Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Enter online Sweepstakes als een professional: hoe te beginnen


 • 01

  Aan de slag: uw eerste stappen om Sweepstakes online in te voeren

  Vrouw die sweepstakes op haar laptop ingaat.

  Ben je nieuw bij de hobby van sweepstakes en op zoek naar tips over hoe je aan de slag kunt gaan? Als je klaar bent om de leuke en lucratieve sweepstakes-hobby te proberen, zal deze gids het je gemakkelijk maken! En als je al fan van sweepstakes bent, blijf lezen; deze tips kunnen u helpen nog meer prijzen te winnen.

  Welke materialen moet je beginnen met het invoeren van online sweepstakes?

  Het leuke van het online invoeren van sweepstakes is dat het zo eenvoudig en goedkoop is om te beginnen, en de uitbetaling kan zo groot zijn! Je hebt maar drie dingen nodig om online aan sweepstakes mee te doen:

  • Een computer.
  • Een internetverbinding (hoe sneller, hoe beter).
  • Sweepstakes om binnen te komen.

  Optioneel kunt u een formuliervullend programma zoals Roboform downloaden om uw prijsvragen te versnellen. Het is niet nodig, maar het maakt het invoeren van sneller, nauwkeuriger en leuker. Roboform heeft een gratis optie die u kunt proberen om te zien of het programma u bevalt.

  Stap 1: denk na over de informatie die u gebruikt om binnen te gaan:

  Neem voordat u gaat duiken voor het invoeren van online sweepstakes even de tijd om na te denken over de informatie die u op deze sweepstakes-formulieren invoert.

  U kunt bijvoorbeeld voorkomen dat problemen met uw winnende verklaringen worden geconstateerd als u dezelfde naam gebruikt op uw invoerformulier als op uw officiële ID (zoals uw rijbewijs of nationale identiteitskaart).

  De meeste mensen gebruiken hun thuisadres om binnen te komen. Postwissel vakjes moeten worden vermeden wanneer mogelijk, omdat sommige sweepstakes ze niet toestaan, en veel prijzen kunnen niet aan hen worden geleverd.

  Je moet ook een speciaal e-mailadres voor de ingang van sweepstakes starten. Dit kan je helpen sweepstakes gemakkelijker te herkennen, je privacy te beschermen en oplichting te voorkomen.

  Voor meer informatie en meer zaken om te overwegen, bekijk hoe je loterijformulieren invult.

  Stap 2: Zoek prijzen die u graag wilt winnen

  Vervolgens moet je sweepstakes vinden om binnen te komen. Je kunt hier veel online sweepstakes vinden. Misschien vind je het leuk om te beginnen met deze sweepstakes-lijsten:

  • Top 10 Sweepstakes om nu te betreden
  • Nieuwe Sweepstakes
  • Auto Sweepstakes
  • Cash Sweepstakes, of
  • Alle Sweepstakes om binnen te komen

  Je kunt ook de Sweepstakes Directory bezoeken om alle weggeefacties gesorteerd op prijstype te bekijken, of het artikel, 15 Betrouwbare plaatsen om te zoeken en online sweepstakes in te voeren voor meer ideeën over het vinden van nieuwe kansen om te winnen.

  Stap 3: Ontdek wat u moet doen als u problemen ondervindt.

  Soms kom je sweepstakes tegen die moeilijk in te voeren zijn. Het probleem kan zijn dat uw computer is ingesteld of dat de sponsor technische problemen heeft. Als u problemen ondervindt, meldt u uw probleem bij de sponsor.

  Stap 4: Enter, Enter, Enter.

  Kom regelmatig binnen en verlies geen geduld. Het geheim van het winnen van prijsvragen is geduld, doorzettingsvermogen en een positieve houding. Vooral als je nog nooit een prijs hebt gewonnen, kan het een verspilling van tijd lijken om binnen te blijven als je niet zo snel wint als je had gehoopt. Maar dat is het moment waarop je moet graven en je moet concentreren op de vele positieve dingen over het invoeren van prijsvragen als je een winnaar wilt zijn.

  Soms winnen mensen binnen enkele dagen nadat ze zijn begonnen te betreden, en soms duurt het maanden. Maar als je door blijft gaan, win je. Als u zich ontmoedigd begint te voelen, kunt u lezen hoe u de burn-out van sweepstakes kunt verslaan.

  Stap 5: claim uw prijzen:

  Zorg ervoor dat je geen prijzen over het hoofd ziet. Het heeft geen zin om te winnen als je je prijzen niet kunt claimen! Zie de volgende artikelen voor meer informatie:

  • Wat te verwachten nadat je wint
  • Hoe Sweepstakes winnaars op de hoogte brengt
  • Hoe zien winnende e-mails eruit?
  • Waarom u een verklaring moet invullen als u wint
  • Meer artikelen over het claimen van prijzen

  Dit zou je alles moeten geven wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met online sweepstakes. Als je wilt weten hoe je regelmatiger kunt winnen, bekijk dan Starten met Sweepstakes Deel 2: Efficiënter vegen en meer prijzen winnen.

