Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Electronica Recycling Tijdschriften en Publicaties


Reclamebladen voor elektronische recycling en online nieuwsbronnen kunnen een schat aan nieuwsitems, fabriekskenmerken, apparatuuroverzichten en andere informatie bieden die van onschatbare waarde is voor mensen die een toekomst in de elektronica-recyclingsector overwegen, evenals voor gevestigde professionals.

E-waste recycling is een van de top-subsectoren van de krachtige recyclingindustrie. Aangezien elektronisch afval, zoals afgedankte computers en computeronderdelen, gebruikte en niet-standaard televisies, koelkasten, airconditioners en mobiele telefoons gevaarlijke gevolgen kunnen hebben voor het milieu, is de samenleving het belang gaan erkennen van recycling en verwijdering van dergelijke apparaten. apparaten duurzaam. Milieu- en gouvernementele organisaties, evenals verenigingen van recyclingorganisaties over de hele wereld, moedigen systematische recycling van e-afval aan.

In de andere artikelen in deze serie, presenteren we in dit artikel een aantal van de belangrijkste e-waste recyclingpublicaties die een belangrijke rol spelen door het publiceren van e-waste recyclingnieuws, tijdschriften en andere nuttige materialen voor zowel algemene mensen als recycling van e-waste. bedrijven en ondernemers.

Resource Recycling (RR)

Resource Recycling is een van de beste bronnen voor e-waste recycling nieuws, tijdschriften en nieuwsbrieven. In feite heeft RR drie verschillende soorten publicaties, namelijk Resource Recycling Magazine, E-scrap Nieuws, en Plastic Recycling Update. Resource Recycling Magazine, een maandelijks recyclingmagazine, bevat nieuws en een grondige analyse van de nieuwste recyclingmethoden voor plastic en e-waste. Anderzijds, E-scrap Nieuws, en Plastic Recycling Update alleen hun respectieve velden dekken. De elektronische formaten van alle drie zijn gratis en iedereen kan zich abonneren op het bezoeken van de RR-website.

Maar voor de gedrukte versie van deze nieuwsbrieven berekent RR een klein bedrag voor verzending en verzending. Naast het publiceren van deze organiseert RR de jaarlijkse E-waste Recycling-conferentie. RR heeft zowel recyclingbedrijven als ondernemers bediend met behulpzame materialen voor recycling van e-afval en het laatste nieuws voor meer dan drie decennia.

Electronic Recyclers International (ERI)

Electronic Recyclers International is een toonaangevende e-waste recycler in Noord-Amerika. Het is gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke ontmanteling van e-waste, met behulp van technologisch geavanceerde en versnipperde versnipperingssystemen voor e-afval. Het doel van ERI is ervoor te zorgen dat e-waste niet illegaal wordt geëxporteerd naar derde wereldlanden en dat er geen e-waste op stortplaatsen wordt geplaatst. De ERI-website heeft verschillende secties, maar vooral de sectie "Wetgeving" is zeer nuttig voor Amerikaanse recyclers. Op dit moment hebben 25 van de Amerikaanse staten recyclinggerelateerde wetten aangenomen en de sectie over wetgeving kort, bespreekt die wetten.

De schuifregelaar op de homepage van de ERI-website bevat de laatste nieuwtjes en artikelen over e-waste recycling. Sustainability en Asset Management secties van de website bieden ook veel nuttige informatie voor e-recyclingbedrijven en ondernemers.

vodje

vodje is het tweemaandelijks tijdschrift van het Institute of Scrap Recycling Industries (ISRI), een brede branchevereniging voor recyclage, die bedrijven vertegenwoordigt die afvalproducten verwerken, bemiddelen en consumeren, inclusief elektronica-recyclers. een breed georiënteerde branchevereniging voor recycling, die bedrijven vertegenwoordigt die afvalproducten verwerken, bemannen en consumeren, inclusief elektronica-recyclers.

Vintage Tech Recyclers Nieuws

Vintage Tech is een op Romeoville, Illinois gebaseerde reus voor e-recycling. Het heeft meer dan 98 jaar ervaring in de e-recyclingindustrie. De nieuwssectie van zijn website, genaamd "Recycling Nieuws", is een geweldige bron van e-waste recycling nieuws en update. Naast nieuws is haar website een geweldige bron van e-waste recycling-gerelateerde video's.

Electronics TakeBack Coalition E-waste Recycling-publicaties

De Electronics TakeBack Coalition (ETBC) is een coalitie van meer dan 30 Amerikaanse organisaties die verantwoordelijke, milieuvriendelijke en gezonde activiteiten promoten. ETBC zelf promoot groen elektronisch productontwerp en verantwoorde recycling van e-waste. Het hoofddoel is het beschermen van het welzijn van elektronicawerkers, gebruikers en gemeenschappen die het slachtoffer kunnen worden van ongepaste productie of verwijdering van elektronica. De secties Nieuws en bronnen op de website van ETBC staan ​​vol met informatie voor e-waste recyclers.users en communities die het slachtoffer kunnen worden van onjuiste productie of verwijdering van elektronica.

De secties Nieuws en bronnen op de website van ETBC staan ​​vol met informatie voor recyclers van e-waste.

ECS Refining E-waste Recycling-publicaties

ECS Refining, opgericht in 1980, is een in Silicon Valley gevestigde organisatie voor het recycleren van e-afval. Door strategische overnames en organische groei heeft het uitzonderlijke capaciteiten ontwikkeld voor het waardeterugwinning van afgedankte elektronica, om een ​​verticaal geïntegreerde e-waste-recycler te zijn. De ECS Refining-website bevat een schat aan nuttige materialen voor recyclers en bedrijven voor e-waste. Een speciale opmerking is de nieuwssectie die het laatste nieuws en updates over e-waste recycling bevat.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat is er mis? De problemen met recycling

✔ - Verschillende vrachtkosten begrijpen

✔ - Veiligheidsoverwegingen voor heftruck en veiligheidsgordel


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!