Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Missie-uitspraken over eten en drinken - #4


De missie van het International House of Pancakes restaurantketen richt zich elke dag op franchisenemers en medewerkers op het belangrijkste deel van de IHOP-ervaring.

International House of Pancakes Founders Feiten

Het eerste internationale huis van pannenkoeken werd in 1958 geopend door Al en Jerry Lapin, en Al en Trudy Kallis in Toluca Lake, CA. Het bedrijf noemde zichzelf voor het eerst IHOP als onderdeel van een marketingcampagne in 1973. IHOP Corp. verwierf de Applebee's restaurantketen in 2007 en de naam van het moederbedrijf veranderde in 2008 naar Dine Equity (DIN).

IHOP Restaurant Chain Headquarters:

Het hoofdkantoor van IHOP bevindt zich in de buurt van waar het eerste restaurant werd geopend, in Glendale, Californië.

De visie en waarden van het International House of Pancakes:

De IHOP-missie, -visie en -waarden zijn die van het moederbedrijf, Dine Equity, dat de franchisenemers en werknemers van IHOP elke dag het belangrijkste onderdeel van de IHOP-ervaring centraal stelt. De Dine Equity (en IHOP) visie is:

"DineEquity verenigt geweldige franchisenemers, merken en teamleden om 's werelds toonaangevende restaurantbedrijf, één gastervaring per keer, te creëren."

Om duidelijk te maken hoe IHOP-franchisenemers en werknemers "het grootste restaurantbedrijf ter wereld zullen worden", biedt Dine Equity deze bedrijfswaarden:

Integriteit
We doen het goede. We zijn toegewijd aan de hoogste ethische normen.

Uitmuntendheid
We verwachten het beste van onszelf en van elkaar.

Innovatie
We vinden creatieve, nieuwe manieren om onze gasten te verrassen.

Verantwoording
We doen wat we zeggen dat we zullen doen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze acties.

Inclusion
We respecteren en waarderen de diversiteit van anderen. We profiteren van veel standpunten.

Vertrouwen
We werken samen en bouwen vertrouwen op door open en eerlijke communicatie.

Gemeenschap
We maken een verschil in de buurten en gemeenschappen die we bedienen. "

 • 34

  Carl's Jr. Restaurantmissie - Het verschil in fastfood definiëren

  NZX 50 Index Samenstellende bedrijven

  De missieverklaring van het Carl's Jr. fastfood-restaurant definieert het concurrentiële verschil tussen het product en de ervaring van Carl's Jr. in een drukke fastfoodmarkt.

  Carl's Jr. Restaurant Founders Feiten en trivia:

  Carl's Jr.-restaurants hebben hun wortels in een hotdogkar die met $ 311 is gekocht tegen een auto van Plymouth en $ 15 op de spaarrekening van Carl en Margaret Karcher in 1941 in Los Angeles, Californië. Dit eerste fastfoodbedrijf verkocht hotdogs voor een dubbeltje en frisdrankje voor een nikkel en nam $ 14,75 op de eerste dag in. Nog geen vijf jaar later openden de Karchers, na het openen van nog drie hotdogkarren, de Drive-in Barbecue van Carl in Anaheim, Californië, die als eerste hamburgers op het menu had staan.
  Nadat oprichter Carl Karcher in 1992 stierf, kreeg het bedrijf een nieuwe structuur, met CKE Restaurants Inc. als moedermaatschappij. CKE kocht de fastfoodketen van Hardee in 1997.

  Carl's Jr. Restaurant Chain Headquarters

  Het hoofdkantoor van de Carl's Jr.-restaurants bevindt zich in Carpinteria, Californië, in de buurt van waar het eerste hamburger-serverende restaurant werd geopend.

