Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Easy Online Graphic Design Software


Het internet is steeds visueler geworden, wat betekent dat eigenaren van een thuisbedrijf hoogwaardige, aantrekkelijke grafische producten voor hun producten, promoties en sociale media nodig hebben. Dit kan moeilijk zijn voor eigenaren van een thuisbedrijf zonder een grafische ontwerpachtergrond en een beperkt budget.

Gelukkig kunnen 8 gratis en goedkope opties u helpen om prachtige, boeiende afbeeldingen te maken om producten, websites en marketingmateriaal voor uw thuisbedrijf te maken.

Canvas

Canva is een populaire online tool vanwege het brede scala aan opties en gratis bronnen. Canva maakt het gemakkelijk om een ​​afbeelding te maken voor elk social media-platform of een andere bron door vooraf gemaakte sjablonen in de juiste formaten te maken. Kies gewoon een Facebook-banner, Pinterest-speld, blogpost, boekomslag of wat je grafische project ook inhoudt. Canva-sjablonen zijn verkrijgbaar in een breed assortiment van zakelijke opties, waaronder presentaties, briefpapier, certificaten, visitekaartjes, cadeaubonnen en meer.

U kunt uw eigen afbeelding uploaden of vrije afbeeldingen van Canva gebruiken. Of voor $ 1 kunt u afbeeldingen kopen. Canva biedt ook verschillende tekst- en vormontwerpen om gratis of voor $ 1 in uw afbeelding op te nemen. Canva biedt zelfs een gratis ontwerpschool om je te helpen boeiende afbeeldingen te maken.

U kunt uw ontwerp vanuit Canva delen of het downloaden om later te gebruiken.

BeFunky

Net als Canva is BeFunky een online tool met een groot aantal vooraf gemaakte sjablonen die u kunt gebruiken om uw ontwerp te maken. Samen met headers en afbeeldingen op social media en blogpostafbeeldingen heeft BeFunky sjablonen voor brochures, menu's, uitnodigingen, wenskaarten en meer.

U kunt uw eigen afbeelding uploaden of de beschikbare gratis afbeeldingen en tekstopties gebruiken. BeFunky heeft een betaalbare premiumoptie die de advertenties elimineert die in de gratis optie worden weergegeven. Voor $ 34,94 per jaar of $ 4,95 per maand, heb je toegang tot de gratis en plusopties.

iPiccy

Hoewel het niet zo bekend is als sommige andere opties, is de gratis grafische tool van iPiccy de moeite van het bekijken waard. De Blender-tab biedt een verscheidenheid aan bewerkingsopties, waaronder verschillende lettertypen, gelaagde foto's, stickers en meer.

FatPaint

FatPaint is een snelle, gratis, online tool die je kunt gebruiken om afbeeldingen, logo's, banners en meer te maken. U kunt foto's bewerken en pagina-indelingen, 2D- en 3D-afbeeldingen, gemengde afbeeldingen, vectortekening en meer maken. Het heeft ook gratis lettertypen, afbeeldingen, clipart en penselen. Bovendien werkt het met drukgevoelige pentabletten.

PicMonkey

PicMonkey is vooral handig als u uw eigen foto's gebruikt om afbeeldingen te maken. U kunt eenvoudig bijsnijden, vergroten of verkleinen en coole elementen aan uw foto toevoegen. PicMonkey heeft een gratis optie (klik op het pictogram "Bewerken" bovenaan de pagina), maar ook enkele premium-opties met meer toeters en bellen die u test in een gratis proefversie.

Pixlr

Net als PicMonkey is Pixlr ideaal voor het bewerken van je foto's. Het biedt een uitdrukkelijke optie voor snelle aanpassingen, zoals het toevoegen van randen of overlays, of de volledige editor voor het wijzigen van kleuren, werken in lagen en meer. Het kan u goede praktijken bij het gebruik van grafische ontwerpsoftware bieden zonder eerst in te investeren. En omdat het webgebaseerd is, hoeft u de software ook niet te downloaden.

Infogr.am

Als u geïnteresseerd bent in het maken van interactieve afbeeldingen, zoals infographics, grafieken of kaarten, dan is Infogr.am een ​​geweldige optie. U kunt verschillende eigen inhoud toevoegen, inclusief tekst en zelfs video. Het programma is eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om te delen vanuit het werkgebied.

Reciteren

Als u snel een citaatgrafiek nodig hebt, is Recite een snelle en eenvoudige optie. U kunt kiezen uit verschillende achtergrondsjablonen en uw eigen citaat toevoegen. Voeg eenvoudig uw offerte toe, bekijk een voorbeeld op de beschikbare sjablonen, selecteer degene die u leuk vindt en klaar bent u. U kunt delen op Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr en StumbleUpon of u kunt het downloaden.

Veel van deze opties bieden gratis en goedkope grafische afbeeldingen, of u kunt uw eigen afbeeldingen gebruiken. Samen met gratis grafische ontwerptools, is er een groot aantal bronnen met gratis grafische afbeeldingen en foto's die u kunt gebruiken op uw website, sociale media en andere grafische behoeften van uw thuisbedrijf.


Video Van De Auteur: Top 10 Best Free Graphics Design Software (2019)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een effectief marketingartikel te schrijven

✔ - Beste zakelijke ideeën voor tienerondernemers

✔ - Sole Proprietorship, Partnership, Corporation in Canada


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!