Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Ontvang tips voor het openen van een nieuw restaurant


Hier zijn 10 snelle tips over restaurants, van het openen van een nieuw restaurant tot het inhuren van personeel en het kopen van apparatuur.

Overweeg gebruikte restaurantapparatuur

Als u een nieuw restaurant opent of op zoek bent naar bestaande restaurantuitrusting te vervangen, mag u de gebruikte restaurantuitrusting niet over het hoofd zien. U vindt veel zacht gebruikte stukjes restaurantuitrusting voor centen op de dollar. Zoals ik graag zeg, is nieuw leuk, maar altijd noodzakelijk.

Beslissen of een kassasysteem beter is dan een kassa

Als u overweegt een nieuw restaurant te openen, raad ik u aan om te investeren in een kassasysteem. In tegenstelling tot een standaard kassa die gewoon de verkoop volgt, kan een POS-systeem (verkooppunt) verkoop volgen, menu-items, als een tijdklok werken voor medewerkers en zelfs helpen bij het maken van reserveringen. Een kassasysteem zal meer kosten dan een kassa, maar als het volledig wordt benut, zal het zichzelf op de lange termijn meer dan betalen.

Niet alleen iemand huren bij de Tend Bar

Als uw restaurant een bar of café heeft, wees dan selectief wie het personeel heeft. Een goede barman weet niet alleen hoe hij drankjes moet schenken, hij of zij zal ook uitblinken in klantenservice. Een goede barman kan klanten lezen - weten welke willen chatten of welke gewoon naar de wedstrijd op de tv willen kijken. Een goede barman zorgt ervoor dat elke klant zich welkom en comfortabel voelt.

Begrijp het belang van commerciële restaurantuitrusting en benodigdheden

Bij het opslaan van een nieuw restaurant is het belangrijk om apparatuur en gerechten te kopen die zijn ontworpen voor commercieel gebruik. Ik herinner me dat ik een enorme voorraad aan echt coole gerechten heb gekocht bij de uitverkoop bij een retail-outfitter (ik denk dat het Banana Republic was - waarom ze schotels verkopen, ik zal het nooit weten.) De gerechten leken wel goed te blijven in onze restaurant. Fout. Een paar cycli door de vaatwasser en elke plaat was afgebroken of gebarsten. Commerciële gerechten zijn duurder dan uw huishoudens, maar om een ​​goede reden.

Ze zijn gemaakt om bestand te zijn tegen het zware gebruik van restaurants.

Vroegtijdig een likeurfout aanvragen

Als u van plan bent een restaurant te openen dat bier, wijn of sterke drank serveert, moet u zo snel mogelijk een drankvergunning aanvragen! Het kan enkele weken duren voordat een drankvergunning wordt goedgekeurd, afhankelijk van de locatie van uw restaurant. Houd uw openingsdag niet op in afwachting van uw drankvergunning.

Hier is een leuke kleine tip van het Restauranting Forum van Jack. Hij zegt: "Richt de prijzen van uw voedingsmiddelen niet op uw menu, zodat klanten prijzen vergelijken en de goedkopere artikelen kiezen." Ik vind dit idee leuk en heb het in het verleden gebruikt bij het schrijven van een restaurantmenu.

Kies een originele restaurantnaam

Als je achternaam McDonald's is, bel dat restaurant dan niet. Je vraagt ​​gewoon om problemen (idem als je achternaam Taco Bell, Burger King of Jack In The Box is.) Het lijkt misschien een onschuldig gebaar om een ​​restaurant een naam te geven die vergelijkbaar is met een reeds gevestigde keten, maar je zult het vragen voor mogelijke juridische problemen. Voorkom problemen door een unieke restaurantnaam te selecteren.

Vermijd moeilijk leesbaar lettertype in uw restaurantmenu

Lettertype is leuk om mee te spelen, maar als het gaat om het schrijven van je restaurantmenu, is simpel het beste. Sans Serif of Times is het gemakkelijkst om in druk te lezen. Blijf weg van cursieve, vetgedrukte of alle hoofdletters. 12-14 lettertype is de ideale grootte om gemakkelijk te lezen.

Snijd uw advertentiebudget niet

In de hedendaagse economie moeten restauranteigenaren denken aan de traditionele reclamebox. Adverteren is essentieel voor het bedrijfsleven, maar kan prijzig worden. About.com gids voor reclame, Apryl Duncan, heeft een handige gids samengesteld over goedkope en effectieve reclame voor kleine bedrijven. Enkele tips van Apryl zijn onder meer het maken van goedkope flyers en het optimaal benutten van advertenties op de website en podcast-advertenties.

Geloof niet alles wat je vrienden je vertellen

Je vrienden houden van je zelfgemaakte marinara en sterven voor cannolis. In feite zeggen ze altijd dat je je eigen restaurant zou moeten openen. Zoek voordat je naar restaurantlocaties en -namen gaat zoeken naar deze populaire mythes over het openen van een nieuw restaurant.


Video Van De Auteur: Restaurant Start up Mistakes: How to open a Restaurant

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Populaire bruiloft dansliedjes voor alle leeftijden

✔ - Verschillen tussen Evenementplanning en Coördinatie

✔ - Kostprijs en voordelen voor warme mixasfalt


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!