  Mission Statement van Carl's Jr. Fast Food Restaurants

  Hoewel het officieel niet als een 'mission statement' is geëtiketteerd, is deze uitspraak van Andrew Puzder, President en CEO van CKE Restaurants, Inc. precies wat een goede zakelijke missie moet zijn, omdat het het concurrentiële verschil van het product en de ervaring op een drukke fastfoodmarkt. Die "missie" -verklaring van Andrew Puzder is:
  "De merken van CKE, Carl-s Jr. en Hardee's, bieden een onderscheidend, onbetaalbaar tarief, bereid met ingrediënten van topkwaliteit die aan onze hoge normen voldoen. Onze aandacht voor operationele uitmuntendheid, gastenservice en productinnovatie zorgt ervoor dat onze gasten terugkomen voor meer. "- Andrew F. Puzder, President en CEO, CKE Restaurants, Inc.

 • 35

  Bob Evans Restaurants Missie - Vrienden, Familie & De Best zijn

  Bob Evans Restaurant

  De missieverklaring van Bob Evans Restaurants gaat niet over eten, maar over klanten die worden behandeld als vrienden en familie en de BESTE eetervaring die kan worden gecreëerd met de Bob Evans Special Touch en merkbouwers.

  Bob Evans Restaurant Chain Founders Feiten en Trivia

  Bob Evans Farms werd in 1948 opgericht door Bob Evans toen hij worstjes begon te maken van de varkens die werden grootgebracht op zijn boerderij in Rio Grande, Ohio. Bob was gemotiveerd om de worst te serveren bij een 12-stoelen diner dat hij in Gallipolis, Ohio had. De worst was zo populair bij de gasten dat Bob besloot zich te concentreren op het bouwen van een worstjeszaak.

  Nadat het braadbedrijf Bob Evans bekend werd, opende Bob een restaurant met 12 krukjes op zijn boerderij, die hij The Sausage Shop noemde. Dit originele restaurant werkt nog steeds met 134 zitplaatsen en wordt beschouwd als het eerste restaurant van Bob Evans.

  Vanaf 2012 bestond Bob Evans Farms, Inc. uit meer dan 700 onafhankelijke restaurants met Bob Evans, meer dan 100 Mim's Cafe-restaurants, levensmiddelenproducten van Bob Evans en eigen kruidenierswaren van Owned Country Sausage.

  Bob Evans Restaurant Chain Headquarters:

  Het hoofdkantoor van Bob Evans Farms, Inc. en de informele restaurantketen Bob Evans bevinden zich in Columbus, Ohio.

  Mission Statement, waarden en kerndoelen van Bob Evans

  De missieverklaring van de Bob Evans-restaurantketen richt zich op de Bob Evans-medewerkers en -leiders op de restaurantklanten en hoe ze in elke interactie moeten worden behandeld. De Bob Evans-missieverklaring is:

  "Bij Bob Evans behandelen we vreemdelingen als vrienden en vrienden als familie."

  Omdat elke medewerker zijn eigen interpretatie zou hebben over het behandelen van vrienden en familie, geeft Bob Evans verder duidelijkheid over de definitie van de BESTE, wat een afkorting is voor Bob Evans Special Touch. Het BESTE zijn betekent op drie belangrijke gebieden boven verwachting gaan:

  • Kwaliteit
  • Service
  • zindelijkheid

  Volgens Bob Evans is BEST ook het totaal van 8 kernwaarden omarmen bij elke actie en beslissing. De kernwaarden van Bob Evans zijn:

  • Consistentie
  • Integriteit
  • Veiligheid
  • samenspel
  • Eerlijkheid
  • Kwaliteit
  • Oprechtheid
  • Traditie

  Hoewel de kernwaarden richtlijnen geven voor de manier waarop Bob Evans-medewerkers zaken doen, zijn er vijf kerndoelen die de Bob Evans-merkbouwers worden genoemd en die specifieke richtlijnen bieden voor specifieke acties die werknemers van Bob Evans moeten nemen, waardoor prioriteiten kunnen worden gesteld wat het belangrijkst is om te bereiken. elke dag. De Bob Evans Brand Builders zijn:

