Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Federale integratie versus provinciaal in Canada


Er zijn twee soorten incorporatie in Canada; federale integratie vs. provinciaal. Dit artikel onderzoekt de voor- en nadelen van beide typen opname in Canada om het voor u gemakkelijker te maken om te beslissen hoe u uw bedrijf wilt opnemen als u besluit die route te volgen.

Het beste voordeel van federale integratie

Het belangrijkste verschil tussen federale en provinciale integratie is dat federale integratie uw bedrijf een betere bedrijfsnaambescherming en ruimere rechten geeft om zaken te doen.

Federale integratie van uw bedrijf betekent dat u in heel Canada onder dezelfde bedrijfsnaam zaken kunt doen, zelfs als een ander bedrijf al een vergelijkbare naam in een bepaalde provincie of regio gebruikt. Dus als uw federaal opgenomen bedrijf Cypress Technologies Inc. wordt genoemd, kan uw bedrijf zaken doen in elke provincie of gebied als Cypress Technologies Inc., zelfs als er andere bedrijven zijn met dezelfde namen die ook in diezelfde provincies of territoria opereren.

Dit is niet het geval bij de provinciale oprichting. Wanneer u uw bedrijf opneemt in een bepaalde provincie of regio, hebt u alleen het recht om uw bedrijf in dat rechtsgebied te exploiteren en hebt u geen naamsbescherming buiten die provincie of dat gebied.

Zeker, als u uw bedrijf opneemt in Ontario en vervolgens zaken wilt doen in Manitoba, kunt u uw bedrijf in Ontario in Manitoba registreren zodat u dat kunt doen, maar er is geen garantie dat er geen andere bedrijven met die naam of een bedrijf zullen zijn. een vergelijkbare naam die daar actief is - wat betekent dat uw bedrijf mogelijk niet in die provincie onder uw gekozen naam kan opereren.

En nog een voordeel - wanneer u federale integratie versus provinciale incorporatie in Canada overweegt, in hun Veelgestelde Vragen over Federale Incorporatie, wijzen Corporations Canada erop dat federale integratie een cachet heeft dat provinciale integratie niet en een bedrijf wereldwijde erkenning geeft.

Het nadeel van federale integratie

Wanneer u de bovenstaande informatie over het verschil tussen provinciale en federale integratie leest, kunt u zich afvragen waarom iedereen die in Canada wil opnemen niet alleen federaal is.

Dat kan het gevolg zijn van het nadeel van federale integratie; het kost extra werk en geld.

  1. Hoewel provinciale en federale integratie een 'of-of'-voorstel is, moet u, als u federale integratie kiest, uw bedrijf registreren in elke provincie of regio waar u zaken doet. Merk op dat wanneer u het federale incorporatieproces voltooit via het Online Filing Center van Corporate Canada, u de mogelijkheid heeft om extra-provinciale registratieformulieren in te vullen voor Saskatchewan, Ontario, Nova Scotia en Newfoundland en Labrador.
  2. Federale integratie zal elk jaar meer papierwerk met zich meebrengen, omdat u zich zult moeten houden aan de door de federale branchedirecteur van filialen van ondernemingen ingediende bedrijfsdossiers en alle door de provincies vereiste deponeringen waarin uw bedrijf is geregistreerd.

  1. Federale integratie kost mogelijk meer. Terwijl de huidige indieningsvergoeding voor federale oprichting (indiening van statuten) $ 200 is als deze online wordt ingediend via het online archiefcentrum van Corporations Canada, en de kosten van een NUANS-zoekrapport voor de naam ongeveer $ 75 per zoekopdracht zijn, kunnen er extra kosten zijn als gevolg van de behoefte om uw bedrijf extra-provinciaal te registreren en extra kosten te maken vanwege de benodigde extra jaarlijkse papierwerk.

Het komt neer op

Federale integratie kan een uitstekende keuze zijn als uw bedrijf de landelijke bedrijfsbescherming nodig heeft die federale integratie biedt, of als uw bedrijf internationaal actief is of zal zijn. Als uw bedrijf voornamelijk in één provincie actief is en van plan is om actief te zijn, is provinciale integratie misschien genoeg voor u. Denk eraan, je kunt provinciaal altijd opnemen en later overgaan naar federale integratie.


Video Van De Auteur: CIA Covert Action in the Cold War: Iran, Jamaica, Chile, Cuba, Afghanistan, Libya, Latin America

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Waarom u een prototype voor uw kleine onderneming zou moeten maken

✔ - VoIP-definitie (Voice over Internet Protocol)

✔ - Meer geld verdienen in het bedrijfsleven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!