Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Verdienen van commissies van het uitvoeren van een jobvermeldingenbord

Verdien gelieerde inkomsten uit vacatures op uw site


Het kan verwarrend zijn om het verschil te zien tussen een jobboard en een zoekmachine. Een vacaturebank is een website die vacatures van werkgevers aanbrengt, terwijl banenzoekmachines het web doorzoeken en vacatures samenvatten via vacaturesites en de website van de werkgever. Werkgevers betalen meestal een vergoeding aan de jobboard-host om hun taken op de site te vermelden. In wezen hervatten de magazijnen van de site werkgevers en krijgen ze toegang tot hen.

Als ondernemer kunt u inkomsten genereren (veel eenvoudiger dan u zou denken) door vacatures op uw website te plaatsen. De volgende Job Board-software-uitgevers bieden een aantal manieren waarop u (als uitgever van een website) betaald kunt worden, zelfs als een sollicitatie zojuist is ingediend.

Al deze opties zijn gratis voor de uitgever van de website om aan de slag te gaan.

 • 01

  JobThread

  Man aan het werk op laptop

  JobThread, zo eenvoudig als het kan zijn om te implementeren en beheren, biedt een gratis (op inkomsten gedeelde basis), gehost vacaturesbord voor uw website.

  Als je een niet-techneut bent, dan is JobThread jouw redder. U hoeft geen technische expertise te hebben. U hebt niet eens uw eigen webserver nodig om het functielijstbord te beheren. Dat komt omdat de software wordt gehost door JobThread. JobThread zorgt ook voor het dagelijkse en algehele onderhoud van het platform en alle onderliggende magie. Het enige waar je je zorgen om hoeft te maken is een publiek bij elkaar brengen.

  Dit is wat u doet: u stelt het tarief van uw site in voor een taak die rechtstreeks op uw site moet worden geplaatst. Dan verdeelden jij en JobThread de vergoeding met fifty-fifty. Het beste deel is dat er geen kosten vooraf aan u zijn, de uitgever van de website.

  U kunt een aangepaste URL gebruiken, zoals 'jobs.yourwebsite.com'.

 • 02

  JobCoin

  JobCoin is 's werelds eerste internationale banenplatform. Via JobCoin betalen werkgevers een vast tarief van $ 99 om banen naar het JobCoin-netwerk van de website te posten.

  U, de uitgever van de website, krijgt ongeveer $ 20 als een vacature afkomstig is van uw site via de JobCoin-widget. Het beste deel van dit banenplatform is dat je ook geld krijgt wanneer een werkzoekende solliciteert naar een baan. Traditioneel varieert deze vergoeding van $ 2 tot $ 10 per sollicitatie-aanvraag.

  Voordat u met JobCoin aan de slag gaat, moet u duidelijk zijn over wie u wilt bereiken en moet u zo specifiek mogelijk zijn. Dat komt omdat het type baan dat op uw website wordt geplaatst, is gebaseerd op de beschrijving van uw doelgroep. Je krijgt echter wel wat hulp van Job Coin, die ook leert over het gedrag van de bezoekers van je site, en de banen optimaliseert die aan je publiek worden gepresenteerd.

 • 03

  SimplyHired

  SimplyHired, een marktleider, werd opgericht in 2003 en heeft momenteel werkzoekmachines in 24 landen. Wat SimplyHired doet, is dat het opdrachten van veel verschillende vacaturesites op internet verzamelt.

  Wat u doet, is dat u vacatures op uw site verkoopt. Het gratis gehoste jobboard van SimplyHired heet Job-O-Matic. Als professioneel ondernemer, kunt u de prijzen en de duur instellen. U hebt ook de mogelijkheid om vacatures weer te geven die zijn gepost in het SimplyHired-netwerk. Als u ervoor kiest om dit platform te gebruiken, wordt u betaald voor netwerktaken op basis van pay-per-click.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - 7 Tips om u te helpen uw angst voor spreken in het openbaar te overwinnen

  ✔ - Wat u moet weten over zakelijke licenties voor thuisgebruik

  ✔ - 4 Succesverhalen financieren van echte ondernemers


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!