  • Win samen als een team
  • Consistent groei van de omzet
  • Verbeter de marges met het oog op klanten
  • Wees de beste in Operations Execution
  • Rendement op geïnvesteerd vermogen verhogen

 • 36

  Waffle House Mission - Uniek consistente people-first-ervaring

  Stadsgezichten van Atlanta en stadsgezichten

  De missie van Waffle House-restaurants draait om het creëren van een klantervaring die uniek consistent is, en in lijn met het geloof van mede-oprichter Joe Rogers, Sr. dat mensen op de eerste plaats komen en eten als tweede.

  Waffle House Restaurant Oprichters Feiten en Trivia

  De informele restaurantketen van het Waffle House werd mede opgericht door Joe Rogers Sr. en Tom Forkner in 1955 toen zij hun eerste Waffle House-restaurant op Labor Day in Avondale Estates, Georgia, openden. Daarvoor werkte Tom voor de restaurantketen van Toddle House, Joe werkte in onroerend goed en de twee mannen waren buren.

  Deze mede-oprichters van het Waffle House wilden een bedrijf creëren dat gedeeld eigendom had met het managementteam en de compensatie voor het Waffle House was vanaf het begin zo gestructureerd. Het duurde tot 1961 voordat Joe en Tom hun andere baan hadden verlaten om fulltime te werken in hun Waffle House-bedrijf.

  Waffle House Restaurants Hoofdkantoor

  Het hoofdkantoor van de informele restaurantketen Waffle House bevindt zich in Norcross, Georgia, niet ver van waar het eerste restaurant van Waffle House was gevestigd,

  Mission Statement van Waffle House

  Mede-oprichter Joe Rogers, Sr., heeft de bedrijfsfilosofie van het Waffle House vastgesteld toen hij zei: "We zijn niet in de voedingsindustrie... we zijn in de mensenhandel." De Mission Statement van het Waffle House sluit aan bij de filosofie van die oprichter en richt zich op Waffle Medewerkers van het huis aan het creëren van een people-first-ervaring die uniek consistent is in de informele restaurantketen van het Waffle House.

  De Mission Statement van Waffle House

  "Onze missie is om een ​​unieke ervaring aan onze klanten te bieden door het leveren van geweldig eten, vriendelijke, attente service, uitstekende prijs en een gastvrije aanwezigheid."
  Samen met deze missie biedt Waffle House een aantal servicenormen aan haar restaurantmedewerkers, die ze graag 'de prachtige zeven' noemen.

 • 37

  Hardee's Restaurants-missie - Visie op een snel voedselverschil

  USA - Food - Monster Thick Burger geadverteerd in Hardees Restaurant

  De missie van de Hardee is de visie van het moederbedrijf CKE, dat bepaalt wat de eet- en eetervaring van Hardee anders maakt dan die van zijn fastfoodconcurrenten.

  Hardee's Restaurant Founders Feiten en Trivia

  Het eerste restaurant van Hardee werd in 1960 in Greenville, South Carolina geopend door oprichter Wilber Hardee. De eerste franchise van Hardee werd vijf maanden later geopend en de eerste internationale franchiselocatie werd in dat decennium in Duitsland geopend. Hardee's werd bekend om zijn koekjes in de jaren 1970.
  Hardee's verwierf de Burger Chef-keten in de jaren tachtig en toen verwierf CKE Restaurants, Inc. in 1997 de Hardee-keten. Na de overname van CKE veranderde het menu van de Hardee in overeenstemming met zijn nieuwe zusterbedrijf, Carl's Jr.

  Hardee's Restaurant Chain Headquarters

  Het hoofdkantoor van de Carl's Jr.-restaurants bevindt zich in St. Louis, Missouri.

