island (minder dan $ 1)
 • Vermont (minder dan $ 1)
 • Washington (minder dan $ 5)

Ondanks verplichte regels en gereguleerde tarieven, hebben sommige van de grootste Amerikaanse winkelketens die cadeaubonnen verkopen en inwisselen, voorwaarden en bepalingen verre van ideaal voor ontvangers van cadeaukaarten. Dit is slecht voor de schenker van de cadeaubon.

 • 01

  Vermijd het kopen van cadeaubonnen uit supermarkten

  Verordeningen vastgesteld in oktober 2015 zijn genoeg om de meesten af ​​te brengen van het kopen van de cadeaubonnen die worden weergegeven in supermarkten en supermarkten. In het bijzonder is de reden EMV-aansprakelijkheidsverschuiving.

  EMV liability shift is een set regels die wordt ingevoerd door grote creditcardprocessors zoals Visa en American Express. De regels maken verkopers die creditcardbetalingen accepteren aansprakelijk voor frauduleuze transacties die worden verwerkt zonder EMV-chiptechnologie in hun betaalverwerkingsterminals.

  Als een cadeaubon wordt gekocht met een creditcard en de creditcardtransactie niet wordt verwerkt met EMV-technologie, is de handelaar in de supermarkt die de creditcard heeft verkocht aansprakelijk voor het volledige bedrag van de cadeaukaart. Dat betekent dat als een cadeaubon wordt gekocht bij een supermarkt met een frauduleuze creditcard en de cadeaubon een begaafd geschenk heeft, de supermarkt een terugvordering van de bank krijgt voor de volledige waarde van de frauduleuze transactie.

  Niet alle grootste supermarkten in de VS hebben EMV-chiptechnologie en degenen die niet aansprakelijk zijn voor frauduleuze cadeaubontransacties. Dus, als gevolg van deze aansprakelijkheidsverschuiving, eisen veel winkeliers nu dat cadeaubonnen worden gekocht voor geld.

  Bijna alle verkopers in de Amerikaanse detailhandel hebben de regel dat cadeaubonnen die voor contant geld zijn gekocht, niet worden vervangen als ze worden verloren of gestolen. Deze vervangingsregel is niet van toepassing, zelfs als de gebruiker van de cadeaukaart een kwitantie heeft en zelfs als de gebruiker van de cadeaukaart het unieke cadeaukaartnummer heeft. Geen vervangingen, wat er ook gebeurt met contante transacties.

  U kunt dus geen cadeaubonnen kopen, tenzij u contant betaalt, en u kunt de cadeaubon niet laten vervangen als deze voor contant geld is gekocht.

 • 02

  Regels voor eBay-cadeaubonnen zijn het slechtst

  Als je de (on) gelukkige ontvanger bent van een eBay-cadeaukaart, kun je uitkijken naar een gedegen inwisselingsproces dat wordt beheerst door het soort van ultra-controlerende regels waarvoor eBay (in) beroemd is geworden.

  • De maximale waarde van een eBay-cadeaukaart is $ 200 en het totale bedrag aan tegoedbon voor een cadeaubon dat in een enkele aankoop kan worden ingewisseld, is $ 1.000. Waarom? Omdat eBay het zei.
  • Om de eBay-cadeaubon te kunnen gebruiken, moet de ontvanger zowel een eBay-account als een PayPal-account hebben. Voor een PayPal-rekening moet de ontvanger een creditcard hebben of bereid zijn om PayPal volledige toegang te geven tot een bankrekening.
  • Zowel je eBay-account als je verzendadres moeten zich in de Verenigde Staten bevinden of je kunt de cadeaubon niet gebruiken.
  • Als de eBay-cadeaukaart helemaal wordt gebruikt, is deze voor altijd in de eBay- en PayPal-accounts geblokkeerd. Dat betekent dat de eBay-cadeaukaart volledig niet-overdraagbaar is en niet kan worden verkocht op elke marktplaats voor cadeaukaarten.
  • Je kunt geen andere cadeaubon kopen als je met een cadeaubon een deel van je aankoop wilt betalen. Met andere woorden, u moet eventuele cadeaubonnen uit uw winkelwagentje verwijderen voordat u een betaling met een cadeaubon kunt voltooien.

  Zoals met al het onvriendelijke beleid van eBay-klanten beweert eBay dat veiligheid de reden is voor hun strikte regels. Over het algemeen is de eBay-cadeaubon geen goede cadeaubonoptie.

