Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Maak je klaar om te verkopen door zelfvertrouwen op te bouwen

Business Success Program: zakelijk succes les 5


Om te verkopen moet je geloven in je product of dienst - en in jezelf geloven. Je verkoopvaardigheden hangen voor een groot deel af van je zelfvertrouwen.

Andere mensen voelen of je al dan niet in jezelf gelooft, en bij uitbreiding, of je nu wel of niet gelooft in wat je doet. Die overtuiging is wat de klant of klant overhaalt om het product of de dienst te kopen. Daarom zal het opbouwen van je zelfvertrouwen je verkoopvaardigheden verbeteren.

Zelfvertrouwen opbouwen

Gelooft u dat u persoonlijk niet goed bent in verkopen? Zijn bezorgdheid en angst je zelfvertrouwen aan het uithollen?

Iedereen heeft deze gevoelens op een of ander moment. Maar dat betekent niet dat u niet succesvol kunt verkopen. Geloven in jezelf is zoals elke andere houding; zelfvertrouwen kan worden geleerd. Je kunt je zelfvertrouwen vergroten door te oefenen, en dat zal op zijn beurt je verkoopvaardigheden vergroten.

Ontwikkel een routine om zelfvertrouwen op te bouwen

Net als veel andere mensen, word ik niet elke dag opgewonden van zelfvertrouwen wakker. Maar als je me persoonlijk zou ontmoeten, zou je denken dat ik een zelfverzekerde persoon was. Dat komt omdat, of ik nu een workshop ga geven, een klant ontmoet, of zelfs thuis werk, ik een routine doorloop die ik heb ontwikkeld om mijn zelfvertrouwen op te krikken en me klaar te maken voor verkoop.

De focus van het zelfvertrouwen van het gebouw is om al die afleidingen weg te nemen die mijn concentratie op de gebeurtenis in kwestie verstoren en me in de positieve, zelfverzekerde gemoedstoestand brengen die ik aan anderen wil presenteren, hetzij in persoon of via technologie.

Mijn zelfvertrouwen bij het bouwen bestaat uit het doornemen van al mijn voorbereidingen, het doorlopen van een ritueel van baden en aankleden, en het uitvoeren van een mentale repetitie met inbegrip van zelfrespect.

Gebruik zelflof

We zijn omringd door negatieve invloeden. Maar de meeste van deze negatieve invloeden bestaan ​​in onze eigen hoofden. Ontwaakt of slapend, onze geest produceert voortdurend een reeks gedachten en beelden, en voor velen van ons produceren deze een constant spervuur ​​van negatieve boodschappen.

Zelfheling gebruiken is een zelfverzekerde bouwtechniek om deze negatieve berichten te bestrijden. In plaats van je geest toe te staan ​​om welke berichten dan ook te produceren, moet je deze berichten bewust negeren met positieve lof over wat je hebt gedaan, of doen, goed. Zeg bijvoorbeeld tegen jezelf: "Je hebt die crisis goed aangepakt gisteren, wanneer je...", of "Je bent echt geweldig in..." Je zelfvertrouwen zal gemakkelijker bloeien in een positief mentaal klimaat.

Tips voor het bouwen van uw routine

Net als bij de dagelijkse planningssessie moet de zelfvertrouwen van uw gebouw ononderbroken zijn. Neem gedurende deze tijd geen telefoontjes aan, of laat familieleden je onderbreken.

Het helpt om jezelf fysiek te confronteren wanneer je een zelfverlangensessie houdt om je zelfvertrouwen op te bouwen. Veel mensen vinden het handig om voor een spiegel te staan ​​wanneer ze dit doen en om hardop te spreken. Als je eenmaal vertrouwd bent met de techniek, wil je misschien mentaal de zelfverheerlijkingsoefening doorlopen en combineren met andere activiteiten, zoals lichaamsbeweging of huishoudelijke taken.

Als je in het begin nog geen zelfvertrouwen bouwtechniek hebt gebruikt, zoals zelfingenomenheid, zul je je waarschijnlijk raar voelen als je voor het eerst start. Negeer deze gevoelens en zet door. Na verloop van tijd zul je merken dat je gevoelens van dwaasheid afnemen naarmate je zelfvertrouwen groeit.

Hoe specifieker je zelfvertrouwen is, des te krachtiger het zal zijn. En hoe meer je je zelfvertrouwen gebruikt bij het bouwen, des te meer je interne zelfvertrouwen zich zal ontwikkelen - het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om je product of dienst met succes te verkopen.

Verkoop en zelfvertrouwen gerelateerde lectuur

Wat het betekent om een ​​goede verkoper te zijn

Kwalificerend - De kritische verkoopvaardigheden

10 Cold Calling Tips

Hoe om verwijzingen te vragen en meer klanten te krijgen

Huiswerkopdracht: zelfvertrouwen opbouwen

Ontwikkel een persoonlijke zelfvertrouwen routine en gebruik deze elke dag deze week.

Je zelfvertrouwen bij het bouwen van jezelf kan net zo eenvoudig zijn als elke dag een zelfmedelijden van vijf minuten gebruiken, of net zo complex als het gebruik van verschillende technieken, zoals het visualiseren van succes en zelfingenomenheid met welke elementen van je persoonlijke routine je het beste vindt voor jou.

Veel mensen ondervinden dat het doorlopen van de zelfvertrouwen van hun gebouw vlak voor hun dagelijkse planningssessie hun dag een positieve energie geeft waardoor ze de hele dag productiever zijn.

Andere lessen in de Business Sucess-serie

Les 1:Time Management voor zakelijk succes

Les 2:Specifieke doelen instellen

Les 3:Leer hoe u kunt delegeren

Les 4: Vergroot zakelijk succes met dagelijkse planning

Les 5: Maak je klaar om te verkopen door zelfvertrouwen op te bouwen

Les 6: Het loont de moeite om uw Small Business-afbeelding PAKKEN

Les 7:Lid worden van zakelijke organisaties en netwerkgroepen

Les 8: Laat stress voor u werken

Les 9: Blaas je eigen hoorn

Les 10: Maak succes een gewoonte


Video Van De Auteur: Pak je Podium TV 17 Online Marketing tips van pionier Corien Oenema

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat u moet weten over Facebook Privacy

✔ - Een op huis gebaseerde franchise kopen

✔ - Business Budget Definitie en Voorbeeld


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!