Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Ideeën voor levering van eten en maaltijden voor senior ouders thuis


Als je moet helpen om ervoor te zorgen dat je ouders of grootouders goed thuis eten, of als je een verzorger bent, heb je geluk.

Veel van dezelfde diensten die zijn gemaakt om de handige eetopties van Millennials te geven, blijken erg nuttig te zijn voor ouderen die ook handig, gezond voedsel nodig hebben.

Wanneer je opeens je ouders verzorgt...

Miljoenen kinderen van ouder wordende ouders zijn gestrest, voelen zich schuldig en vragen zich af hoe ze mijn vader en moeder gezond kunnen houden en onafhankelijk kunnen leven. Een diagnose van Alzheimer / dementie kan betekenen dat de DMV het rijbewijs van een patiënt weghaalt.

Koken kan opeens een grote uitdaging worden. Misschien mogen ze niet koken of misschien kun je niet vanwege lichamelijke beperkingen. Maaltijden op wielen is voor iedereen geen optie.

Hier zijn een paar ideeën die echt kunnen werken.

 • 01

  Voorraad omhoog op 17 goede, goedkope voedingsmiddelen van handelaar Joe's

  Boodschappentas met eten van Trader Joe's

  Healthy Staple Foods We kopen bij Trader Joe's

  Denk bij het winkelen aan hoe verschillende hoofdvoedingsmiddelen kunnen worden gecombineerd in maaltijden of snacks. Des te beter als u uw ouders of klanten bij het koopproces kunt betrekken, om erachter te komen welke de beste ingrediënten zijn die passen bij hun smaak, dieet en eetgewoonten.

  Handelaar Joe's houdt een lijst bij van voedingsmiddelen die glutenvrij, koosjer en veganistisch zijn om uw boodschappen te vereenvoudigen!

  Deze voedingsmiddelen hebben de neiging om publieksbezorgers te zijn bij de senioren waar ik naar op zoek, die gelukkig de neiging hebben om voor fijnproevers en gezonde eters te zijn.

  1. Boxed, plank-stabiele soepen, vooral de natriumarme Geroosterde Rode Pepers Tomatensoep (die je kunt vinden in single-serve-pakketten, bij reguliere supermarkten). Het mooie van deze soep is dat het gemakkelijk is om kip of andere veges toe te voegen om een ​​soep te maken die interessanter en qua voedingswaarde in evenwicht is als maaltijd.
  2. Frisse salades
  3. Spinazie yoghurt dip en / of hummus
  4. Krakeling sticks
  5. Amandelen en cashewnoten, in pakketjes met één portie (die overeten voorkomen!)
  6. Gedroogd fruit
  7. Donkere chocolade
  8. Groen sap (Beter nog, koop deze groene smoothy met groene vulling in een supermarkt of Costco, voor slechts ongeveer $ 6 per halve gallon De gekoelde houdbaarheid is enkele weken / maanden en het verpakt in veel voedingsstoffen.)
  9. Gesneden kip (deli vlees)
  10. Gesneden kaas
  11. Vetarme string cheese (leuk omdat het verpakt is in singles)
  12. Verse geitenkaas 3-pack ($ 4,99)
  13. Crackers of roggebrood brood
  14. Baby wortelen
  15. Verse snijbonen (indien beschikbaar) - Zeer geschikt voor dompelen
  16. Ingeblikte zalm, tonijn en andere houdbare eiwitten
  17. Klein gebotteld water (in geval van nood)

  Koopjesbeet:De gemberkoekjes in kuipjes zijn een van de populairste voedingsmiddelen van Trader Joe. Je krijgt veel voor de prijs, wat leuk is voor gemberliefhebbers!

 • 02

  Kijk naar gezonde, verse maaltijdbezorgdiensten

  Munchery klaar om te verwarmen en maaltijden te eten

  Terwijl Meals on Wheels gekwalificeerde mensen met een laag inkomen bij maaltijden serveert, leveren sommige gebieden alleen bevroren maaltijden. Ze willen misschien geen bevroren maaltijden bezorgen bij mensen met dementie, om veiligheidsredenen.

  Gelukkig zijn er veel alternatieven voor verse maaltijden. Hier zijn een paar:

  Munchery levert verse maaltijden tegen een redelijke prijs

  In verschillende grote steden in de Verenigde Staten centraliseert Munchery het maken van een groot aantal van dezelfde chef-ontworpen maaltijden per dag, met behulp van verse, lokale ingrediënten. Dit model - versus een restaurant, dat veel verschillende maaltijden maakt - biedt Munchery de mogelijkheid om hun ready-to-heat te prijzen en maaltijden te eten tegen aantrekkelijke prijzen, vergelijkbaar met veel fast-casual restaurants. Een Jerk Chicken Bowl is bijvoorbeeld $ 9.

  Munchery begon met het bedienen van San Francisco, Los Angeles, New York en Seattle. Mijn moeder vindt het geweldig!

  Tips:Ze bieden meestal een kortingsbon om u te laten beginnen met een laag risico. U kunt de levering binnen een bepaald uur plannen.Warme maaltijden moeten meestal opnieuw worden verwarmd en komen in een verwarmbare container.

  Maaltijdbezorgingsservices gemaakt voor senioren in overvloed

  Controleer de lokale omgeving op services die speciaal zijn gemaakt voor senioren. De maaltijden kunnen prijzig worden, maar er zijn veel planningsopties voor elk budget.