 • 02

  Aan de slag Deel 2: Meer online sweepstakes winnen

  Vrouw die sweepstakes op laptop ingaat.

  Dus als je deel 1 van Aan de slag met Sweepstakes, Je eerste stappen bij het meedoen aan SweepstakesOnline, hebt gelezen, weet je hoe je online sweepstakes kunt vinden om mee te doen, hoe je de invoerformulieren veilig kunt invullen en hoe je weet wanneer je gewonnen hebt.

  Nu is het tijd om verder te gaan dan de basisprincipes van het betreden en beginnen met het invoeren van sweepstakes als een professional. Hier is wat u moet weten om een ​​effectievere veegmachine te zijn en om meer prijzen te winnen.

  Is het winnen van sweepstakes slechts een kwestie van geluk?

  Als ik spreek over de prijzen die ik heb gewonnen, hebben mensen de neiging om te zeggen: "Oh, je hebt zoveel geluk!" Het is waar dat geluk een grote rol speelt bij het winnen van sweepstakes, en er zijn echte, wetenschappelijk bewezen manieren om je geluk te verbeteren.

  Maar zoals Thomas Jefferson zei: "Ik ben een groot voorstander van geluk, en ik vind hoe harder ik werk, hoe meer ik erover heb."

  Dus laten we niet alleen op geluk vertrouwen. Hier volgen enkele tips voor het vergroten van uw kansen bij het invoeren van prijsvragen en het winnen van meer prijzen.

  Meer prijzen winnen als u Sweepstakes invoert:

  Stap 1: Organiseer je prijsvragen. Je kunt veel tijd besparen met je ingangen als je een strategie maakt voor welke sweepstakes je elke dag zult invoeren. Hier is een voorbeeld van een winnende strategie voor sweepstakes.

  Stap 2: Beslis welke sweepstakes je tijd waard zijn. Ik hou van een goede mix van sweepstakes, sommige met grote prijzen, sommige met hogere winstkansen.

  Om er zeker van te zijn dat je een goede mix hebt, leer je over de beste sweepstakes om binnen te komen en welke factoren de kans op sweepstakes beïnvloeden. Vergeet niet dat het loont om kieskeurig te zijn over de sweepstakes die u invoert.

  Stap 3: Voer zo vaak mogelijk in. Hoe meer items je hebt, hoe beter je kans om te winnen. Om te besparen op de tijd die het kost om mee te doen aan de prijsvraag, kun je sneller zien hoe je sneller kunt deelnemen aan een prijsvraag. Als u problemen ondervindt bij het inplannen van uw loterij, kunt u kijken hoe u tijd kunt vinden om te gaan deelnemen aan sweepstakes.

  Stap 4: Zorg ervoor dat je niets doet dat je winkansen kan schaden. Sommige veegmachines schieten zichzelf in de voet door deze algemene sweepstakes-fouten te maken. Je moet ook lezen over het oplossen van enkele veelvoorkomende redenen om niet te winnen.

  Stap 5: Houd een logboek bij van je overwinningen. Het winnen van een prijs kan onvergetelijk lijken, maar na een paar maanden is het gemakkelijk om precies te vergeten wat je gewonnen hebt, of je wacht op prijzen die je niet hebt ontvangen en hoeveel je verschuldigd bent aan belastingen. Hier zijn enkele artikelen die het bijhouden van uw prijzen gemakkelijk maken:

  • Goede redenen om uw winst te volgen
  • Hoe uw winst te volgen
  • Hoe maak je een prijs plakboek
  • Gratis prijzenoverzicht om te downloaden

  Hulpprogramma's en programma's om u te helpen meer prijzen te winnen:

  Als je eenmaal voorbij bent gegaan aan het invoeren van basic sweepstakes, zijn er enkele tools die je kunnen helpen nog meer te winnen. Hier zijn een paar van mijn favorieten.

  • De betaalde versie van Roboform. U betaalt slechts één keer en u kunt een onbeperkt aantal sweepstakes-formulieren en -identiteiten opslaan, waardoor u veel sneller en gemakkelijker kunt winnen. Je kunt ook deze andere geweldige vormvullende programma's bekijken.
  • TweetDeck, een gratis programma om je Twitter-sweepstakes-inzendingen te organiseren.
  • Diigo, een gratis programma waarmee je kunt bijhouden welke sweepstakes je al hebt ingevoerd.
  • Uw favoriete methode om Sweepstakes News te ontvangen.

  Heb je tips over hoe je je hobby voor sweepstakes naar een hoger niveau kunt tillen? Of vragen? Bezoek mijn Facebook-pagina, Over Sweepstakes, om te chatten. En vergeet niet om door te gaan naar deel 3 van Aan de slag met online Sweepstakes: Entering Social Media Sweepstakes.

 • 03

  Aan de slag Deel 3: Sociale Sweepstakes invoeren en winnen

  Toetsenbord met symbolen gebruikt in Sweepstakes voor sociale media

  Als je nog niet bekend bent met de hobby van sweepstakes, dan heeft deze serie de manier waarop je aan de slag gaat met How to Start Entering Online Sweepstakes besproken en hoe je regelmatig je kansen kunt vergroten om te winnen met Beyond the Basics - How to More sweepstakes.