  Mission Statement van Fastfoodrestaurants van Hardee

  Hoewel het officieel niet als een "mission statement" is geëtiketteerd, is een specifieke verklaring die wordt toegeschreven aan Andrew Puzder, President en CEO van CKE Restaurants, Inc. op de bedrijfswebsite van CKE, precies wat een goede zakelijke missieverklaring zou moeten zijn, omdat het de concurrentiepositie definieert. verschil van het product van de Hardee en de ervaring op een drukke fastfoodmarkt. Die "missie" -verklaring van Andrew Puzder is:
  "De merken van CKE, Carl-s Jr. en Hardee's, bieden een onderscheidend, onbetaalbaar tarief, bereid met ingrediënten van topkwaliteit die aan onze hoge normen voldoen. Onze aandacht voor operationele uitmuntendheid, gastenservice en productinnovatie zorgt ervoor dat onze gasten terugkomen voor meer. "- Andrew F. Puzder, President en CEO, CKE Restaurants, Inc.

 • 38

  Checkers Restaurants Mission, a Guest Obsessed Double Drive-Thru

  Checkers Rally

  De Checkers-missieverklaring onderscheidt de keten van alle andere fastfoodrestaurants van hamburgerrestaurants met Guest Obsessed en dubbele drive-thru service-ervaringen.

  Checkers Restaurant History, Founders Facts en Trivia

  Dammen Founders: Jim Mattei, Mark Reed en Herbert Brown

  First Chequers Restaurant Locatie: Geopend in Mobile, Alabama in 1986 met de naam Checkers, naar verluidt genoemd naar het concept van geruite taxi's. Het eerste restaurant Checkers had een eenvoudig menu dat zich richtte op goedkope hamburgers en combo-maaltijden. Checkers worden gecrediteerd voor het starten van de 'waarde'-menutrend in fastfood in de VS en voor een revolutie in het fastfood-concept met modulaire restaurants die geen eetzalen en geen parkeerterreinen hadden. Checkers beweerden dat elk van zijn restaurants in de helft van de tijd twee keer zoveel klanten kon bedienen tegen een fractie van de prijs van de grote hamburger fastfood-concurrenten, McDonald's, Wendy's en Burger King.

  De hamburgerketen van Chequers fuseerde in 1999 met een andere dubbel aangedreven concurrent, de Rally-keten.

  Checker's Restaurants Hoofdkantoor

  Het hoofdkantoor van de restaurantketens van Checker's / Rally's bevindt zich in Tampa, Florida.

  Mission Statement van Checker's Hamburger Restaurant

  In de drukke en fel concurrerende hamburger-fastfood-niche van de Amerikaanse restaurantindustrie is het belangrijk dat de Checkers-missieverklaring het restaurantverschil van Checkers definieert en haar medewerkers en franchisenemers begeleidt bij het leveren van het unieke Checkers-restaurantverschil. De Checkers-missieverklaring definieert met succes de gastgedreven dubbele drive-thru-ervaring van Checkers:

  "Om maaltijden van topkwaliteit te serveren aan een grote waarde met Gast-Obsessed © gastvrijheid, snelheid en nauwkeurigheid op onze dubbele rijstroken, en om een ​​cultuur te bevorderen waarin werknemers goed zijn opgeleid en goed worden beloond, en franchisenemers worden ondersteund in hun inspanningen om het merk te verbeteren. "

 • 39

  Papa Murphy's Pizza Mission - 3 kernwaarden om "Great" te creëren

  Papa Murphy's

  De missie van de Papa Murphy bestaat uit drie gemeenschappelijke kernwaarden die, wanneer consequent gedaan, een "geweldige" pizza-ervaring van Papa Murphy creëren.

  Papa Murphy's Pizza Chain Founders Feiten en trivia:

  Papa Murphy's is de combinatie van twee afzonderlijke pizzaketens, die allebei het take-and-bake-concept gebruikten om pizza's te verkopen. Papa Aldo's werd in 1981 in Hillsboro, Oregon opgericht en Murphy's Pizza werd begin jaren negentig in Petaluma, Californië, opgericht. In 1995 werd Terry Collins een belangrijke investeerder in beide bedrijven en samengevoegd tot een keten die hij Papa Murphy's noemde.

