Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

EBay gemakkelijker gemaakt - zoekopdrachten opslaan en bewakingslijsten gebruiken


Winkelen op eBay wordt steeds eenvoudiger en eenvoudiger. Vroeger konden kopers alleen handmatig op objecten bieden en je wist nooit echt hoeveel een object zou kosten voordat de veiling was afgelopen. eBay heeft nu tijdbesparende functies met opgeslagen zoekopdrachten en controlelijsten.

Hoe kopers opgeslagen zoekopdrachten en waarschuwingen kunnen gebruiken

Opgeslagen zoekopdrachten en waarschuwingen zijn handig voor zowel kopers die voor bepaalde items winkelen. Laten we zeggen dat een koper geïnteresseerd is in het kopen van een zacht gebruikte Yeti-koeler voor de zomer. Als je niet op de hoogte bent, zijn YETI-koelers hoogwaardige koelers voor buitenliefhebbers. Ze zijn ontworpen door jagers en vissers die ze in ruige staat gebruiken en gebouwd met verbeterde functies zoals meer duurzame vergrendelingen, roestvrij aluminium scharnieren, permafrost isolatie om artikelen langer koud te houden dan standaardkoelers, niet-glijdende voeten en dubbele handgrepen.

YETI-koelers verkopen voor meer dan $ 500, dus wanneer een gebruikte koeler op eBay verschijnt, moeten kopers snel handelen om het te kopen.

Laten we zeggen dat onze YETI-koper vastbesloten is om op eBay een koelbox te vinden. Hij kan zijn zoekopdracht uitvoeren met de exacte sleutelwoorden van het artikel dat hij wenst aan te schaffen:

YETI toendra 110 koeler wit

Nadat de zoekresultaten zijn ingevuld, kan de koper andere itemdetails kiezen, zoals de staat, de locatie van het item, de kleur en andere opties. Zodra deze resultaten zijn ingevuld, bladert u terug naar de bovenkant van de pagina en kiest u "volg deze zoekopdracht" in groene tekst. Wanneer een item wordt vermeld dat voldoet aan de criteria die u hebt geselecteerd, ontvangt u e-mailmeldingen. Dit is de reden waarom items soms zo snel verkopen; verkopers denken vaak dat hun artikel te laag geprijsd is wanneer het binnen enkele seconden na het plaatsen wordt verkocht, maar in werkelijkheid kan een koper een waarschuwing hebben ingesteld en snel handelen om het gewenste item tegen een acceptabele prijs te krijgen voordat een andere koper de trekker overhaalt.

Kopers kunnen opgeslagen zoekopdrachten ook opnieuw uitvoeren, omdat ze aan de linkerkant van de startpagina staan, onder belangen. Hoewel nieuwe items die aan zoekcriteria voldoen niet zijn gepost, kunnen kopers de zoekopdracht opnieuw uitvoeren om hun opties opnieuw te evalueren.

Hoe kopers Watch-lijsten kunnen gebruiken

Kijklijsten zijn geweldig voor het vergelijken van boodschappen. Als u een item wilt bekijken, voert u een zoekopdracht uit met de criteria voor het artikel dat u wilt kopen. Klik bij het onderzoeken van opties op toevoegen aan kijklijst in de rechterbovenhoek naast de knoppen voor sociale media. Verkopers kunnen niet zien welke kopers items op hun controlelijst hebben staan, dus de verkoper kan uw gebruikersnaam of identiteit niet zien.

Verkopers kunnen zien hoeveel mensen een item bekijken en vaak wanneer het aantal kijkers hoog is, verhoogt de verkoper de prijs om geïnteresseerde kopers aan te zetten tot actie. Wees dus voorzichtig met deze functie, omdat te veel kijkers de prijs kunnen laten stijgen in plaats van dalen.

Kopers hebben toegang tot hun bewakingslijst door naar het overzichtstabblad in de rechterbovenhoek te gaan en Watch List te kiezen. Als u twee of meer items in een controlelijst wilt vergelijken, klikt u op vergelijken knop bovenaan de watch list. Er verschijnt nog een scherm met de resterende tijd, prijs, verkoper, biedingen (als een veiling), voorwaarde en retourbeleid. De vergelijkingsfunctie is een handige manier om alle bekeken items te beoordelen en een weloverwogen koopbeslissing te nemen. Items kunnen op elk gewenst moment uit een controlelijst worden verwijderd.

Hoe verkopers wachtlijsten kunnen gebruiken

eBay is competitief. Hongerige verkopers willen de verkoop en onderzoeken vaak wat hun concurrenten doen. Het item van een concurrerende verkoper bekijken, is een goede manier om te zien voor welk object het wordt verkocht. Maar wees voorzichtig met deze functie als u de verkoper bent die naar een artikel kijkt. Sommige rapporten over de eBay-zoekmachine, Cassini, stellen dat hoe meer bezoekers een item hebben, hoe hoger het wordt geplaatst in zoekopdrachten. Als u naar uw concurrenten kijkt, helpt u misschien met het verkopen van hun item, omdat u het aantal kijkers op het item verhoogt en het in een zoekopdracht tegenwerkt.

Een betere techniek is om items van concurrenten toe te voegen aan je computerbrowser in plaats van de eBay-bewakingsfunctie te gebruiken.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Verkopen op eBay: snelle tips in één oogopslag

✔ - Meer informatie over de verborgen kosten van herbevolkingstarieven

✔ - Hoe te om restaurantverkoop te schatten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!