Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Gratis dingen die je niet wist dat je met coupons kon krijgen


Als u nog steeds kortingsbonnen gebruikt om 50 cent korting te krijgen op afwasmiddel of $ 1 korting op hondenvoer, is dat perfect geschikt als u een informele coupon bent. Maar met een beetje extra werk kunt u uw spaargeld maximaliseren en kortingsbonnen voor gratis spullen vinden, vooral als u coupons voor digitale, papieren, fabrikanten en winkels combineert.

Bekijk de volgende tips die u kunnen helpen de meest gebruikelijke items te vinden die u gratis kunt krijgen door zorgvuldig en strategisch gebruik van kortingsbonnen te maken.

Snoep. Het is misschien niet het gezondste item in de winkel, maar het is een leuke traktatie om af en toe een candybar of een pak kauwgom te hebben, en kortingsbonnen kunnen deze items een beetje meer schuldvrij maken. Als je lid bent van het gratis downloadprogramma van Kroger, kun je elke vrijdag een gratis artikel krijgen door de digitale kortingsbon voor het gratis product van die week toe te voegen aan je klantenkaart. Deze werken niet alleen in de naamwinkel van Kroger, maar ook bij verschillende andere Kroger-merken zoals King Soopers, Ralphs en Fry's. De reden dat ik dit programma noem, is omdat het gratis artikel vaak een snoepproduct is.

De kruidenier heeft gratis kauwgum, chocola, power bars en mueslirepen aangeboden, zonder kosten voor u en zonder verplichtingen.

Je kunt ook gratis snoep krijgen door kortingsbonnen te stapelen bij drogisterijketens zoals Walgreens, CVS en Rite Aid. Het is niet ongebruikelijk in een willekeurige circulaire op zondag om snoep te vinden met een korting die laag genoeg is om te laag geprijsd. Als je gelinkte kortingsbonnen van de fabrikant en de winkel gebruikt, is het snoep gratis.

Producten voor persoonlijke verzorging. Er zijn een aantal items waar je eigenlijk nooit voor hoeft te betalen, omdat winkels zo vaak een korting aanbieden dat het toevoegen van kortingsbonnen bij het register je in staat stelt om die producten gratis te krijgen. Bovenaan deze lijst met bijna gegarandeerde gratis producten staan ​​persoonlijke verzorgingsproducten. Zelfs als je maar 20 minuten per week besteedt aan het verzamelen van kortingsbonnen en deze aan de verkoopprijzen aanpast, kun je een flink aantal gratis persoonlijke verzorgingsproducten krijgen. Een van de dingen die de meeste couponers nooit betalen, zijn tandpasta, floss, vrouwelijke producten, bodywash, scheerartikelen en tandenborstels.

Specerijen. De meeste "extreme couponers" hebben planken en schappen van mosterd omdat winkels zo vaak zoveel korting geven dat het toevoegen van kortingsbonnen aan het register de mosterd kosteloos zal maken. Bovendien gaan ongeopende mosterdpakketten vaak al jaren niet leeg, dus er is geen haast om alles te gebruiken voordat het slecht gaat.

Mosterd is echter niet de enige specerij die je gratis kunt vinden. Veel winkels bieden halve prijskortingen op ketchup, mayonaise, hete saus, saladedressing en andere items. Als u vervolgens kortingsbonnen van fabrikanten en winkels bij het kasregister integreert, krijgt u de producten kosteloos. Na mosterd zie ik dit meestal met hete saus, hoewel de andere items het hele jaar door op verschillende punten gratis kunnen zijn.

Medicatie / vitamines. Vitaminen en medicijnen kunnen erg duur zijn als je de volle prijs betaalt, maar dit is een geweldig gebied waar je veel geld kunt besparen door kortingsbonnen te gebruiken. Veel winkels zullen vitaminen en medicijnen, zoals maagzuurremmers of hoestsiropen, afzien, die ze zullen vermelden in hun zondagsbrieven, en dan zul je meestal behoorlijk wat kortingsbonnen van de fabrikant vinden die je kunt knippen voor deze producten, die je kunt matchen om te bewaren kortingsbonnen (digitaal of op papier) om de producten gratis te krijgen. Dit komt met name veel voor bij kindervitaminen, zoals die in gummievorm.

Schoonmaakproducten. Van papieren handdoeken tot luchtverfrissers, het is helemaal niet moeilijk om geweldige aanbiedingen te krijgen en waardevolle kortingsbonnen te vinden voor het reinigen van producten waarmee u niets of bijna niets voor deze artikelen kunt betalen. Meestal zijn de meest gebruikelijke producten die u gratis kunt krijgen door het stapelen van coupons, het plug-in type huisluchtverfrisser, en vindt u deals op zowel het apparaat als de vullingen. Bovendien zult u waarschijnlijk geweldige aanbiedingen vinden waarmee u wasgoed, badkamerreiniger en andere veelgebruikte producten gratis kunt krijgen.

Er zijn veel andere items die u gratis kunt vinden door de verkoop van de winkel zorgvuldig te vergelijken met kortingsbonnen: wees waakzaam in uw stapelzoekopdrachten en u verzamelt elke maand gratis artikelen.


Video Van De Auteur: The Girl Without a Phone - a Snow White Story

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Waar en wanneer vind je de beste reissuggesties

✔ - Verkrijg het Target Markdown Schedule

✔ - Begrip van algemeen couponbeleid


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!