  In 2013 was Papa Murphy's de vijfde grootste retailpizza-keten in de Verenigde Staten, met meer dan 1.200 winkels in 37 verschillende staten. In 2013 werd Papa Murphy's door PizzaMarketplace.com ook erkend als een van de drie beste pizza restaurantketens "movers and shakers", voorafgaand aan veel grotere ketens zoals Pizza Hut en Little Caesars.

  Het hoofdkantoor van de pizzaketen van de paus Murphy

  Het hoofdkantoor van de Papa Murphy bevindt zich in Vancouver, Washington.

  Missieverklaring van Papa Murphy's

  De missieverklaring van de take-and-bake-pizzaketen van Papa Murphy zijn echt drie kernwaarden, die eenvoudig en niet alleen voor alle pizza-restaurants zijn, maar voor zowat elk bedrijf in de Amerikaanse restaurantindustrie. De kernwaarden / missie van Papa Murphy's is:

  "Geweldige kwaliteit. Grote waarde. Geweldige klantenservice. ”

  Deze kernwaarden zijn zo basaal dat het misschien niet lijkt dat ze mogelijk effectieve resultaten kunnen creëren bij het begeleiden van de acties en beslissingen van een retailorganisatie. Maar Papa Murphy's verduidelijkt hoe en waarom het heeft gekozen om zijn bedrijf rond deze eenvoudige missie op deze manier op te bouwen...

  "Papa Murphy's werd vanaf dag één gebouwd op deze kernwaarden en ze blijven vandaag de dag de woorden van Papa Murphy onderscheiden. Deze waarden zijn niet revolutionair, maar als ze consequent worden gedaan, staan ​​ze onze gasten toe onze winkels te verlaten met de beste pizza en ervaring mogelijk - het is de reden dat we de # 1 gewaardeerde pizzaketen * zijn genoemd. Papa Murphy's zal blijven evolueren, maar onze basis is in steen gebeiteld. "

 • 40

  Little Caesars Mission - Principles for Happy! Gelukkig! Klanten

  Bedrijfstekens

  De missie van Little Caesars gaat over Happy! Gelukkig! en de werkingsprincipes die ze creëren.(Zie de Little Caesars restaurantketen-missie, visie en kernwaarden hieronder.)

  Little Caesars Restaurant Founders Feiten en Trivia

  Het eerste restaurant Little Caesars werd geopend in Garden City, Michigan op 8 mei 1959, door het echtpaar Michael en Marian Ilitch, die naar verluidt $ 10.000 van hun eigen geld investeerden om hun droom te financieren. Michael wilde het nieuwe restaurant Pizza Treat bellen. Marian wilde het Little Caesars noemen (wat haar man typeerde). Ze namen een compromis en noemden het eerste restaurant Little Caesar's Pizza Treat. Naast pizza, serveert het eerste Little Caesars-restaurant ook hotdogs, kip, garnalen en vis.

  Little Caesars werkte samen met Kmart in de jaren 90, en opende Little Caesars-winkels in de Kmart-winkels. Toevallig zijn zowel de Kmart als de Little Caesars-keten gestart in Garden City.

  Het eerste franchise-restaurant Little Caesars US werd in 1961 verkocht en de eerste internationale locatie Little Caesars werd in 1969 geopend in Waterloo, Ontario, Canada.

  Little Caesars Restaurant Chain Headquarters:

  Het hoofdkantoor van de pizza restaurantketen Little Caesars bevindt zich niet ver van waar de keten begon, in Detroit, Michigan.

