Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Alles wat u moet weten over de Pillsbury Bake-Off-wedstrijd


De Pillsbury Bake-Off is een langlopende receptwedstrijd waarmee gewone koks in heel Amerika hun favoriete keukencreaties kunnen indienen om grote prijzen te winnen. De wedstrijd, die loopt sinds 1949, toont Pillsbury-producten door koks uit te dagen om zeer originele recepten te maken met ingrediënten uit een vooraf gespecificeerde lijst.

De Bake-Off-wedstrijd werd oorspronkelijk bedacht als een manier voor Pillsbury om hun 80ste verjaardag te vieren.

De wedstrijd werd officieel de Grand National Recipe and Baking Contest genoemd, maar de media namen beslag op de naam Bake-Off. Het paste zo goed dat Pillsbury de naam voor latere wedstrijden aannam.

De allereerste prijswinnaar was Theodora Smafield, die haar recept voor No-Knead Water-Rising Twists in 1946 indiende. Theodora nam $ 50.000 mee naar huis voor haar overwinning.

Je realiseert je het misschien niet, maar de Pillsbury Bake-Off Contest heeft waarschijnlijk effect op je gehad, zelfs als je nog nooit bent binnengekomen. Als je bijvoorbeeld een Bundt-pan in je keuken hebt of je hebt genoten van een van de populaire taarten die ze gebruiken, kun je de iconische wedstrijd danken.

De winnaar van de Bake-Off uit 1966 gebruikte een weinig bekend kookgereedschap in haar Tunnel of Fudge Cake-recept: een Bundt-pan. Het recept was zo populair dat de vraag naar de Bundt-pan enorm steeg. Het werd al snel de best verkochte pan en Pillsbury sloot zich aan bij NordicWare, de makers van de ringvormige pannen, om een ​​reeks speciale cakemixen uit te zetten die ontworpen waren om in Bundt-pannen te worden gemaakt.

Hoe de afbaksel van Pillsbury werkt

Oorspronkelijk werd de Bake-Off elk jaar gehouden, maar meer recent zijn inzendingen tweemaandelijks aanvaard. Dit geeft de juryleden de tijd om de vermeldingen te verfijnen en de beste recepten te selecteren. De winnaars worden aangekondigd in de jaren dat er geen inzendingen zijn ingediend.

Van 1996 tot 2014 was de hoofdprijs in de Pillsbury Bake-Off een miljoen dollar contant.

De winnaar ontvangt ook extra prijzen zoals keukenapparatuur. In 2017 keerde de Bake-Off Contest terug na een onderbreking van drie jaar met een hoofdprijs van slechts $ 50.000.

Elk jaar biedt de wedstrijd ook speciale prijzencategorieën. Enkele voorbeelden van speciale Bake-Off-categorieën in de afgelopen jaren zijn de America's Favorite Recipe Award, die het recept met de meeste consumentstemmen erkende, de GE Imagination At Work Award die het meest innovatieve recept erkende, en de Jif Peanut Butter Award die naar de beste recept dat pindakaas gebruikte. Elk van deze winnaars ontving contanten en andere prijzen.

Elk recept wordt beoordeeld door een panel van rechters van een onafhankelijk bureau op basis van smaak, uiterlijk, creativiteit en aantrekkingskracht van de consument. De beste recepten werden geselecteerd voor screening door de Pillsbury Bake-Off testkeukens. De gekozen recepten werden vervolgens volgens de aanwijzingen van de deelnemer voorbereid en doorgelicht om er zeker van te zijn dat ze niet eerder waren gepubliceerd en geen andere regels hadden overtreden. De top 100 van die recepten werden geselecteerd als de finalisten.

De afbaksel gebruiken als inspiratie voor je eigen recepten

Als u op zoek bent naar manieren om uw eigen recepten te verbeteren, zodat uw gezin ervan kan genieten of om betere recepten voor recepten te maken, is de Bake-Off een geweldige plek om te beginnen.

De juryleden besteden extra aandacht aan het selecteren van recepten die uniek en heerlijk zijn. De winnende recepten worden online gepubliceerd op Pillsbury.com en je kunt ze bekijken en zelf proberen. Door de winnende recepten thuis te maken, kun je zien hoe de ingrediënten op interessante manieren werden gebruikt om iets nieuws en anders te maken.

