Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Famous Black Entrepreneurs Series: Tyra Banks

Alles wat u moet weten over Tyra Banks


Tyra Banks is verschenen op de cover van Sports Illustrated's beroemde badpak-uitgave, en ze stond alom bekend als het 'gezicht' van het lingeriemerk Victoria's Secret.

Achter het onberispelijke gezicht heeft Tyra Banks echter een enorm ondernemingsgeest. Als de maker van de hit-tv-franchise America's Next Top Model, is Banks het perfecte voorbeeld van een inhoudsmagnaat in actie.

Waarom Amerika van Tyra Banks houdt

Door 'America's Next Top Model' te creëren, heeft ze miljoenen blootgesteld aan de complexe interne bedrijfsactiviteiten van de modellerings- en reclame-industrie. Ze is een manager met een goed begrip van wat er nodig is om zowel achter als voor de camera succesvol te zijn, en heeft die kennis gebruikt om verschillende succesvolle entertainmentproducten te bouwen die ze met succes in de loop van de jaren heeft ontwikkeld en ontwikkeld.

The Early Life of Tyra Banks

Banks werd in 1973 in Californië geboren als een familie uit de hogere middenklasse. Op de middelbare school zorgde een plotselinge groeispurt ervoor dat ze werd geplaagd door haar lengte. Maar toen ze eenmaal bij Elite Model Management tekende, leerde ze haar goede uiterlijk in supermodel-status te gebruiken. Toen de high fashion industrie haar onder druk zette om af te vallen, besloot ze om over te schakelen naar lingerie en badpakmodellering, waar meer natuurlijke rondingen welkom zijn. Deze carrièreswitch heeft zijn vruchten afgeworpen en in 1996 werd Banks de eerste zwarte vrouw op de cover van GQ en in 1997 behaalde hij dezelfde prestatie voor Sports Illustrated.

In 2003 deed Tyra Banks een inval in televisie, waarbij ze America's Next Top Model creëerde, produceerde en hosten, wat de topprestatie was van het netwerk gedurende de eerste zes seizoenen. Banks, dat zich overdag uitbreidde, nam het hoofd van de Tyra Show over vanaf zes seizoenen in 2005.

In 2011 lanceerde ze de website typeF.com. Banks volgde haar ondernemerseducatie en schreef zich in voor een speciaal certificaatprogramma voor topmanagers aan de Harvard Business School en lanceerde snel haar cosmeticamerk, Tyra Beauty, dat gebruik maakt van een multi-level marketingdistributiestrategie.

Bron: Bio

Tyra Banks Quotes

"Ik heb een aantal van mijn klasgenoten geholpen met strategieën om naar het volgende niveau van hun bedrijf te komen. En het is interessant, want hier zit ik vanuit de entertainmentindustrie en de mode-industrie en ik geef een miljardair die heeft een bedrijf dat al 300 jaar in zijn familie is - ik geef hem advies over strategie "[Bron]

Wat ondernemers kunnen leren van Tyra Banks

Tyra Banks is het volmaakte voorbeeld van iemand die in staat was een onderwerp te kiezen waar ze expert in is - modelleren - en het in een groter, veel rendabeler rijk te veranderen. We zijn allemaal experts in iets.

Een contentbedrijf is een geweldig lage opstartkost, een eenvoudig te gebruiken manier om wat extra inkomsten te genereren uit iets dat je hopelijk weet en waar je van houdt.

Hoe kunt u profiteren van een contentbedrijf? Overweeg de volgende opties:

  • Bloggen - kun je een leuke blog maken die verkeers- en advertentie-inkomsten genereert?
  • Affiliate marketing - zou u online een boekwinkel of andere winkel kunnen opzetten en geld verdienen via affiliatierechten?
  • Informatieproducten - kunt u een boek of een cursus maken?

Lees verder voor meer ideeën over profiteren van een contentbedrijf.

Beyond Tyra Banks: Others in Our Famous Black Entrepreneurs Series

Sean "Puffy" Combs: de grondlegger van baanbrekende hitmap Bad Boy Records toont ware ondernemerschapsdrift voor zijn drijfveer voor grote belangen in een verscheidenheid aan sectoren zoals televisie, spirits en mode.

Tyra Banks: Ze is verschenen op de cover van Sports Illustrated's beroemde badpak-kwestie, en ze was alom bekend als het 'gezicht' van Victoria's Secret, maar achter het onberispelijke gezicht is er een geweldig ondernemingsgeest.

Magic Johnson: We kennen Earvin "Magic" Johnson allemaal als een gevierde basketbalspeler. Maar wat velen niet weten over Magic is wat een volleerde zakenman en ondernemer hij is.

Tyler Perry: schrijft boeken, maakt films, acteert in films en treedt op, en heeft een entertainmentimperium van miljoenen dollars gebouwd, alles vanaf een bescheiden begin.

Marcus Samuelsson: een wonderkindkok met een voorliefde voor het samenvoegen van mondiale keukens tot iets critici en de publieke liefde.


Video Van De Auteur: Black Celebrity With Blue - Green or Hazel Eyes !

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 5 Mythes of Sales Prospecting

✔ - HST opladen - Point of Sale-kortingen - GST HST

✔ - De voors en tegens van het starten van een boekhoudbedrijf


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!