  Missieverklaring, visie en waarden van kleine Caesars

  De missieverklaring van Little Caesars is gedefinieerd voor zowel de werknemers van Little Caesars als de franchisenemers van Little Caesars. Hoewel beide missieverklaringen vergelijkbaar en compatibel zijn, zijn ze opmerkelijk anders. De missie die aan medewerkers van Little Caesars wordt gegeven, is:

  "We Will Happy! Happy! Customers. Onze missie is om heerlijke, hoogwaardige producten te leveren voor een betaalbare prijs, met vriendelijke, snelle en vriendelijke service."

  De afzonderlijke missieverklaring gespecificeerd voor franchisenemers is:

  "De beste take-home pizzaketen zijn door de verwachtingen van klanten te overtreffen met buitengewone waarde, geweldige proeverijen en uitstekende mensen, terwijl ze een sterk rendement opleveren voor onze stakeholders."

  Om specifiek te definiëren hoe Little Caesars verwacht dat haar werknemers en franchisenemers de missie van Little Caesars bereiken, hebben de leiders van Little Caesars vijf "Stakeholder Operating Principles" gecreëerd:

  Klanten

  Een leuke en langdurige relatie ontwikkelen met elke klant...

  franchisenemers

  Onze franchisenemers voorzien van ondersteuning en discipline met toegevoegde waarde...

  collega's

  Collega's trainen en aanmoedigen om excellentie te bereiken...

  leveranciers

  Om wederzijds voordelige relaties te ontwikkelen, gebouwd op vertrouwen en respect...

  Gemeenschappen

  Om een ​​beeld te behouden dat een constante bron van trots en kwaliteit is in onze gemeenschappen... "

 • 41

  Boston Market Restaurant Mission - Een geweldige missie die niet goed gedefinieerd is

  McDonald's verkoopt zijn Boston-marktketen aan private equity-onderneming

  De 'geweldige' missieverklaring van de fast-casual restaurantketen in Boston Market is ontworpen om een ​​positieve eetervaring te creëren, maar laat veel ruimte voor interpretatie en uitvoering vanwege de brede en ongedefinieerde doelen.

  Boston Market Fast Casual Founders Feiten en trivia

  Arthur Cores en Steven Kolow openden in 1985 het eerste Boston Chicken-restaurant in Newton, Massachusetts. De naam werd gewijzigd in New Boston Chicken, Inc. toen een derde partner, Goerge Naddaff, bij het bedrijf kwam. Het genoemde bedrijf werd in 1992 ingekort tot Boston Chicken, Inc. voordat het in 1993 werd gepubliceerd.De keten werd in 1995 omgedoopt tot de Boston-markt om een ​​uitbreiding van het menu en de toevoeging van ander vlees te weerspiegelen naast de originele rotisserie-kip.

  De Boston Market-keten werd in 2000 gekocht door het McDonald's-bedrijf, twee jaar nadat het bedrijf een faillissementsreorganisatie voor hoofdstuk 11 had aangevraagd. De marktketen in Boston werd vervolgens door McDonald's in 2007 verkocht aan Sun Capital Partners.

  Boston Market Restaurant Chain Headquarters

  Het hoofdkantoor van de restaurants van Boston Market bevindt zich in Golden, Colorado.

  Mission Statement en waarden van Boston Market

  De missie van restaurants in Boston Market is duidelijk gevormd om een ​​positieve eetervaring te creëren voor klanten van Boston Market. Maar de missieverklaring is zo breed geformuleerd dat het veel ruimte laat voor interpretatie door individuele medewerkers van Boston Market, en daarom een ​​inconsistente ervaring voor Boston Market diners. De missie van de Boston Market is:

  "Fantastisch eten maken, snel geserveerd door warme en vriendelijke mensen !!"

  Er wordt een specifieke toelichting gegeven aan de Boston-marktleiders over het creëren van een werkplek die de 'warme en vriendelijke mensen' in de missie van de Boston Market zou aantrekken en behouden. Hoewel dit niet specifiek is gelabeld, kunnen deze worden beschouwd als de kwaliteiten of leiderschapskwaliteiten van de Boston Market:
  "Trots: Elke dag hebben we een gevoel van trots over wat we doen...