  Hier zijn slechts een paar voorbeelden:

  • In Zuid-Californië maakt Martha's Senior Gourmet maaltijden voor senioren. Ze hebben ook maaltijden die zijn afgestemd op specifieke dieetbeperkingen.
  • Nationwide, Mom's Meals is op een missie om senioren te helpen zelfstandig te leven.
  • Om maaltijden in de omgeving te vinden, zoek je iets als: gezonde levering van verse maaltijden (voeg dan de stad of postcode toe). Voeg eventuele zoektermen toe die te maken hebben met dieetbeperkingen.

  Meer gezonde maaltijdbezorgingsbedrijven duiken altijd op.

  Maaltijdlevering van lokale restaurants is een andere optie

  Als u het geluk hebt om betaalbare restaurants te hebben die gezonde maaltijden in de buurt maken, is er altijd de aloude optie voor het bezorgen van restaurants met behulp van de eigen service van een restaurant of het aanboren van online / mobiele restaurantbesteldiensten zoals GrubHub.

 • 03

  Ontvang boodschappen van lokale supermarkten met Instacart of Amazon

  Amazon levert verse en houdbare boodschappen

  Tientallen jaren lang hebben kleine supermarkten voedsel bezorgd. Ons verlangen naar tijdbesparende gemakken heeft ertoe geleid dat steeds meer supermarkten kant-en-klare, smakelijke maaltijden bereiden en bezorgopties bieden voor elk schema en in veel buurten.

  Boodschappenbezorging vanuit uw favoriete winkels

  Instacart is echt een geweldige optie voor snelle boodschappen van nabijgelegen supermarkten en Costco (maar voorlopig geen Trader Joe's). Persoonlijke kopers selecteren wat u kiest en betalen online.

  Instacart markeert soms prijzen, maar soms doen ze dat niet. Maar toch, als je niet in de buurt van je ouders woont en ze boodschappen nodig hebben, is het een kleine prijs om voor ieders gemoedsrust te betalen.

  U hebt geen smartphone nodig om bij Instacart te bestellenen u kunt hen aanwijzingen geven over hoe / wanneer ze moeten worden afgeleverd.

  Boodschappen van Amazon

  Amazon is begonnen met AmazonFresh, de bezorgservice voor boodschappen in grote stedelijke gebieden. Vanaf nu is er een jaarlijkse vergoeding. U wilt dus zeker weten dat u betrokken bent voordat u 'investeert'.

  Veel geweldige pantry-nietjes op Amazon:U vindt een aantal geweldige koopjes op dozen met mueslirepen, ontbijtgranen en andere houdbare nietjes. U kunt ook een abonnement voor terugkerende bestellingen instellen... als u weet dat uw geliefde of klant bepaalde favorieten wenst, aan de gang zijnde.

  Veel voedselproducenten melden dat Amazon hun brood en boter is, qua verkoop.

 • 04

  Breng je ouders naar de supermarkt met Uber en Lyft

  Safeway-verkoop richt zich op de daling van 15% van traditionele supermarkten

  Voor veel mensen is boodschappen doen een grote vreugde in het leven. Dus wanneer iemand stopt met autorijden, is dit dan het einde van de boodschappen?

  Misschien niet!Door het hele land opent de ride-sharing beweging opties om rond te komen met de hulp van vreemden. Ondanks de gruwelverhalen die het in de media brengen, gebruikt mijn familie deze diensten al meer dan een jaar zonder problemen.

  3 manieren waarop Uber- en Lyft-auto's je ouders kunnen helpen

  Jij en je ouders zullen misschien verbaasd zijn over hoe interessant hun leven kan worden als ze niet meer kunnen rijden, als je ze gaat rondleiden met Uber- en Lyft-auto's (Deze links geven u een gratis tegoed om ze uit te proberen.)

  Disclaimer: dit is alleen voor mensen die veilig alleen kunnen rondreizen.

  • Uber- en Lyft-autobestuurders zijn over het algemeen sociaal en genieten van het kletsen met passagiers. Je ouders kunnen hun verhaal vertellen. Opnieuw en opnieuw.
  • Je kunt precies zien waar de auto rijdt - in tegenstelling tot toen je ouders hun eigen auto rondreden.
  • Winkelen wordt een boeiend, game-achtig avontuur, op zoek naar verschillende auto's, waarbij verschillende namen van chauffeurs moeten worden onthouden. Je zult meer contact hebben met je ouders... misschien meer dan ooit.

  Dus je kunt zien dat er een wereld van voedselopties beschikbaar is om je bejaarde ouders te helpen en je gemoedsrust te geven dat, zelfs als je ver weg bent, je hen kan helpen een goed leven te leiden.

 • 05

  Koop geen kortingsvoedsel van slechts 99 cent en dollarwinkels

  biologische producten bij de 99 Cents Only-winkel

  Als je de laatste tijd niet onderhandeld hebt bij de 99 Cents Only-winkel, Dollar Store, Grocery Outlet of andere regionale supermarktketens, weet je misschien niet hoeveel eten, soms biologisch, deze winkels verkopen.

  Hoewel de producten misschien niet de nieuwste zijn, hebben deze winkels de neiging zich te vestigen in gebieden die mogelijk niet in de buurt van supermarkten liggen.

  Koopjesbeet:In de 99 Cents-winkel in Los Angeles, houdt mijn familie van de $.99 zakken bagels van een oude lokale bagelfabriek.


 • Video Van De Auteur: Thuisbezorgen van maaltijden

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Pharmacy Merchandise: Hoe u de verkoop kunt stimuleren

  ✔ - Retaildefinitie van Flagship Stores

  ✔ - Meer informatie over GreenSky-tegoeden


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!