Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Van evenementenplanning tot begrafenisplanning


Wanneer mensen ervan dromen om een ​​evenementenplanner te worden, hebben ze waarschijnlijk visioenen van rijkelijk gelaagde cakes en weelderige grand hotels. Congregaties van rouwende rouwenden lijken misschien niet zo waarschijnlijk, maar een veranderende wet in Florida onthult een nieuwe kans voor evenementplanners: begrafenisplanning.

Vanaf 2010 vereist de staatswet in Florida niet langer dat de begrafenisondernemers balspelers zijn. Deze wetswijziging betekent dat elk eventmanagementbedrijf kan helpen bij het regelen van begrafenis. Als je in Florida bent gevestigd en een nieuwe kans wilt onderzoeken, of als je ergens anders woont en je wilt voorbereiden op het geval dat je staat het voorbeeld volgt, volgen hier enkele tips en redenen om naar de begrafenisplanning te gaan.

Redenen om over te schakelen op begrafenisplanning

Veel van ons doen aan evenementenbeheer omdat we graag helpen, waardoor stressvolle tijden eenvoudiger en aangenamer worden voor onze klanten. Begrafenisplanning is een perfecte gelegenheid om behulpzaam te zijn wanneer mensen het het meest nodig hebben. Het is niet zo grimmig als het klinkt, want veel moderne begrafenissen kiezen ervoor om het leven te vieren in plaats van te huilen en te rouwen. Het is voor een evenementenplanner niet zo ver dat het niet zo anders is als een bruiloft, behalve dat je misschien maar twee dagen hebt om het samen te krijgen, in plaats van zes maanden.

Andere redenen om in de begrafenisplanning te komen

 • Behulpzaam zijn - Zoals hierboven vermeld, komen veel mensen in het evenementenbeheer om behulpzaam te zijn. Gezinnen en geliefden zijn kwetsbaar tijdens begrafenissen, en ze hebben echt veel hulp nodig en waarderen ze!
 • Weelde - Als u moe bent geworden van saaie zakelijke PowerPoint-presentaties, kan het plannen van een begrafenis een kans zijn om aan iets eleganters en verfijnder te werken. Misschien hou je gewoon van diep, rijk hout en statige bloemstukken, maar het kan ook niet slecht zijn voor je portfolio.
 • Filosofisch perspectief - Je moet duisternis kennen om het licht te waarderen. Je moet pijn begrijpen om schoonheid te waarderen. Dood is de schaduw van het leven, en je zou kunnen zeggen dat er een hele microkosmos van het leven plaatsvindt in de schaduw van de dood. Hoewel het meer een abstract concept is, kan de filosofische diepgang van het werken met rouwende families niet worden overschat.

 • Echt praten - Wanneer zoveel van het leven afhankelijk is van oppervlakkige en oppervlakkige zaken - promoties jagen en proberen te imponeren - raken mensen meer geïnteresseerd in het echte en het onmiddellijke wanneer ze worden geconfronteerd met de dood. Mensen houden van lachen, huilen en verhalen vertellen. Een evenementenplanner zijn, geïnteresseerd zijn in mensen, en ze zijn het meest interessant wanneer ze worden geconfronteerd met verdriet.
 • Hoge ticketprijs - Zonder lijkeloos te lijken, zijn begrafenissen niet goedkoop. Het kunnen enkele van de duurste momenten van ons leven zijn, ironisch genoeg, vergelijkbaar met een kleine bruiloft. Een begrafenisplanner zijn kan behoorlijk lucratief zijn, met een gemiddeld salaris van $ 53.540 per jaar.

Begrafenisplanning beginnen

Het plannen van een begrafenis is niet zo verschillend van enige andere vorm van evenementenbeheer. Er zijn reserveringen te maken, gastenlijsten moeten worden bijgewoond, kleurthema's om uit te kiezen, heerlijk eten om aan te schaffen. Veel evenementplanners beschikken al over de nodige vaardigheden om uitstekende begrafenisplanners te zijn, wat ook een goede reden is om over te gaan tot begrafenisplanning.

Bradley Loomis, assistent-directeur van de school voor gastvrijheidsmanagement aan het UCF Rosen College, beweert dat begrafenisondernemers op vier van de laatste vijf banenbeurzen rekruteren, wat aangeeft dat er dringend behoefte is aan beginnende begrafenisplanners. Hier zijn enkele andere handige vaardigheden voor uitvaartplanners:

 • Multitasking
 • Genieten van snel en veeleisend werk
 • Geweldige mensenvaardigheden
 • Het vermogen om een ​​verhaal te vertellen

Is een carrière bij het evenement en huwelijksplanning iets voor jou?

Begin met een zelfevaluatie van je kernwaarden, hoe je het leuk vindt om te werken (9-17 uur versus 's avonds en in het weekend, bijvoorbeeld), je vaardigheden en je vaardigheden (zoals interpersoonlijke en communicatievaardigheden). Naast interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, zijn hier nog 3 vaardigheden die u absoluut moet hebben om als evenement en weddingplanner succesvol te zijn:

 1. Zakelijke kennis - het vermogen hebben om zakelijk jargon te kennen en te begrijpen, is het verschil tussen kleine, lokale evenementen uitvoeren of grote, hoge budgetevenementen draaien. Om aan uw zakelijk inzicht te werken, registreert u zich voor zakelijke lessen bij uw plaatselijke universiteit en plaatst u uzelf in situaties waarin u snelle en effectieve beslissingen moet nemen.
 2. Project management - de beste manier voor een nieuwe evenementenplanner om te leren is om een ​​mentor te vinden en deel te nemen aan brancheverenigingen.
 3. Emotionele intelligentie - als evenement- en weddingplanner is het van groot belang dat u weet hoe u uw eigen emoties kunt beheren, zodat u zich kunt aanpassen aan veranderingen, in teams beter kunt werken en flexibeler bent.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Meer informatie over Reverse Logistics en waarom het belangrijk is

✔ - De essentie van containervervoer

✔ - Freelance schrijven voor telewerken


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!