Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Ed McMahon's verrassende relatie met het uitwisselingscentrum voor uitgevers


Toen Ed McMahon overleed, kwam één vraag steeds weer opnieuw: hoe zal Publishers Clearing House hun winnaars nu op de hoogte brengen? Het antwoord is eenvoudig: ze zullen hun winnaars op dezelfde manier op de hoogte stellen als altijd, want Ed McMahon heeft nooit voor PCH.com gewerkt!

Waarom is Ed McMahon verbonden aan het uitwisselingscentrum voor uitgevers?

Sinds vele jaren plaatst Ed McMahon, een populaire mythe over sweepstakes, de voordeur van de multi-miljoen dollar winnaars van Publishers Clearing House met een te grote cheque en een fles champagne.

Als u een Google-zoekopdracht uitvoert voor Ed McMahon en PCH, komt u met meer dan 32.000 websites die beide namen samen noemen.

De vastberadenheid van het publiek om McMahon te associëren met PCH is verbluffend. Ed McMahon was nooit een woordvoerder voor Publishers Clearing House. Hij werkte voor een rivaliserend bedrijf genaamd American Family Publishers, terwijl PCH-winnaars altijd op de hoogte zijn gebracht door hun populaire Prize Patrol.

American Family Publishers (AFP) is niet langer actief. Ze waren een in New Jersey gevestigde concurrent van Publishers Clearing House en hadden een vergelijkbaar bedrijfsmodel. Beide bedrijven waren directe marketeers die tijdschriftabonnementen verkochten.

Beide bedrijven gebruikten grote sweepstakes met prijzen ter waarde van honderdduizenden of zelfs miljoenen dollars om hun diensten te promoten. En beiden liepen in overtreding van de wet voor misleidende sweepstake-praktijken die mensen ertoe brachten te denken dat ze al een prijs hadden gewonnen, of dat ze een aankoop moesten doen om te winnen.

AFP werd geconfronteerd met rechtszaken over misleidende marketingpraktijken, vergelijkbaar met PCH. Het bedrijf veranderde zijn naam in American Family Enterprises voordat het in 1998 failliet ging, aldus Wikipedia.

Ed McMahon en collega-entertainmentgigant Dick Clark werkten beiden voor American Family Publishers, filmden commercials en leverden prijzen voor het bedrijf.

Nooit met Uitgeverij Clearing House gewerkt. Misschien is American Family Publishers uit het reguliere bewustzijn verdwenen, dus associëren mensen hun woordvoerders met het meer bekende bedrijf.

Wil je de beroemdheden in actie zien? Je kunt vanaf 1995 een Amerikaanse Family Publishers-commercial bekijken op YouTube, met zowel Dick Clark als Ed McMahon...

Who Was Sweepstakes Celebrity Ed McMahon ?:

Iedereen die opgroeide en Johnny Carson aan het kijken was De Tonight Show is bekend met de stem van Ed McMahon. Mc Mahon deed de beroemde introductie voor De Tonight Show, terwijl hij zijn slogan "Heeeeeere's Johnny" uitriep, elke avond als de komiek op het podium liep.

Ed McMahon werkte verder De Tonight Show voor 30 jaar, van 1962 tot 1992 en had een langlopende stint op Sterren zoeken van 1983 tot 1995 en verder TV's Bloopers en practical jokes. Hij verscheen ook in verschillende films.

Misschien was zijn beroemdste rol echter een woordvoerder van het Amerikaanse tijdschrift American Family Publishers. Het bedrijf promootte tijdschriftabonnementen met grote sweepstakes en Ed McMahon zou onaangekondigd opdagen bij de deuren van de winnaars en hen verrassen met het nieuws dat ze een levensveranderende prijs hadden gewonnen.

Ed McMahon's persoonlijke leven:

Edward Leo Peter McMahon, Jr., beter bekend bij het publiek als Ed McMahon, werd geboren op 6 maart 1923 in Detroit, Michigan.

Hij trouwde drie keer, hij kreeg zes kinderen: drie jongens en drie meisjes. Eén zoon stierf voordat McMahon het deed, in 1995.

Ed McMahon was jachtpiloot bij de US Marine Corp. Hij diende in de Tweede Wereldoorlog en de Koreaanse oorlog.

Ondanks zijn komische successen, kwam McMahon in financiële problemen als gevolg van te hoge uitgaven, zijn meerdere scheidingen en een nekletsel waardoor hij niet kon werken. "Als je meer geld uitgeven dan je maakt, weet je wat er gebeurt, en het kan gebeuren." Je weet wel, een paar echtscheidingen binnengesmeten, een paar dingen zoals dat, "zei McMahon in een interview op Larry King Live. Hij moest een deal sluiten met zijn geldschieter om zijn Beverly Hills thuis te houden.

Ed McMahon leed aan botkanker en diverse andere gezondheidsproblemen. Hij stierf vreedzaam op 23 juni 2009 op het 86-jarige Ronald Reagan UCLA Medical Center in Californië.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Scotties - Deck Your Halls Sweepstakes (Verlopen)

✔ - HGTV's Dream Home Giveaway: What Would-be Winners Should Know

✔ - JTV - Amerikaanse Beauty Star-sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!