Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Acht tips voor het plannen van een eetzaal in een restaurant

Hoe u de eetkamer van uw restaurant kunt instellen


In het restaurant bevindt zich de eetkamer. Een eetkamer is meer dan alleen tafels en stoelen. Het bepaalt de toon, de ambiance van uw restaurant. Verlichting, lawaai en het uitzicht zijn allemaal dingen die in overweging moeten worden genomen bij het plannen van het ontwerp van uw eetkamer in een restaurant. Het meubilair dat u kiest, is ook belangrijk. Het moet stevig genoeg zijn om de ontberingen van een druk restaurant te weerstaan, terwijl het er tegelijkertijd aantrekkelijk uitziet en bijdraagt ​​aan uw ambiance. Flexibiliteit is ook belangrijk bij het plannen van een restaurant-eetkamer.

Door tafels, stoelen en wachtstations te verplaatsen, kunt u eenvoudig grote en kleine partijen huisvesten.

Laat voldoende ruimte tussen de tafels

Wees voorzichtig met het inpakken van tafels in uw eetkamer. Wanneer u de plattegrond van uw restaurant op papier ontwerpt, denkt u misschien dat u een bepaald aantal tafels in de eetkamer kunt plaatsen. U zult echter merken dat wat op papier werkt in werkelijkheid niet werkt. Ja, u wilt voldoende zitplaatsen hebben om klanten tegemoet te komen (en meer geld te verdienen), maar u wilt ook dat mensen zich op hun gemak voelen. Een goede vuistregel voor het plaatsen van restauranttafels is om een ​​minimum van 24 "tussen de hoeken van de tafels te laten.

Maak het wachtstation draagbaar

Door een draagbaar wachtstation te hebben, kunt u het verplaatsen om aan uw behoeften te voldoen, in plaats van te proberen een tafel naar een minder wenselijk deel van uw eetkamer te verplaatsen.

Probeer Room Dividers te gebruiken

Als u een grote open eetkamer heeft en deze meer privé wilt maken, zijn halfwandenverdelers op wieltjes een eenvoudige oplossing. Je kunt ze verplaatsen om kleine hoekjes te maken voor twee tops of grotere nissen voor grote feestjes.

Zit op elke stoel

Een manier om probleemgebieden te ontdekken vóór de openingsdag is om op elke stoel in uw eetkamer te zitten. Bestudeer het uitzicht vanuit elke stoel. Je zult merken dat je een direct zicht hebt op de keuken, terwijl een ander een tocht haalt vanaf de voordeur. Door eerst elke stoel te ervaren, kunt u wijzigingen aanbrengen voordat klanten klagen.

Selecteer Stevig meubilair

Let bij het kopen van tafels en stoelen op eenvoudig te reinigen ontwerpen. Vermijd stijlen met veel ingewikkelde gravures en spleten. Ze zullen moeilijker af te vegen zijn en vrij blijven van kruimels en ander puin. Als u stoelen of restaurantcabines met stoffen stoelen koopt, zorg er dan voor dat de stof wordt behandeld met een vlekresistent. En van plan om minimaal één keer per jaar professioneel schoon te maken, bij voorkeur twee keer per jaar. Restaurantcabines bieden enkele grote voordelen ten opzichte van standaard zitplaatsen in restaurants. Het zijn geweldige ruimtesavers.

Als u de perfecte locatie van het restaurant hebt gevonden, maar de ruimte is klein, kunt u overwegen cabines te plaatsen om de capaciteit van de stoelen te maximaliseren. Net als restaurantstoelen zijn cabines in verschillende vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Ze kunnen worden aangepast aan elk restaurantontwerp.

Bepaal hoe hard luid is

Hoe luid is jouw eetkamer? Sommige restaurantconcepten zijn beter geschikt voor een luide omgeving, zoals een bar of een andere informele omgeving. Anderen, zoals lekker eten, hebben een veel rustiger omgeving nodig. Als je een houten of tegelvloer hebt, gaat het geluid meer echoën, idem met hoge plafonds. Gooi een paar dozijn klanten, personeel, daarin, en het kan veel luider zijn dan je had verwacht. Als u het geluid wilt verminderen, kunt u met gebiedstapijten het geluid verdunnen.

Selecteer de juiste raambekleding

Als de zomerse zon de eetzaal in uw restaurant te warm maakt of anderszins ongemakkelijk is voor klanten, moet u in een aantal tinten investeren. Zoek naar raambehandelingen die gemakkelijk schoon te maken zijn en gemakkelijk te openen en te sluiten zijn.


Video Van De Auteur: Words at War: The Ship / From the Land of the Silent People / Prisoner of the Japs

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Eigendom van een voertuig overzetten op eBay Motors

✔ - Aanvraagverlenging in bouwcontracten

✔ - Is het bedrijfsmodel van de coupon geldig?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!