  'Walk the talk': We proberen allemaal om 'rond te praten', zoals door de eetkamer gaan, drankjes vullen, borden pakken en praten met onze gasten...

  Duidelijke richting: Onze managers hebben duidelijke richting bepaald voor onze teams...

  Carrière groei: Onze medewerkers weten dat ze niet alleen een baan bij Boston Market hebben, maar ze weten ook dat ze die baan kunnen laten uitgroeien tot een carrière,...

  Pret: Het belangrijkste is dat het leuk is om op Boston Market te werken...

 • 42

  Red Mango Yogurt Mission - Focus op producten met een concurrentievoordeel

  Red Mango Yogurt

  Het concurrentievoordeel voor Red Mango Yogurt-winkels is het productaanbod en het Red Mango-missieverklaring richt zich op medewerkers om dat te bereiken.

  Red Mango Yoghurt Winkels Stichters Feiten en Trivia

  Red Mango werd in 2002 door Roni Akeakamai Choo in Seoul in Zuid-Korea opgericht. De Amerikaanse 'oprichter' en Chief Concept Officer, Dan Kim, opende in 2007 de eerste Amerikaanse Red Mango-yoghurtwinkel in Westwood, Californië, nabij de UCLA-campus.

  Red Mango Headquarters

  Het Amerikaanse hoofdkantoor voor Red Mango bevindt zich in Dallas, Texas. Het hoofdkantoor voor Relay International Co., Inc. is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea.

  Mission Statement van Red Mango USA

  Het concurrentievoordeel van Red Mango is het productaanbod, met hun probiotische ingrediënten die tegelijkertijd gezond en lekker zijn. De Red Mango-missieverklaring richt zich op medewerkers over de uniciteit van het Red Mango-productaanbod...

  "Om onze klanten te helpen zichzelf goed te behandelen met de gezondste en best smakende ingevroren yoghurt, smoothies, drankjes en snelle versnaperingen."

 • 43

  Del Taco Restaurants Missie voor een sterker, frisser, beter merk

  Missie-uitspraken over eten en drinken: drinken

  De missieverklaring van de Del Taco fastfoodketen bepaalt wat Del Taco onderscheidt van alle andere Mexicaanse fastfoodketenconcurrenten en begeleidt medewerkers over hoe ze een brutaler, frisser, beter restaurantmerk kunnen leveren.

  Del Taco Restaurantgeschiedenis, feiten van de stichter en trivia

  Del Taco Founders: Ed Hackbarth en David Jameson
  First Del Taco Restaurant Locatie: Geopend in Yermo, CA in 1964 onder de naam Casa Del Taco. Het menu van het Mexicaanse restaurant Mexicaanse fastfood Mexicaanse gerechten bestond uit taco's, tostadas, patat en cheeseburgers.

  Del Taco Restaurants Hoofdkantoor

  Het hoofdkantoor van de Mexicaanse restaurantketen Del Taco fast food bevindt zich in Lake Forest in Californië.

  Mission Statement van Del Taco Fast Food Restaurant

  Met belangrijke wedstrijden van fastfood en fast-casual Mexicaanse restaurantketens zoals Taco Bell, Chipotle en Qdoba onderscheidt de Del Taco-restaurantketen zich van zijn concurrenten door een missie die beschrijft hoe Del Taco-producten en -medewerkers een unieke Del Taco-ervaring creëren. Hoewel het niet specifiek wordt aangeduid als een 'missie', is de verklaring die aan potentiële franchisenemers wordt afgelegd, als volgt:

  "Met meer dan 550 restaurants en groeiers hebben we een krachtiger, frisser, beter merk met ongelooflijke waarde, compromisloze kwaliteit en versheid en een smaak voor elke eetlu


  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Nadelen van Listing Rental With a Realtor

  ✔ - Ideeën voor leuke financiële klantevenementen

  ✔ - De meest winstgevende retail & restaurant franchises


 • Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!