Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gratis bak-, kook- en andere receptwedstrijden voor deelname in 2016/2017


Receptenwedstrijden belonen je met grote prijzen voor het gebruik van je kookvaardigheden om geweldige nieuwe recepten te bedenken. Als je op zoek bent naar de beste huidige bakwedstrijden, kookwedstrijden en andere voedselwedstrijden die je nu kunt doen, kun je ze hier vinden. Scroll naar beneden voor de nieuwste receptwedstrijden; maar eerst enkele tips:

Hoe kom ik aan met originele recepten:

Dus hoe kom je aan recepten die echt uniek zijn?

Inspiratie is overal om je heen. Als je op zoek bent naar een geweldige plek om te beginnen, lees dan 'Hoe maak je watertanden, wedstrijd winnende recepten'.

Hoe origineel moeten recepten zijn? Kun je recepten uit kookboeken of websites gebruiken zonder de auteursrechtwetgeving te schenden? Enkele belangrijke ideeën om in gedachten te houden:

  • Volgens de Amerikaanse auteursrechtwetgeving zijn lijsten met ingrediënten of algemene kookmethoden niet auteursrechtelijk beschermd. De kookinstructies of andere tekst met betrekking tot het recept (zoals een beschrijving van het voltooide gerecht of een geschiedenis van waar het recept oorspronkelijk vandaan kwam) zijn echter onderworpen aan auteursrechtwetten.
  • Volledige kookboeken zijn ook auteursrechtelijk beschermd.
  • Ethisch gezien is het fout om een ​​recept te kopiëren en het als het uwe te claimen. Verder kunnen wedstrijdregels bepalen dat je recept ongepubliceerd moet zijn. Om het gerecht zelf te maken en om het in aanmerking te laten komen voor receptwedstrijden, moet je het gerecht aanzienlijk wijzigen. Natuurlijk zijn heel eenvoudige recepten zoals een gewone gegrilde kaas of hotdog universeel genoeg dat ze geen toeschrijving nodig hebben.
  • Sommige receptwedstrijden hebben mogelijk strengere regels dan andere. De Pillsbury Bake-Off, die meer dan $ 1 miljoen aan prijzen toekent, zoekt bijvoorbeeld naar zeer originele inzendingen. Afgeleide recepten worden niet gekozen om te concurreren.

Samengevat: voer nooit een receptwedstrijdinvoer in die u van iemand anders hebt gekopieerd.

Gebruik de recepten van anderen alleen als inspiratie en voeg vervolgens uw eigen unieke wendingen toe om uw winkansen te verbeteren en om juridische problemen te voorkomen.

Voor nog meer goed advies over het deelnemen aan kookwedstrijden en een winnaar worden, moet je de tips van mijn experts volgen over het winnen van receptwedstrijden.

Huidige receptwedstrijden om deel te nemen en te winnen:

1. Taste of Home - Holiday Party Food Receptwedstrijd
Dien een origineel recept in voor een gezellige feestparty en u kunt een van de vier geldprijzen winnen die worden gewaardeerd tussen $ 75 en $ 500 of gratis boeken.
Entry frequentie: Onbeperkte toegang per persoon
Einddatum: 21 maart 2019
In aanmerking te komen: Open voor de Verenigde Staten en Canada (ongeldig in PQ)
Meer informatie over deze Sweepstakes
Voer Sweepstakes rechtstreeks in


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Sweepon - GE wasmachine en droger sweepstakes (verlopen)

✔ - Win gratis schoolbenodigdheden van back to school sweepstakes

✔ - Vernieuwing door Andersen - Vernieuw je thuis Sweepstakes


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!