  Nu is het tijd om te leren hoe te slagen met een steeds populairdere methode om sweepstakes aan te bieden: sociale media.

  Steeds meer bedrijven wenden zich tot sociale-mediasites zoals Twitter, Facebook, Instagram en meer om hun wedstrijden te leiden. Als u deze prijsvragen nog niet hebt geprobeerd, zou u enkele geweldige prijzen mislopen.

  Als je denkt dat een nieuwe manier van binnengaan intimiderend is, maak je dan geen zorgen; veel mensen vinden sociale sweepstakes nog eenvoudiger dan online sweepstakes. Hier zijn tips om met sociale media-sweepstakes aan de slag te gaan.

  Twitter Sweepstakes begrijpen

  Als je ooit een sms-gesprek hebt gehad, heb je een idee van hoe het is om Twitter te gebruiken.

  Twitter is een manier van communiceren met vrienden, bedrijven, professionele contacten, beroemdheden... zo ongeveer iedereen, net als een blog. Wat Twitter onderscheidt, is dat elke post kort moet zijn - 140 tekens of minder, vergelijkbaar met een sms-bericht.

  Dus begin met het maken van een gratis account op Twitter.com. Je kunt dan beginnen met het volgen van je favoriete merken en / of sweepstakes-sites zoals de mijne (zoals @ContestsGuide op Twitter) om weggeefacties te vinden. Meer informatie over hoe u Twitter-wedstrijden kunt winnen.

  Twitter heeft wat jargon dat misschien vreemd lijkt als je voor het eerst aan de slag gaat. Als je zeker wilt weten hoe je de instructies in de regels goed kunt volgen, bekijk dan mijn Twitter-woordenlijst voor beginners.

  Twitter-partijen zijn een andere leuke manier om prijzen te winnen via deze sociale-mediasite. In feite organiseren bedrijven chats rond een specifiek onderwerp. Voorbeelden van enkele onderwerpen van Twitter-partijen die ik heb bijgewoond, zijn het delen van budget reistips (georganiseerd door een website voor hotelboeking) en een praatje over het opvoeden van baby's (georganiseerd door een luierbedrijf).

  Tijdens een Twitter-feest worden prijzen weggegeven aan de deelnemers. De prijzen passen meestal bij het thema van de chat. Sommige partijen geven ook prijzen weg aan mensen die van tevoren over hun weggeefacties twitteren. Je kunt hier meer te weten komen over Twitter-feesten.

  Natuurlijk is het altijd slim om te weten hoe je veilig kunt blijven wanneer je een soort van sweepstakes ingaat. Leer, voordat je begint, hoe je zwendel op Twitter kunt herkennen.

  Facebookwedstrijden betreden en winnen

  Facebook is een ongelooflijk populaire manier om contact te maken met je favoriete mensen en bedrijven. Via Facebook kun je foto's delen, oude vrienden vinden en ja, meedoen aan wedstrijden.

  Als je eenmaal je account hebt (en onthoud dat je er maar één zou moeten hebben), check dan de juiste manier om Facebook-sweepstakes in te voeren.

  Als je niet zeker weet waar Facebook-sweepstakes te vinden zijn, kan het volgende over Sweepstakes en je favoriete bedrijven helpen. Je kunt ook mijn lijst met huidige Facebook-sweepstakes bekijken om binnen te komen.

  Het is een goed idee om ook te weten hoe je je privacy op Facebook kunt beschermen en hoe je Facebook-paginazwendel kunt vermijden.

  En vergeet niet om af en toe wat onderhoud aan je Facebook-account uit te voeren door app-rechten die je niet nodig hebt te verwijderen en pagina's te liken die je niet wilt volgen.

  Alles wat u moet weten over Blogwedstrijden

  Een blog is een online publicatie die meestal door één persoon wordt geleid en die vaak gericht is op een specifiek onderwerp, zoals politieke meningen, ouderlijk advies of recensies van computerspellen. Veel blogs bieden sweepstakes om hun lezerspubliek uit te breiden. Wedstrijden in blogs ontvangen doorgaans minder inzendingen en hebben betere kansen dan de meeste online sweepstakes. Hier zijn enkele tips voor het winnen van blogwedstrijden:

  • Boost uw kans op winnende Blog-wedstrijden
  • Voordelen van het betreden van Blogwedstrijden
  • Waar vind je blogwedstrijden om binnen te komen

  Conclusie:

  Hoe voel je je over sociale sweepstakes? Heb je nog onbeantwoorde vragen over hen? Bezoek mijn Facebook-pagina, over Sweepstakes, om uw mening te delen.


 • Video Van De Auteur: Find The Fastest DNS Server For Your Computer - Giveaway

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Is het veilig om uw socialezekerheidsnummer te geven aan Sweepstakes-sponsors?

  ✔ - ExtremeTerrain - $ 5.000 Raxiom-weggeefactie

  ✔ - Teamson - Win Santa's Workshop Sweepstakes (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!