Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Voorbeelden van voicemailgroeten buiten kantoor

Wat u mensen kunt vertellen als u niet op kantoor bent


De voicemail-begroeting tijdelijk of "afwezig" wordt door u opgenomen wanneer u een bepaalde tijd niet op kantoor bent. Deze persoonlijke berichten zijn vooral belangrijk als u langere tijd niet op kantoor bent, of dat nu komt omdat u met zwangerschapsverlof bent of omdat u een lange vakantie neemt. De meeste voicemailsystemen zijn zo uitgerust dat u een vervaldatum en -tijd kunt instellen. Dit is puur een preventieve maatregel, dus vergeet niet om uw boodschap uit te schakelen wanneer u terugkeert.

Voordat u uw bericht opneemt, moet u altijd rekening houden met de basiselementen van goede voicemail-begroetingen. De volgende voorbeelden variëren van kort en eenvoudig tot meer gedetailleerd. Je moet degene kiezen die het beste bij je werk en verantwoordelijkheden past, evenals je persoonlijkheid.

Tijdelijke of "Out of the Office" voicemailgroeten voorbeelden:

  1. Hallo. Je hebt Jim Bucki bereikt. Ik ben tot woensdag 23 augustus buiten kantoor. Laat me alsjeblieft een bericht achter en ik zal je telefoontje beantwoorden bij mijn terugkeer. Bedankt om te bellen.
  2. Hoi. Dit is Jim Bucki. Ik ben momenteel de stad uit en zal op 14 juli terugkeren. Als je na de toon een bericht achterlaat en je naam en telefoonnummer invoert, bel ik je terug wanneer ik terug ben. Vaarwel.
  3. Je hebt Jim Bucki bereikt en ik wil dat je weet dat je telefoontje onze hoogste prioriteit heeft. Helaas ben ik tot 14 februari niet op kantoor. Als u na de toon een bericht wilt achterlaten, bel ik u terug wanneer ik terugkom. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, neem dan alsjeblieft contact op met mijn assistent, Mary Jane, op nummer 6338. Bedankt voor het bellen.

  1. Hallo. U hebt de voicemailbox van James Bucki bereikt. Ik ben momenteel niet op kantoor en zal op 14 september terugkeren. Ik controleer mijn voicemailberichten regelmatig, dus laat me een bericht achter en ik zal uw oproep zo snel mogelijk beantwoorden. Als je onmiddellijk hulp nodig hebt, neem dan contact op met mijn assistent, Liz Downie op 1-800-555-1212-extensie 6338.
  2. Hallo, dit is Jim Bucki in Operations Technology. Ik ben niet op kantoor en kom maandag 21 april terug. Als dit een recente bestelling betreft, bel dan met onze klantenservice op 1-800-555-1212. Vertegenwoordigers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur Eastern Standard Time. Als alternatief kunt u onze website bezoeken op xyzcompany.com. Of laat een bericht achter na de pieptoon en ik zal uw oproep indien mogelijk beantwoorden.

  1. Bedankt om te bellen. U bent aangekomen op het kantoor van Jim Bucki, Guide to Operations Technology. Ik ben de stad uit en kom maandag 3 januari weer terug. Als dit een noodgeval is, bel dan mijn antwoordapparaat op 1-800-555-1212. De antwoordservice is 24/7 operationeel. U kunt ook een gedetailleerd bericht achterlaten waarin de reden voor uw oproep wordt uitgelegd na het geluid van de pieptoon en ik zal uw oproep zo snel mogelijk beantwoorden. Dank je.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Cycle Count of Physical Inventory?

✔ - Het belang van houtrecycling in C & D-management

✔ - Richt de juiste markt met segmentering


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!