Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voer Sweepstakes in zonder uw thuistelefoonnummer


Om sweepstakes in te voeren, moet je meestal een telefoonnummer op de invoerformulieren zetten. Veel mensen maken zich echter zorgen over het gebruik van hun telefoonnummer om sweeps in te voeren, omdat ze vervelende marketingoproepen kunnen ontvangen. Tijdens het lezen van het privacybeleid van de sweepstakes die u invoert, kunt u voorkomen dat de slechtste telemarketeers uw marketingbezoek krijgen als u meedoet aan een prijsvraag.

Of je zou kunnen besluiten dat je echt een sweep wilt invoeren, ook al weet je dat de sponsor zal bellen.

Om ervoor te zorgen dat u geen telemarketingoproepen ontvangt, bent u misschien geneigd om uw telefoonnummer weg te laten of een nepnummer in te voeren. Dit kan echter een ernstig nadeel hebben - veel sweepstakes stellen hun winnaars telefonisch op de hoogte. Als u geen legitiem aantal heeft dat sponsors kunnen gebruiken om u te bereiken, geeft u misschien enkele uitstekende prijzen door. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige alternatieven waarmee je bereikbaar bent zonder gebruik te maken van je privételefoonnummer.

Eerste alternatief - ontvang een VoIP-telefoonnummer

VOIP-telefoonnummers zijn echt handig. Ze zijn eigenlijk een manier om het internet te gebruiken om telefonisch te communiceren, en ze bieden veel nuttige functies die nuttig zijn voor veegmachines.

Voordelen van een VoIP-telefoonnummer:

 • Je kunt voorkomen dat bepaalde nummers je bereiken, wat erg handig is als je last hebt van een telemarketeer die je niet alleen laat.
 • U kunt uw oproepen laten doorschakelen naar uw thuis-, werk- of mobiele telefoonnummer. Laat sponsors u bereiken waar u maar wilt.
 • U kunt een speciaal bericht ontvangen wanneer uw oproep wordt doorgestuurd vanaf uw sweepstakes-nummer. Weet meteen dat deze call gerelateerd is aan sweepstakes.
 • Laat berichten doorsturen naar uw e-mailadres. Wanneer u niet bij de telefoon kunt komen, kunt u met deze functie uw berichten gemakkelijk ophalen, zelfs onderweg.
 • Zien wie er heeft gebeld, ook als ze geen bericht hebben achtergelaten. Sommige sponsors laten geen berichten achter op een antwoordapparaat. In plaats daarvan bellen ze een bepaald aantal keren en gaan dan verder met de volgende potentiële winnaar op hun lijst. Door na te gaan wie heeft gebeld en geen bericht heeft achtergelaten, weet u dat u meer alert bent om ze te ontvangen wanneer ze de volgende keer proberen.

Nadelen van een VoIP-telefoonnummer:

 • Meestal moet u een maandelijkse vergoeding betalen voor deze service.

Waar kunt u een VoIP-telefoonnummer vinden:

 • Ik heb persoonlijk een goede ervaring met FreedomVoice.com. Ze bieden een breed scala aan functies voor een redelijk maandelijks bedrag, maar bij sommige sweepstakes kunt u geen gratis nummer invoeren.
 • Skype biedt ook telefoonnummers tegen een redelijke vergoeding.
 • Gids voor Google-recensies Google Voice, die gratis is maar een wachtlijst heeft om lid te worden van de service.

Het tweede alternatief - ontvang een gratis voicemailnummer

Een tweede, minder ideale, manier om uw thuisnummer vrij te houden van telemarketingoproepen bij het invoeren van sweepstakes, is om een ​​voicemailnummer te gebruiken. Deze nummers worden vaak gratis verstrekt, maar ze gaan niet over op een echte telefoon. In plaats daarvan gaan ze rechtstreeks naar de voicemail, waar u uw berichten kunt bekijken per telefoon of e-mail.

Voordelen van een voicemailbox telefoonnummer:

 • Het is gemakkelijk om er een gratis te krijgen.
 • Je hebt de kans om een ​​bericht van een sponsor te ontvangen.

Nadelen van een voicemailbox telefoonnummer:

 • Veel sponsors laten geen voicemail achter voor winnaars. Dus je bent niet zo zeker van het krijgen van je prijzen als je bent met een VoIP-nummer.

Waar vind je een gratis voicemailnummer:

 • K7.net is een gratis dienst die ik zonder problemen heb gebruikt.
 • Laser Voicemail is een gratis dienst, maar je moet het minstens elke zeven dagen nakijken, je kunt niet meer dan 20 berichten opslaan en soms moet je naar advertenties luisteren.

Derde alternatief - Gebruik een beschikbaar telefoonnummer

Het derde alternatief is om een ​​wegwerptelefoonnummer te gebruiken. Deze nummers zijn ontworpen om u uw contactinformatie veilig aan mensen te laten zien als potentiële datums, maar ze zijn ook geweldig voor sponsors van sweepstakes. Het idee is dat u het beschikbare nummer kunt weggeven en het doorstuurt naar uw echte mobiele telefoonnummer of telefoonnummer thuis.

Als iemand je begint lastig te vallen, kun je stoppen met het gebruik en gewoon een andere oppakken.

Voordelen van een wegwerptelefoon nummer:

 • U kunt een wegwerptelefoonnummer doorsturen naar uw cel, naar uw werk- of huisnummers, naar de telefoon van een vriend - waar u ook wilt zijn.
 • Sweepstakes-sponsors kunnen je net zo gemakkelijk bereiken als met je gewone nummer.
 • Als u te veel marketingoproepen begint te ontvangen, kunt u het nummer gewoon verwijderen en een nieuw nummer gebruiken.

Nadelen van een wegwerpentelefoonnummer:

 • Er zijn meestal een kleine vergoeding voor het gebruik van dit soort services.

Waar vindt u een wegwerp-telefoonnummer:

 • Hushed.com biedt een gratis nummer met een beperkte hoeveelheid beltijd (perfect voor prijsvragen, aangezien u niet hoeft te betalen als u geen oproepen ontvangt).
 • Burner is een app voor mobiele telefoons van Android en iPhone waarmee u wegwerpnummers voor uw telefoon kunt weggeven. Het installeren van de app is gratis en u krijgt een gratis brandernummer om de service uit te proberen.

Het gebruik van een speciaal nummer voor uw sweepstakes-vermeldingen is een goede manier om telemarketingoproepen bij uw telefoonnummer thuis te beperken en tegelijkertijd uw valkansen voor sweepstakes oplichting te verminderen. Elke zogenaamde winst die niet afkomstig is van je sweepstakes-telefoonnummer is duidelijk een scam.

Het beste van alles is dat deze nummers disposable zijn. Als u te veel oproepen ontvangt die u niet wilt ontvangen, kunt u eenvoudig dat nummer afsluiten en een nieuw nummer starten. Probleem opgelost!


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voltooi de Wedstrijden en Sweepstakes-lijst

✔ - VSP - Zie Happy Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Flora - Win Thomas 'Tesla Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!