Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

E-Filing Forms W-2 en 1099-MISC


Een van de belangrijkste loonformulieren is de jaarlijkse vorm die jaarlijks aan werknemers en niet-werknemers wordt gegeven. Deze rapporten zijn nodig voor de voorbereiding van de federale inkomstenbelasting.

Kortom, op 31 januari van het jaar volgend op het belastingjaar:

 • Medewerkers moeten een W-2-formulier ontvangen met hun belastbaar inkomen, ingehouden inkomstenbelasting en andere informatie die van invloed is op hun belastingaangifte.
 • Niet-werknemers moeten een 1099-MISC-formulier ontvangen dat de belastbare betalingen weergeeft die uw bedrijf gedurende het jaar aan hen heeft gedaan.

Op 31 januari van het volgende jaar moeten deze formulieren worden ingediend bij het juiste federale agentschap: (Social Security Administration voor W-2-formulieren en de IRS voor 1099-MISC-formulieren) De indieningstermijnen zijn verhoogd om formulieren beter te kunnen volgen voor belastingfraude. De deadline is hetzelfde voor alle archieven, inclusief e-archivering.

Hier zijn de specifieke indieningsdatums voor Form W-2 en 1099-MISC-formulieren voor het lopende jaar.

Hier vindt u informatie die u kan helpen bij het e-indienen van deze formulieren bij de Social Security Administration of de IRS.

Voordelen van E-indienen

 • E-klassering, volgens de IRS, bespaart tijd en moeite en zorgt voor nauwkeurigheid.
 • Als u W-2-formulieren e-archiveert, hoeft u geen W-3-verzendformulier te berekenen en in te dienen; de socialezekerheidsadministratie genereert automatisch een W-3.
 • Als u 1099-formulieren e-archiveert, inclusief het 1099-MISC-formulier, hoeft u geen 1096-formulier in te vullen en in te dienen voor elk type 1099-formulier.
 • U kunt de BSO-site gebruiken om socialezekerheidsnummers te verifiëren voor loonrapportage. Het verifiëren van de sofinummers verzekert dat de lonen correct worden gerapporteerd en vermijdt dure W-2C-formulieren om W-2's te corrigeren,

 • De BSO-site biedt een zelfstudie, handboeken, een checklist en veel andere nuttige informatie om u te helpen deze W-2-formulieren elektronisch te archiveren.
 • Als u een fout vindt in een of meer W-2-formulieren nadat u ze hebt ingediend, kunt u ook W-2c (gecorrigeerde) formulieren online indienen.
 • U kunt controleren of uw bestanden zijn ontvangen en de status online controleren.
 • Het gebruik van het FIRE-systeem van de IRS voor het e-indienen van informatieresultaten betekent een snellere verwerking met minder fouten.
 • Sommige staten nemen deel aan het FIRE-systeem, wat betekent dat u een afzonderlijke statusaanvraag kunt vermijden.

E-indienen van W-2-formulieren bij de socialezekerheidsadministratie

U moet uiterlijk op 31 januari van het volgende jaar alle W-2's elektronisch indienen bij de Social Security Administration (NIET bij de IRS!), Samen met het verzendformulier W-3. Er is geen verlenging van deze aanvraag.

De Business Services Online (BSO) van de SSA is dé plek voor e-archivering van W-2's. Als u 250 of meer W-2-formulieren invult, MOET u e-bestanden indienen, maar als u minder dan 250 W-2's hebt, kunt u profiteren van e-archivering.

E-indienen van 1099 formulieren bij de IRS

U kunt alle 1099-formulieren, waaronder Form 1099-MISC, per e-mail of online bij de IRS indienen met behulp van het elektronisch aangiftestapelronde (FIRE).

Als u niet elektronisch inlevert, moet u ook een verzendformulier 1096 indienen, één voor elk type van 1099 dat u indient, dat alle formulieren voor die categorie samenvat. Dit is een ander voordeel van e-indiening: geen 1096 vereist.

Voor het elektronisch indienen van 1099-formulieren, moet u IRS-formulier 4419, de aanvraag elektronisch indienen, ten minste 30 dagen vóór de vervaldatum van de formulieren, en de IRS-informatie lezen over de vereisten voor archiveren met het FIRE-systeem.

Vergeet niet om dit voor eind januari te doen:

 • U moet W-2-formulieren naar werknemers en 1099-MISC-formulieren sturen naar niet-werknemers.
 • U moet alle W-2's, met doorvoermethode W-3, indienen bij de Social Security Administration, inclusief e-indiening voor 250 of meer W-2's.
 • U moet alle 1099-formulieren, inclusief formulier 1099-MISC, samen met een verzendformulier 1096, indienen bij de IRS, inclusief elektronische archivering.

Wat als ik geen e-bestand heb als ik verondersteld word?

Niet voldoen aan de wet voor het elektronisch indienen van grote hoeveelheden W-2-formulieren en voor het niet e-mailen van alle 1099-formulieren, betekent boetes en boetes. Vanaf 2018 liggen de boetes voor het niet e-file wanneer dat nodig is tussen de $ 50 en $ 260 voor elke vorm niet e-ingediend. De boete neemt toe met de laatheid van de indiening.


Video Van De Auteur: Easy online 1099-MISC and W-2 tutorial

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe beschermen Net Zero Homes het milieu)?

✔ - Hoe een zelfstandig bedrijf op contractbasis op te zetten

✔ - Beste banken voor kleine bedrijven van 2019


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!