Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Deskundige gids over het installeren van vloertegels

Stappen voor het voltooien van een professionele installatie


Je bent ingehuurd om wat nieuwe tegels op een verdieping te installeren. Je hebt echter nooit of nauwelijks ervaring hiermee. Nou, niet meer. Nadat u dit artikel hebt gelezen, kunt u een soort van professioneel installateur worden, of op zijn minst leren hoe u vloertegels voor pro-installatie gebruikt. Zorg ervoor dat u het hele proces begrijpt en meer te weten komt over wat er moet gebeuren om succesvol te zijn. Laten we meteen aan de slag.

Bereid de ondervloer voor

Als u over een bestaand oppervlak installeert, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak vrij is van onvolkomenheden en schoon is van vuil. Soms kunnen imperfecties worden opgelost door te patchen met een waterdichte patchcompound. Als u over hout plaatst, zorg er dan voor dat de ondervloer minstens 1,5 centimeter dik is. Als uw ondervloer niet zo dik is, wilt u misschien een betonnen steunlaag toevoegen om de juiste vloerdikte te krijgen. Normaal gesproken is betonnen steunplaat van 1/4 "of 1/2" dik.

Verwijder alle vet, oliestof, sealer of verharder door eventuele verontreinigingen te schuren, te schrapen of te verwijderen.

Leg de vloer

Een mooie vloertegel moet worden gerelateerd aan hoe de lay-out is voltooid en hoe rechtlijnig de lijnen zouden kunnen zijn. Gebruik krijtlijnen om lijnen te tekenen met een kruising van 90 graden in het midden van de kamer. Onthoud dat soms en afhankelijk van de kamerconfiguratie kon dit niet worden bereikt, en een andere benadering zal worden gevolgd. Volg de lay-out door losse tegels samen met hun afstandhouders helemaal naar de muren te installeren. Begin bij de kruising van de krijtlijnen en maak een pad dat een hoek van 90 graden vormt met de tegel.

Als de opening tussen de laatste tegel en de muur groter is dan 1/2 tegel, pas dan de tegels aan de ene of de andere kant aan. Als de lay-out is goedgekeurd door uw klant of als u tevreden bent, gaat u verder met de volgende stap.

Mortelmengen

Begin met het opslaan van uw mortel materialen op een temperatuur tussen 50-70 graden Fahrenheit. Meng de mortel met water totdat de gewenste consistentie is verkregen, niet te waterig en niet te dik. Afhankelijk van uw mortel-mixtype, moet u enige tijd toestaan ​​voordat het water reageert met de mortelcomponent om het gewenste resultaat te verkrijgen. Vergeet niet dat de mix binnen 30 minuten na vermenging met het water moet worden gebruikt. Zodra je die mix begint te gebruiken, voeg je geen water toe, want het verzwakt en beïnvloedt de mixsterkte.

Zorg ervoor dat u de juiste mortelmix gebruikt wanneer u tegels over verschillende ondergronden plaatst.

Mortel aanbrengen

De mortel moet eerst worden aangebracht met behulp van de vlakke kant van de troffel. Gebruik vervolgens de aanbevolen lijmspaan en breng deze onder een hoek van 45 graden aan, waarbij de mortel gelijkmatig wordt verspreid. Ga door met dit patroon maar horizontaal om dezelfde mortelhoogte te behouden. Verspreid alleen de hoeveelheid die in de komende 15 minuten met tegels bedekt kan worden.

De tegel installeren

Druk de tegel met een draaiende beweging in de mortel en sla erop met een rubberen hamer zodat deze zich aan de mortel kan hechten. Laat de mortel ten minste 24 uur drogen en voorkom dat er op de tegel wordt getikt. Controleer of de lijnen uniform zijn en gebruik afstandhouders tussen elke tegel. De laatste regel die moet worden geïnstalleerd, is de regel met een tegel die moet worden geknipt. Verwijder overtollige lijm van tegels.

Knip tegels (indien nodig)

Knip indien nodig de tegel met een tang of een natte zaag. Gebruik een potlood om het gedeelte te markeren dat moet worden gesneden. Vermijd het gebruik van de middenstukken van een tegel, zonder een van de fabrieksranden. U hoeft niet perfect te zijn als een hoes wordt geïnstalleerd bovenop de tegel die op het punt staat te worden geknipt.

Tegels grout

Meng mortel volgens de aanbevelingen van de fabrikant of tot een soepele consistentie is bereikt. Meng de hoeveelheid die kan worden aangebracht in 20 minuten. Meng totdat alle pigmenten zijn gedispergeerd en een uniforme kleur is verkregen. Laat het vijf minuten staan ​​en meng opnieuw. Gebruik een grout-drijver om de voeg in de voegen te brengen nadat alle afstandshouders zijn verwijderd. Gebruik een spons om overtollig voegmiddel te verwijderen. De tegelverbinding kan binnen 30 minuten na aanbrengen met een droge doek worden gepolijst.

Seal de voeg (optioneel)

Voor betere resultaten, verzegelt u de pleister ten minste 72 uur nadat deze is aangebracht. Dit proces zal helpen de kleur van de specie langer te behouden. Deze sealer vermindert ook de hoeveelheid water die onder de vloertegel doorsijpelt. Veeg overtollige sealer met een droge doek af.


Video Van De Auteur: WINI Büromöbel: Referenzobjekt CBRE Global Investors, Frankfurt

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Ontvang tips over wat u op eBay kunt verkopen en waar u het kunt krijgen

✔ - Hoe je je samenvatting Mijn eBay kunt aanpassen

✔ - Waarom de eerste raad van bestuur van een non-profitorganisatie van cruciaal belang is


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!