 • 03

  Ross-jurk voor minder cadeaubonnen Lack-technologie

  Net als bij H & M ontbreekt de Ross Dress for Less-cadeaubon niet aan de technologische ondersteuning die nodig is om hem gebruiksvriendelijk te maken voor de gemiddelde omnichannelklant. Dit is niet verrassend, want Ross is zowat de enige keten in de Amerikaanse detailhandel die geen e-commercewebsite heeft.

  • Er zijn geen egift-kaarten of mobiele cadeaubonnen beschikbaar voor Ross-winkels. U betaalt verzendkosten als u online een online cadeaubon bestelt en deze naar u of uw ontvanger van het cadeau stuurt.
  • Er zijn geen vervangingen als je je Ross Dress for Less Gift Card verliest, zelfs als je je originele kwitantie hebt.
  • Je kunt je cadeaubon niet gebruiken voor online aankopen, aangezien cadeaubonnen de enige dingen zijn die je op de RossStores.com-website kunt kopen.
  • De cadeaubon kan alleen worden gebruikt voor het oorspronkelijke gekochte bedrag. Er is geen herlaad- of doorlopende functionaliteit mogelijk met deze cadeaubon.

 • 04

  Gebrek aan online en instore-integratie voor H & M-cadeaukaarten

  Hoewel H & M een van de grootste winkelketens in Zweden is en de wereldwijde retailmarkten stormenderhand verovert, lijkt het met zijn cadeaubonnen ver achter te blijven bij de grootste Amerikaanse winkelketens. Voor de technische millennial-klanten van H & M is het gebrek aan naadloze integratie tussen online en in-store cadeaubon-functies opvallend.

  Net als Ross Stores mist H & M de technische infrastructuur om gebruikers van Amerikaanse cadeaubonnen een soort cadeaubonervaring te bieden die ze gewend zijn te zijn. Anders dan Ross Stores beschikt H & M wel over een internetshop-website. Wat betreft H & M-kaarten:

  • U kunt alleen fysieke plastic cadeaubonnen kopen en er zijn geen online of mobiele egift-kaartopties. Fysieke cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor online aankopen.
  • Cadeaubonnen kunnen worden geannuleerd voordat ze worden verzonden, maar niet nadat ze zijn verzonden, zelfs als ze nooit worden gebruikt.
  • Je kunt je cadeaubon pas opnieuw laden als deze nog in balans is en je cadeaubonnen niet online of op je mobiele telefoon kunt herladen. Je kunt de kaart in een H & M-winkel alleen opnieuw laden aan de kassa.
  • Als uw kaartsaldo $ 0,00 is, gaat u naar een H & M-winkel en koopt u een gloednieuwe cadeaubon.

 • 05

  Walmart-cadeaubonkosten laten u geen geld of beter leven besparen

  Van het retailbedrijf waar het erom gaat "geld te besparen en beter te leven", heeft Walmart de hoogste kosten verbonden aan zijn cadeaubonnen van een grote Amerikaanse winkelketen. De cadeaubonkosten en het beleid van Walmart omvatten:

  • Verloren of gestolen kaarten worden niet vervangen.
  • Als uw kaart geen pincode heeft, kunt u deze alleen in een Walmart-winkel of Sam's Club gebruiken.
  • Zonder een pincode kunt u de balans van een Walmart-cadeaukaart niet controleren, maar u kunt deze inruilen voor een nieuwe kaart met een pincode in een plaatselijke Walmart-winkel of Sam's Club in de Verenigde Staten.
  • Walmart-cadeaubonnen en egift-kaarten kunnen worden gebruikt in Walmart-winkels, op Walmart.com, op Walmart en Sam's Club-tankstations, in Sam's Club Stores, op Samsclub.com en op Vudu.com. Als de cadeaukaartgebruiker geen Sam's Club is lid, wordt een toeslag van 10 procent toegevoegd aan alle aankopen. Om de cadeaukaart op Vudu.com te gebruiken, moet de gebruiker van de cadeaukaart een Vudu-account openen. Alleen fysieke plastic cadeaubonnen kunnen worden gebruikt op benzinestations.
  • Walmart-cadeaubonnen hebben geen contante waarde en kunnen niet worden geretourneerd of gerestitueerd, tenzij de staatswet dit vereist.
  • Als de Walmart-cadeaubonnen worden gekocht in een bulkorder van 25 kaarten of meer, of als de totale waarde van de cadeaubonbestelling van de koper meer dan $ 250 is, moet de koper elk van de cadeaubonnen activeren voordat hij ze cadeau doet of ze kunnen niet worden gebruikt door de ontvanger van de cadeaukaart.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Brandwerende methoden voor constructiestaal

  ✔ - 'S Werelds grootste scheepsschroef is gemaakt van brons

  ✔ - Zakelijke licenties en vergunningen voor het bedrijfsleven


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!