Je kunt het gedeelte Bake-Off Contest Recepten van de Pillsbury-website bezoeken om alle favoriete recepten van de juryleden gratis bij de hand te hebben. U kunt de recepten op een tabletcomputer of smartphone laden om ze tijdens het koken bij de hand te hebben.

Als je je recepten liever op de ouderwetse manier wilt krijgen, verzamelt Pillsbury de beste Bake-Off-recepten uit elke wedstrijd en verandert deze in kookboeken. Je kunt ze vinden op Amazon.com en andere boekwinkels.

Binnengaan om de Pillsbury Bake-Off te winnen

Als je de Bake-Off wilt invoeren, hou je oren open voor een aankondiging dat de wedstrijd weer van start gaat.

De Bake-Off heeft de afgelopen jaren geen regelmatig schema gevolgd. Het instellen van een Google-melding kan ervoor zorgen dat u de start van de wedstrijd niet mist. Je kunt ook regelmatig de nieuwe Sweepstakes-lijst bekijken om te zien of deze is gepubliceerd.

Nadat de Pillsbury Bake-Off officieel is begonnen, lees je de regels zorgvuldig door om te zien welke criteria de juryleden gebruiken, welke producten je mag gebruiken en andere nuttige informatie. Dan is het tijd om met uw inzending te komen.

Creativiteit is meestal een belangrijk element van elk winnend afbakrecept, dus misschien wil je enkele tips lezen om unieke recepten te inspireren.

Als u op zoek bent naar de richting die uw recept zou moeten volgen, kan het analyseren van eerdere winnaars u helpen. Zo laat een snelle beoordeling van de winnaars van de grote prijzen zien dat in de loop der jaren meer dan 70% van de winnaars is ingeschreven met dessertrecepten zoals Mini Ice Cream Cookie Cups, Macadamia Fudge Torte en Buttercream Pound Cake.

Van de hartige gerechten die hebben gewonnen, hebben veel kippen opgenomen, zoals Chicken Florentine Panini en Salsa Couscous Chicken. Een andere populaire optie voor hartige producten zijn verschillende soorten brood.

Als u uw eigen analyse van de recepten doet, kunt u ook voorkomen dat u uw tijd verspilt door een recept in te dienen dat te dicht bij een van de vorige winnaars ligt. ' Ongeacht hoe goed je recept is, het is onwaarschijnlijk dat het zal winnen als het niet opvalt.

Zodra je een richting hebt uitgezocht, experimenteer je met verschillende smaken totdat je met iets komt waar je van houdt. Laat je familie en vrienden proeven, test notities over hun antwoorden en pas waar nodig aan.

Zodra je een recept hebt dat je leuk vindt, noteer het dan en zorg ervoor dat je de metingen perfect hebt en dat de instructies glashelder zijn. Controleer nogmaals of uw recept voldoet aan alle richtlijnen en beperkingen die in de regels worden vermeld.

Op dit moment is het een goed idee om je recept aan een vriend te geven en ervoor te zorgen dat ze het zelf maken. Dit zorgt ervoor dat je geen stappen overslaat die je winstkansen kunnen verpesten. Tweak als je vriend problemen heeft met het maken van het recept.

Daarna is het tijd om uw werk nogmaals te controleren aan de hand van de wedstrijdregels, proeflezen om ervoor te zorgen dat u geen typfouten of fouten hebt gemaakt en zorg ervoor dat de naam van uw recept pittig, interessant en heerlijk klinkt.

Daarna... gefeliciteerd, het is tijd om je recept in te dienen en je vingers te kruisen dat de juryleden net zo veel van je houden als jij!


Video Van De Auteur: Worstenbroodjes maken volgens Prijswinnend Recept van Backerij Maas uit Den Bosch (Sausage Rolls)

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Traditional Home - De warmte van het geven van Sweepstakes (verlopen)

✔ - Travel Nation Hockey - Reis naar NHL Game Sweepstakes

✔ - De locatie van het HGTV Dream Home 2015


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!