Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Vier typen Weatherstripping

Kosten en gebruik van tochtstrippen


Waarom u Weatherstripping moet gebruiken

Weatherstripping is een van de beste manieren om geld te besparen op energiekosten, omdat het, als het op de juiste manier wordt gebruikt, zorgt voor een goede afdichting tussen bouwcomponenten waardoor luchtlekkage rond deuren en ramen wordt verminderd. De tochtstrip wordt aanbevolen op beweegbare componenten, terwijl breeuwen of siliconen het beste materiaal is voor het vullen van openingen met stationaire componenten. Houd bij het kiezen van het juiste tochtstripmateriaal rekening met weer, verkeer of beweging, temperaturen en de plaats waar het zal worden geïnstalleerd.

Metalen tochtstrippen kan ook een leuk tintje geven aan oudere huizen waar vinyl misschien niet op zijn plaats lijkt, wat zorgt voor een zeer esthetisch uiterlijk.

Afdichtingstripafdichting

Een spanningsafdichting, ook bekend als V-strip, is een stijve strook die is gevouwen in een 'V'-vorm die wordt gebruikt om een ​​opening te overbruggen. Het tochtstripmateriaal creëert een dichte afdichting door tegen de zijkanten van een scheur te drukken. Het wordt normaal gesproken gebruikt als tochtstripmateriaal langs de zijkanten van ramen en boven- / zijkanten van deuren. Zijn kosten variëren afhankelijk van veel materiaal dat wordt gebruikt, dat op de gewenste lengte wordt gesneden. Het is zeer effectief wanneer het op zijn plaats is en gemakkelijk te installeren. De afdichting voor afdichting tegen spanning moet echter alleen op vlakke gladde oppervlakken worden gebruikt.

Wanneer een metalen spanningsafdichting wordt gebruikt, moet dit zo zijn elke centimeter op zijn plaats genagelden in bepaalde gevallen kan het de weerstand verhogen bij het openen of sluiten van deuren en ramen.

Afdichtingstremmende schuim

Versterkt schuim is een gesloten celtype bevestigd aan hout of metalen strips. Het is een betaalbaar materiaal dat op deuren en ramen kan worden gebruikt, dat eenvoudig te installeren is en een effectieve afdichter is onder wind en vochtige omstandigheden. Het wordt verkocht in verschillende breedten en diktes, waardoor het het beste geschikt is voor onregelmatige maatscheuren. Het tochtstripschuim kan moeilijk te installeren zijn en moet worden gezaagd, genageld en geverfd. Het werkt beter wanneer het wordt geïnstalleerd bij raamstops en onderaan of bovenaan een raamlijst.

Weatherstripping voelde

Vilt wordt op rollen verkocht en wordt glad of versterkt met een flexibele metalen strip. Vilt weatherstripping moet worden geniet of vastgelijmd en zal normaal een jaar of twee meegaan. Het kan worden geïnstalleerd rond een deur of raam of tegen een deurpost. Vilt is een van de meest goedkope weatherstripping materialen en zal snel vervallen. Het kan niet worden geïnstalleerd als het in contact komt met water. Deze is ideaal voor gebieden met weinig verkeer. Wollen vilt is het duurzamere maar toch duurdere viltachtige product.

Vilt is het meest economische tochtstrookmateriaal dat er is.

Rubber voor tochtstrippen

Rubber of vinyl weerbestendig materiaal creëert een effectieve luchtbarrière, bevestigd aan een hout- of metalen strip. Het kan worden geïnstalleerd aan de voet van deuren en ramen, in raamkozijn of tussen een deur en de deurstijl. Het komt meestal als een zelfklevend product, beschikbaar tegen een hogere prijs dan andere weatherstripping materialen, en het is enigszins moeilijk te installeren. Het kan een effectieve luchtbarrière bieden, maar de kosten kunnen iets hoger zijn dan het gemiddelde product.

Afstropen Materialen

De bovenstaande tochtstrippende materialen zouden de meest gebruikte kunnen zijn; er zijn echter veel andere vormen van weatherstripping zoals:

  • Tape-open cel of gesloten celschuim, echt eenvoudig te installeren. Gebruik waar weinig slijtage wordt verwacht
  • Gewalste of versterkte vinyl-stijve strippakking die soms niet hecht aan metaal.
  • Door Sweep - Metaal met plastic penseel. Heel eenvoudig te installeren maar mogelijk op tapijt te slepen tenzij automatische sweeps worden gebruikt.
  • Magnetisch- Zeer effectieve luchtafsluiter die op dezelfde manier werkt als koelkastpakkingen
  • Versterkte siliconen - Moeilijk te installeren, normaal gebruikt op deurpost of raamstops
  • Deurschoen- Aluminium opzetstuk met vinyl C-vormig inzetstuk om te beschermen onder de deur

  • Bulb Threshold-Combinatiedrempel en tochtstrip; beschikbaar in verschillende hoogtes
  • In elkaar grijpende metalen kanalen - Beste weerafdichting, Zeer moeilijk te installeren omdat uitlijning van cruciaal belang is.

Vergeet niet om altijd ten minste 10 procent extra afstrijkmateriaal te vragen, en bedenk ook dat tochtstrippen in verschillende diepten en breedtes beschikbaar is, afhankelijk van waar u het gaat installeren.


Video Van De Auteur: How to Weatherstrip Doors- DIY Home Improvement

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe u overheadkosten kunt besparen en uw winsten kunt verhogen

✔ - Hoe kun je op deskundige wijze omgaan met aanvragen voor teruggave en teruggave van eBay

✔ - Hoe uw non-profitorganisatie zijn belastingvrijstelling zou kunnen verliezen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!